Reklama

Reklama

Zombi Holocaust

  • Itálie Zombi Holocaust (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Zombie! Kanibalové! Šílený vědec! Tento film má vše, co správný fanda hororu potřebuje štěstí. Malý, zdánlivě idylický ostrov kdesi ve východní Indonésii se stává dějištěm strašlivých událostí. Šílený doktor O´Brien zde ve svých laboratořích provádí nelidské pokusy s nevinnými domorodci i jejich mrtvými těly. Situace se vyhrotí po příjezdu čtyřčlenné expedice, pátrající po tajemném božstvu zvaném Kito. Vše směřuje k nevyhnutelnému střetnutí zombie s kanibaly! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (78)

Kangax 

všechny recenze uživatele

Rovnaký herci, rovnaké exteriéri a rovnaké typy postáv v ako Zombi2 od Fulciho. Ale na rozdiel od Zombi2 je tu všetko oveľa horšie... Tí istý slabí herci, ktorých Fulci dokázal ako tak ukočírovať, tu predvádzajú vrchol ne herectva. Rozhovory medzi nimi my pripomínali ranných ospalcov čakajúcich na autobusovej zastávke, s maskami si nikto starosti nerobil a scenár je presne podľa manuálu ako nakrútiť horor v Taliansku na prelome 70-80 rokov. ALE... Práve tento amaterizmus, synťáková hudba , gore na gumových rekvizitách, drzé vykrádanie nápadov ostatných znamenalo, že som sa fakt skvele bavil. Aj keď možno inak než tvorcovia zamýšlali... Tak či onak, nadpriemerná zábava pre mňa, si zaslúži nadpriemerné hodnotenie pre nich.... ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Zajimavej horurek, kterej sice neni dvakrat strasidelnej, ale aspon tu neni nouze o krev a vnitrnosti. V podstate od zacatku do konce se tu tahaj streva a zerou organy, na druhou stranu, neni zde nic skutecne originalniho, ale aspon je tu toho hodne. Jinak cely je to takovej slepenec mezi Cannibal holocaust a Zombi 2, pricemz nejdriv mame Cannibal a kdyz uz to zacne bejt po nakejch 50 minutach unavny, objevi se zombici a film razem zacne pripominat Zombi 2. Co se tyce masek zombiku, jedinej rozdil mezi nima a domorodcema je v tom, ze maj na sobe par roztrhanejch hadru a pytel uspinenej od blata na hlave. Moh bych filmu vytykat neoriginalitu, spatny masky zombiku, nic moc herecky vykony, nic moc hudbu atd., ale neudelam to, protoze film v podstate splnil moje ocekavani a je se docela dobre bavil. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zombie mezi kanibaly (Zombies unter Kannibalen - jak zněl výstižně název v německé distribuci). Kdysi se mi film líbil mnohem více, ale i po letech jsem si ho opět užil. Uznávám, že Zombie 2 jsou o něco zábavnější, přesto mám rád i tuhle klasiku. Zhanobené mrtvoly v nemocnici, tajuplný ostrov, šílený doktor, zvrhlé lékařské experimenty, hladoví kanibalové (a opět si nejvíce pochutnají na vnitřnostech...nechápu...jistě, je to kvůli atraktivnosti ve filmu. Není nad čerstvě vytažená střeva.) a šourající se zombie. Prkenné herecké výkony a jedna fajnová nahatka. A že to připomíná Fulciho až moc (i na vydloubnutí očiček dojde)? Aby ne, když se na produkci podílela Fulvia Film. ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně upocené toporné NIC. Kanibalí tralalí... Nicotně o ničem. Italsky... - - - P.S. Chudák Obitus napsal na přebal dvd s touhle srajdou - mimochodem vydanou firmou >Řitní výtěro< v kvalitě xté kopie čtvrtstoletí staré videokazety - (cituji): "Gore v každé minutě!..." Sic! Hm, asi koukal na jiný film. Ani se nedivím, že tu mistr >poplácávač< nemá k téhle pitomosti žádný komentář. Jen ty alibistický tři hvězdičky... ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Nejen Fellini nebo Visconti ale i Zombi Holocaust je italskou klasikou v tom pravem slova smyslu :-). Divák v něm najde uplně všechno. Osvědčený vypravěčský postup vzatý jako přes kopírák z kultovních Cannibal Holocaust a Zombi 2. Duc duc hudba, pomalé tempo, příšerné prkenné neherecké výkony, vesměs špatné masky a v neposlední řadě plíživé zombíky a střava požírající kanibaly. Idealní film pro pamětníky masitých 70-tých let a zároveň dokonalé studijní učivo pro nováčky, teprve objevující tento žánr, v celé své kráse. Ano Zombi Holocaust je italskou klasikou se vším všudy. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Film bol zakázaný v Nemecku. (Paldiny)
  • Ve scéně, kdy asistent Toran (Roberto Resta) vyskočí z okna, se při dopadu oddělí ruka z figuríny imitující jeho tělo. V následujícím záběru, kdy Toran umírá, má ovšem obě ruce v pořádku. (masekjc)
  • Film obsahuje minimálně dvě scény z legendárního zombie hororu Zombi 2. Objeví se zde i stejné exteriéry a herci ze jmenovaného filmu. (folklorman)

Reklama

Reklama