Reklama

Reklama

Americká romantická komedie vypráví o mrzutém manhattanském zubaři Bertramu Pincusovi (Ricky Gervais), který podstoupí operaci, při níž nečekaně zemře, ale za pár minut znovu ožije. Poté zjistí, že má schopnost, o kterou rozhodně nestál - vidí duchy a může s nimi komunikovat. A co je ještě horší, duchové po něm neustále něco chtějí. Navíc ho jeden z nich, někdejší byznysmen Frank Herlihy (Greg Kinnear), zatáhne do intriky, týkající se jeho ženy Gwen (Téa Leoni). Ta se totiž chce znovu provdat za muže, jehož Frank podezírá z nekalých úmyslů, a díky tomu se všichni zamotají do zábavné leč prekérní situace mezi tímto a oním světem. (HBO Europe)

(více)

Zajímavosti (10)

  • Přestože se po střetu s autobusem stane z Pincuse (Ricky Gervais) nehmotný duch, je vidět, jak na jeho bílé tričko vrhá stín jedna z osob v davu, za nímž Pincus stojí. (GordonCZ)
  • Ve chvíli, kdy si před operací Pincus (Ricky Gervais) naleje sklenici mléka, je jedna z nádob poloprázdná. Poté, co sklenici vypije, jsou ale všechny tři nádoby opět plné. (GordonCZ)
  • V jedné scéně je možné si všimnout, že se Téa Leoni podívá na Grega Kinneara, ale on je přitom duch a nemůže být tedy viděn. (bosan)

Reklama

Reklama