Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesionální zloděj dostane horký tip na loupež přímořské sídlo bilionáře, ale uprostřed práce je vyrušen samotným majitelem a dokonce okraden o milovaný prsten od své nové lásky. Netušil totiž, že se setká s podvodníkem a prsten se snaží získat za každou cenu. (oficiální text distributora)

Recenze (71)

Yardie 

všechny recenze uživatele

Slabota! Je to tak v rozmězí 1-2 hvězdičky. Na Martina Lawrence začínám být poslední dobou dost alergický, protože ty jeho opičky, ksichty a nesmysly, které pořád dělá mi lezou už krkem. Naštěstí tady toho zase až tak moc nebylo. Jinak totální nuda, zasmál jsem se asi 2x a to vše až ke konci filmu, kdy to mělo alespoň nějakou dynamiku. Zbytek totální nuda, nezajímavé, a snažilo se to kopírovat "Dannyho parťáky" nebo "Podfukáře". Závěr celkem ušel, jinak bída a utrpení. Howgh! ()

Džejkop 

všechny recenze uživatele

Ne že bych se vyloženě nudil, vlastně jsem se i docela smál, ale je to naprostá absurdita. Vyloženě mě naštval ten pitomý, přiteplený rádoby detektiv se třemi biščonky. Tenhleten prapodivný vyšetřovatel mě natolik prudil, že strhávám hodnocení o nějakých patnáct procent. A další věc. Jestli se v Americe, takhle beztrestně a snadno krade ve velkém, tak pak jsem jenom rád, že tam nebydlím. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Samotného mě překvapilo, jak dokáže být film s Martinem Lawrencem zábavný. Spolu s DeVitem vytvořili příjemnou dvojici protivníků, kdy jeden soustavně okrádá druhého, protože mu okradený při krádeži ukradl prsten darovaný milou. Celkově je film velmi vtipný a pohodářský, navíc jsou v něm skutečně povedené vtipné scény. Velké překvapení. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Celkom som sa na tuto komediu tesil hlavne kvoli hereckej dvojici Lawrence / DeVito, ale zial ani oni nedokazali zachranit niektore az prilis trapne komicke situacie, ktore mi smiesne neboli. Napriklad zena, ktora ide vytahom dolu, otvoria sa dvere, policajti mieria na nu pistolami a ona im nastrieka jedovaty plyn do oci, pretoze uz predtym bola ohrozovana, ale ci toto mal byt zamer na vtip, to neviem. Alebo preklad posunkovou recou vulgarnymi slovami, ktory som uz niekde videl v lepsom a humornejsom podani, bol tuto skor trapny. Najdu sa aj tu obcas komicke situacie typu zlodej okradol zlodeja, ale myslim si, ze film s takymto hereckym obsadenim mal naviac...18.12.2008 ____ Martin Lawrence - (Kevin Caffery) +++ Danny DeVito - (Max Fairbanks) +++ John Leguizamo - (Berger) +++ Glenne Headly - (Gloria Sidell) +++ Bernie Mac - (Strýko Jack) +++ William Fichtner - (Detektív Alex Tardio) +++ Producent: Martin Lawrence +++ Hudba: Tyler Bates +++ ()

Honzíno 

všechny recenze uživatele

Je to místy dost ubohé. Proboha, co to Danny s Martinem vyvádí. Škoda jejich talentů, které se rozplynou v opět strašně nevyrovnaném snímku, jež někdy překvapí velice kvalitním vtipem, z větší části však nudí předvídatelnými gagy a všudypřítomnou tupostí a též častými chtěnými vulgarismy nemotorně zabředává do mírné černé komedie, což se mu však nedaří. Ale jedny povedené vypípané vulgarismy opravdu rozesmějí.:) Šedý průměr. Ale mám pocit, by to bylo o hvězdičku lépe, kdybych viděl film v původním znění. protože český dabing je zde opravdu velice špatný. Vachrlatých 50%, z části také proto, jak mám dva hlavní představitele rád. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Skladatel Marc Shaiman řekl magazínu Playbill, že pracovat na tomto filmu, pro něho byla nejhorší práce kterou zažil. (Pumiiix)

Reklama

Reklama