Reklama

Reklama

Osmnáctiletá Anna je dcerou amerického prezidenta Jamese Fostera a všechna privilegia by vyměnila za trochu soukromí, za jediný večer bez ochranky za zády. Když zásah tajných agentů překazí její první rande, dojde jí trpělivost a vynutí si na otci určitou míru svobody. Prezident jí slíbí, že na koncert, na který se chystá během návštěvy Prahy, s ní pošle jen dva nenápadné agenty. Během akce však dívka zjistí, že je sál agentů plný, unikne a venku narazí na sympatického Bena Caldera, kterého přesvědčí, aby ji odvezl na své motorce. Stráví s ním příjemný večer, aniž tuší, že i on patří k ochrance. Ben samozřejmě informuje Bílý dům a prezident mu nařídí, aby s jeho dcerou zůstal a neříkal jí, kdo je. Jeho úkolem bude dopřát jí iluzi svobody. Dívka se po Benově boku pustí do nejztřeštěnějšího dobrodružství svého života. Druhý den sice zavolá otci, smířená s návratem, naštve ji však jeho rozzlobený tón a z trucu se rozhodne ve svém dobrodružství pokračovat. Vypraví se do Berlína na velký festival. Nasedne však do špatného vlaku a v doprovodu Bena a svérázného Scottyho McGruffa, který se k nim cestou přidá, dorazí do Benátek. Situace se zkomplikuje, když je Scotty okrade o všechny peníze. Díky Benovi a laskavému gondoliérovi Eugeniovi mohou strávit noc v domě jeho matky. Zamilovaná Anna se pokusí Bena svést, ten ji však odmítne a naštvaná dívka uteče. Mladík spěchá za ní a rozhodně nejen proto, aby splnil své povinnosti. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (149)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Ale no tak. Zase taková hrůza to nebyla. Konečně reálně zobrazená Praha (ti, stěžující si na hlášku s Dunajem, nechť si scénu pustí znovu a tentokráte pozorně), přidány nádherné lokace a obrázky z evropských kulturních metropolí, na nic si nehrající osazenstvo a jeden z nejklíšovitějších romantických příběhů. Žádné veledílo to opravdu není, ale na ty necelé dvě hodinky mě to zabavilo. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemná dobrodružná romantika pendlující z místa na místo po evropských městech. Jednoduchý šablonovitý příběh a značně naivní průběh vs hodně příjemné obsazení a výběr lokací. Pro komediální roadmovie mám slabost a pokud je děj zasazen značnou část do českých reálií (na amíky mimochodem poměrně zručně zpracovaných), má film vyhráno. ()

Reklama

Chlo0opek 

všechny recenze uživatele

Jasně, občas je příběh trochu kýčovitý, ale že by to bylo nějak často, to bych neřekl. Příjemná oddychovka s nádhernou prezentací Evropy a sympatickou hlavní představitelkou (i když ty její rifle byly vážně strašné:). Já se u tohohle snímku prostě bavil. Oceňuji, že ani náš český vagón zde nebyl nějak retušován - prostě byl ukázán takový, jaký ve skutečnosti je;) ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Hodně slabá "komedie" a slaďárna v jednom ze zajímavého prostředí civilního života prezidentovy zletilé dcery. Herci jsou nemastní a neslaní, příběh ne-uvěřitelný a finální love story mě vůbec nedojala. Vlastně ani jejich sbližování napříč Evropou (včetně Prahy, pozor!) nebylo nikterak poutavé a vedlejší love story mezi agentama z ochranky byla snad ještě víc lame než ta hlavní. Poznámka pro mě - už nikdy víc. ()

dANo 

všechny recenze uživatele

Nebol som schopný tento romantický brak sledovať v celku, keďže ma viacero započutých dialógov a videných scén postupne tak dorážalo, že som to nakoniec odignoroval a prestal som to pozerať... Myslím, že väčšina komentárov už dokonale vystihla a poukázala na to, kde má tento slabučký film svoje chyby. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (10)

  • Poslední scéna obsahuje zkoušku Pucciniho opery "Nessun Dorma", ta zde však není odehrána celá, protože její závěr byl použit na konci koncertu The Roots. (HappySmile)
  • Jedna z posledních scén, odehrávající se na berlínské Love Parade, se ve skutečnosti natáčela v Praze na Letenské pláni. Na vrtulníku, který zde hlavní hrdinku vyzvedne, je možné všimnout si české registrace. (Lkprak)
  • Točeno v Praze a Washingtonu. (M.B)

Reklama

Reklama