Reklama

Reklama

Zombi Holocaust

  • Itálie Zombi Holocaust (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Zombie! Kanibalové! Šílený vědec! Tento film má vše, co správný fanda hororu potřebuje štěstí. Malý, zdánlivě idylický ostrov kdesi ve východní Indonésii se stává dějištěm strašlivých událostí. Šílený doktor O´Brien zde ve svých laboratořích provádí nelidské pokusy s nevinnými domorodci i jejich mrtvými těly. Situace se vyhrotí po příjezdu čtyřčlenné expedice, pátrající po tajemném božstvu zvaném Kito. Vše směřuje k nevyhnutelnému střetnutí zombie s kanibaly! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (78)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Filmový trash spojující dva tehdy populární italské hororové motivy, zombie a kanibaly. Co do filmového řemesla je to naprosto příšerná záležitost, kterou v našich končinách  příznačně podtrhuje prasácký dabing od Řitka Video.   Po  úvodu v New Yorku jsme vrženi spolu se čtyřmi hlavními hrdiny na malý ostrov plný kanibalů a tak nás čeká několikero hutnějších gore scének s pochutnáváním na syrových vnitřnostech, včetně střev. Já měl za to, že kanibalové měli raději tepelně opracované masné výrobky... Tyto pasáže jsou pak asi tou nejlepší lehce zvrácenou zábavou, kterou Zombi Holocaust může předvést. Na scéně se pak brzy objeví i zombie stvořené šíleným experimentátorem a vládcem ostrova, ale strach díky opravdu nepovedeným maskám moc nenaženou, a to i přes zvukomalebné vzdechy, jenž vyluzují. Blbinka, kterou bych kdysi štítivě vyodpadoval, dnes jsem se u ní dokázal pobavit. Přehánět s hodnocením to ale nehodlám. Dvě, zábavy mohlo být i více. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Holocaust je označenie pre agresívnu politiku systematického, štátom podporovaného prenasledovania a hromadného vyvražďovania určitej skupiny obyvateľstva. Predpokladám, že tvorcovia tohto nízkorozpočtového horroru vôbec netušili, čo toto slovo znamená. Vo filme "Zombi Holocaust" sa totiž žiaden holocaust nekoná. Myslel som, že to bude ukrutný masaker oživlých mŕtvol. Ale je to len nezmysel o šialenom doktorovi, ktorý robí svoje zvrátené experimenty na izolovanom, exotickom ostrove uprostred tlupy primitívnych kanibalov. * ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl, jak spousta lidí tenhle kousek vychvaluje pomalu do nebes: musel jsem ho prostě mít, přestože zombie žánr je můj asi nejméně oblíbený. Po jeho shlédnutí si však říkám 'sakra tohle mělo být ono'. Ruku na srdce, já myslel že jde celou dobu o nějakou komedii - či parodii na Fulciho. Nelogické chování postav, gumovitost veškerých efektů, do očí bijící kopírování známějších filmů atd... Kdybych tady vyčetl všechny blbosti, tak to bude jeden dlouhý spoiler!!! Na druhou stranu je ovšem pravda, že jsem se nachlámal jako prase + hrála tam pěkná ženská (mimochodem nechápu jak se jí podařilo dostat ze spárů kanibalů, asi jí chtěl někdo přefiknout později). Za tu srandu kolem dám alespoň průměr. 5/10 ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Nejen Fellini nebo Visconti ale i Zombi Holocaust je italskou klasikou v tom pravem slova smyslu :-). Divák v něm najde uplně všechno. Osvědčený vypravěčský postup vzatý jako přes kopírák z kultovních Cannibal Holocaust a Zombi 2. Duc duc hudba, pomalé tempo, příšerné prkenné neherecké výkony, vesměs špatné masky a v neposlední řadě plíživé zombíky a střava požírající kanibaly. Idealní film pro pamětníky masitých 70-tých let a zároveň dokonalé studijní učivo pro nováčky, teprve objevující tento žánr, v celé své kráse. Ano Zombi Holocaust je italskou klasikou se vším všudy. ()

giallo 

všechny recenze uživatele

Řeknu to na rovinu i trash se musí umět točit!! Všichni zatracují Fulciho, ale na tomhle filmu je krásně vidět, jaký on byl v tomhle ohledu "génius". Ta pokleslá zábavá plná špatných herců, štiplavých gore efektů a nahého násilí se taky musela umět točit. Girolamiův pokus o kombinaci Fulciho Zombi 2 a Lenziho Kanibalů dopadl katastrofálně. Pusťte mi do žil Fulciho a to hodně rychle! ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Film obsahuje minimálně dvě scény z legendárního zombie hororu Zombi 2. Objeví se zde i stejné exteriéry a herci ze jmenovaného filmu. (folklorman)
  • Film bol zakázaný v Nemecku. (Paldiny)
  • Ve scéně, kdy asistent Toran (Roberto Resta) vyskočí z okna, se při dopadu oddělí ruka z figuríny imitující jeho tělo. V následujícím záběru, kdy Toran umírá, má ovšem obě ruce v pořádku. (masekjc)

Reklama

Reklama