Reklama

Reklama

Americká romantická komedie vypráví o mrzutém manhattanském zubaři Bertramu Pincusovi (Ricky Gervais), který podstoupí operaci, při níž nečekaně zemře, ale za pár minut znovu ožije. Poté zjistí, že má schopnost, o kterou rozhodně nestál - vidí duchy a může s nimi komunikovat. A co je ještě horší, duchové po něm neustále něco chtějí. Navíc ho jeden z nich, někdejší byznysmen Frank Herlihy (Greg Kinnear), zatáhne do intriky, týkající se jeho ženy Gwen (Téa Leoni). Ta se totiž chce znovu provdat za muže, jehož Frank podezírá z nekalých úmyslů, a díky tomu se všichni zamotají do zábavné leč prekérní situace mezi tímto a oním světem. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (267)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Bylo to sice klišé jako poleno, které parodovalo už mnoho předešlých romantických komedií, ale jelikož zde hrál vynikající Ricky Gervais, tak šlo o nadprůměrné klišé. Díky tomuhle chlápkovi jsem se opravdu za srdce zasmál - viz jeho dávivý reflex. Téa Leoni je sympaťačka a spolu s Gervaisem tvořili sice nesourodou, ale o to více komediální dvojici. Zkrátka jsem se pobavil a to je hlavní. ()

Sinn 

všechny recenze uživatele

Představa, že když hlavní roli hraje můj oblíbený komik Ricky Gervais, tak by to mohla být zábavná komedie, byla evidentně velice naivní a mylná. Žvásty, nuda, klišé, ale vtipná písnička na začátku - spojení ducha a I´m looking through you mě pobavilo...jen škoda, že to byla jen ta jediná zábavná věc z celýho filmu... ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá americká jednohubka, ktorá má možno niečo do seba, ale nie je nijak výnimočne natočená. Opäť film vyznel príliš tuctovo po viacerých stránkach, ako scenár, réžia, herci atď. Nevravím, že film je na obtiaž, no chcelo by to viacej vychytávok v deji, proste nejaký silnejší drajv. Inka možno by neuškodilo keby mal film o pár minút menej. 55% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No cekal jsem teda o dost vic, potencial tu byl a zacatek je perfektni. Dokonalej Gervais, kteryho kazdej sere, otravny duchove v cele s Kinnearem a spousta hlasek. Bohuzel po chvilce to zacne jet v predvidatelnejch kolejich romanticky komedie, ktera je s pribejvajicim casem cim dal tim min vtipna a ke konci uz to tak zachranujou jenom ty herci. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Mrzutý zubař (Ricky Gervais), který nemá rád lidi, po chirurgickém zákroku v nemocnici vidí nejednou duchy. A obzvlášť jeden (Greg Kinnear) mu nedá pokoj. Chce po něm, aby překazil svatbu vdovy (Téa Leoni) po něm. A jak to tak u podobných filmů bývá, i ten největší neruda potřebuje nebýt sám. Smutná komedie se v podzimním New Yorku, kde duchové číhají doslova na každém kroku. Na komedii málo vtipné, na drama zase málo vážné. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (10)

  • Ve chvíli, kdy si před operací Pincus (Ricky Gervais) naleje sklenici mléka, je jedna z nádob poloprázdná. Poté, co sklenici vypije, jsou ale všechny tři nádoby opět plné. (GordonCZ)
  • Pes Leonard je v skutočnosti fena. (misterz)
  • Film se natáčel většinou na Manhattanu v New Yorku. Při jedné scéně projížděl okolo autobus turistů, kteří poznali Rickyho Gervaise a začali na něj volat. Aby je nenaštval, a hlavně aby nevypadal prý jako namyšlenec, zamával jim zpět, čímž pochopitelně zkazil záběr. (don corleone)

Reklama

Reklama