Reklama

Reklama

Aillaendeu

(seriál)
Akční / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Thriller
Jižní Korea, (2022–2023), 10 h 44 min (Minutáž: 52–59 min)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Nezodpovědné a arogantní chování Mi-ho Won (Da-hee Lee) ji donutí přestěhovat se na ostrov Čedžu. To ovšem tato mladá žena neví, že ostrov je místem, kde se zlo volně prochází mezi lidmi a osud Mi-ho se jejím příjezdem začíná naplňovat. (mikki089)

Recenze (5)

Nam.94 

všechny recenze uživatele

Trochu to na mě působí jako méně promyšlená ale pozměněná kopie Alchemy of Souls, schoduje se to v efektech a celkově v práci s kamerou, záminkou o démonech/ duších a "exorcismu". Jediné menší plus je zde Cha Eun Woo na kterého se příjemně dívá  (samozřejmě tím nechci urážet mužské herce v Alchemy) ale to je vše, příběhově je mnohem lepší Alchemy, u hrdinů je tam lépe popsána minulost takže si zamilujete všechny kladné postavy, tady absolutně ne, hlavní hrdinka je drzá, myslí si o sobě kdo ví co a čeká, že se z ní všichni po.. možná se můj pohled na ni v druhé řadě zlepší, teď je mi ale nesympatická. Van je mi ale nesympatičtějši ještě víc, jakmile se bojuje s démony, přijde vždy pozdě, chová se irociálne, je zaseklej v minulosti a celou dobu když je na scéně se lituje. Johan je tam z nich nejlepší, Eun woo zase ukázal jak báječný herec je, umí ztvárnit silné okamžiky jako byl konec, je vtipný a odlehčuje atmosféru, je hezký a roztomilý takže se na obrazovku hned lépe dívá a celkově všechny díly rozzařuje. Ačkoliv jsem to zde docela zhejtila je to fajn, není to nic převratného nebo originálního ale díky jsou sestavené tak, že vaši pozornost upoutají a nebudete chtít díl vypnout. Je to kapánek vtipné, strašidelné, takové milé/ potěšující. Na 2 sérii se těším jen doufám, že se hlavní ženská postava konečně "probudí" a začne se taky činit a Van začne být k něčemu. ()

ainny 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten, kdo čekal nekonečné souboje s monstry, musel být zklamaný, protože do popředí se dostal příběh. Ten byl navíc doplněný vizuální pastvou pro oči, krásnou hudbou a dobrými hereckými výkony všech zúčastněných. Ovšem hlavní mužská dvojice (Van a Gungtan) vynikala nad všemi, pánové prostě umí. A já si umím představit internetové diskuze na téma další řady. Osobně bych byla pro, protože - jak jsem se dozvěděla - tohle byla první série webtoonu a příběh ještě zdaleka neskončil. Kim Nam-gil mi podruhé v krátké době zabrnkal na city a už teď se těším na Song Of the Bandits, který se má vysílat v létě. České titulky.    ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Původně jsem myslela, že se podívám na jeden díl před spaním. Ale tohle je tak krásně provedená záležitost s absolutní navykovostí, že jsem odsunula stranou ostatní povinnosti. A prostě jsem si to užila. Na plný pecky! ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Čtyři hvězdy, ale s odřenýma ušima. Někdy toho CGI, supermana a ježko-hlavounů bylo až moc. Taková fantasy blbůstka, která neurazí, ale ani nenadchne. Chválím rozumných 6 epizod, jinak bych hodnotil hůře, už tak to bylo na hraně. ()

KaiJana 

všechny recenze uživatele

Na ostrově Jeju se odehrává tajemná příběh o boji proti zlu, které se skrývá v podobě démonů chtíče. Vtáhl mě hned po pár minutách.  Hlavním hrdinou je Van (Kim Nam-Gil), který byl vytrénován k likvidaci těchto stvůr. Jeho život se změní, když potká problematickou Won Mi-Ho (Lee Da-Hee), kterou sem rodina za trest poslala. Na ostrov přijíždí také Johan (Cha Eun-Woo), katolický kněz specializující se na exorcismus. A nezapomeňme na Goong-Tana (Sung Joon), bývalého spolubojovníka Vana, který se z neznámých důvodů postavil na stranu zla. ()

Reklama

Reklama