Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Henry Roth pracuje jako ošetřovatel v ZOO. Jeho snem je vyrazit na Aljašku, a proto veškeré peníze investuje do rekonstrukce plachetnice. Když se vydá na zkušební plavbu, loď se porouchá a Henry musí ke břehu. Zastaví se v malém bistru, kde ho zaujme sympatická Lucy. Dá se s ní do řeči a domluví si schůzku na další den. Druhý den Lucy sice sedí na svém místě, ale Henryho si vůbec nepamatuje. Majitelka podniku mu vysvětlí, že dívka měla autonehodu, po níž má poškozenou krátkodobou paměť, takže pokaždé, když se probudí, je pro ni neděle 13. října. Její otec a bratr se jí to snaží ulehčit, a proto každý den vše připraví a prožívají, jako by opravdu byla říjnová neděle. Otec dívky zakáže Henrymu se s ní stýkat. Když už nemůže jít do kavárny, začne připravovat náhodná setkání. Protože si Lucy po každém setkání s Henrym zpívá, tak otec rezignuje a pozve ho domů. Jednoho dne dívka zjistí, že není 13. října. Otec jí vše vysvětlí a zaveze ji k lékaři. Henryho uklidňuje, že další den bude zase vše při starém. Jenže mladík se rozhodne, že to změní. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (771)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: George Wing .. Co to? Adam Sandler, Rob Schneider (dva trapáci) a Drew Barrymore (dříve dost oplácaná a upřímně nemam ji rád) v jednom filmu. Mám se bát to pustit? Očekával jsem fekální a trapný odpad, ale byl jsem mile překvapen. Nápad s časovou smyčkou sice poskytoval větší prostor pro vtipy, ale bez humoru to rozhodně není! Nejzábavnější postavu si střihnul "kulturista“ Sean Austin. Jen konec jsem si přál jiný! Sice není nijak zvláště přeslazený, ale to o čem jsem si myslel, že už je konec by bylo ještě lepší. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

veľmi dobré tri hviezdičky, čiže TOP, čo u mňa "klasická hollywoodska romantická komédia" môže dostať, Adama Sandlera mám od zhliadnutia "Punch-Drunk Love" nesmierne rád a teda sa dokážem pozerať aj na menej náročné filmy, kde nemusí ani tak veľmi hrať (aj keď to dokáže priam geniálne). Tento bol spomedyi nich navyše o príjemné poznnie lepší. Zápletka balansujúca medzi Mementom a Na hromnice o den více zaobalená do hawajskej romantiky s podarenými scénkami, vtipnými zvieratkami, mužo-ženom z nemecka, konečne aspoň raz vtipným schneiderom sťa niekoľkonásobným otcom/surferom a steroidným bratom krásnej Drew Barrymore, to všetko robí tento film príjemným sobotným večerným kinom. Iba jedna výčitka (POZOR SPOILER) 10 sekundový Tom nebol vôbec vtipná postavička, inak som bol vcelku spokojný aj s vyriešením záveru, ktorý síce bol "romantický ako repa" no vďaka samotnej nosnej téme bol trošku netradičný. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Místo sviště blijící mrož, místo Billa vajíčková hlava Sandler a máme Na Havaji o den více.. Romantická složka přebíjí tu komediální zabředávající občas do trapnosti, ale zase bez ní by to bylo, přiznejme si, docela nezáživné. Čekal jsem klasický happy end s cukr krystalem odlétajícím na všechny světové strany a mile mě překvapilo, že jsem se nedočkal. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Asi jeden z nejlepších filmů Adama Sandlera, aspoň podle početného zástupu filmů, které jsem s ním viděl. Když začnu námětem, tak ten je poměrně originální. Jedná se vlastně o opakování toho samého dne, akorát, že Sandler u toho jinak hláškuje a vtipkuje. Navíc ve scénáři je i jistá vážnost, což jsem ani nečekal. A i když jsou některé vtípky už dosti na hranici vkusu, tak pokud se přes ně přenesete, zjistíte, že tohle je vcelku pohodová komedie pro chvíle nepohody. Plus pro Sandlera je , že s Drew mu to tady celkem sluší. Ovšem pro mě je největším trumfem filmu Sean Astin. Sice tady chytil jenom vedlejší roli, ale role hláškujícího bráchy hlavní hrdinky mu prostě sedla a k tomu ukázal, že ta nabraná kila shodil hodně rychle. K tomu přidám opravdu hezkou kameru, která je sice bezinvenční, ovšem to u komedií stejně ani nevnímám, prostředí je hezké, prostě taková pohoda, klid. Zkrátka nadprůměrný snímek, který pobaví víc, když máte rádi Adama Sandlera a Drew Barrymore, jinak si jednu hvězdičku uberte. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pohodová romantická komédia z exotických, slnečných Havajských ostrovou. Mladý veterinár Henry Roth zvedie takmer každú pohľadnú turistku, ktorá zavíta do tohto tropického raja. To sa však zmení vo chvíli, keď stretne očarujúcu Lucy. Tá pri dopravnej nehode utrpela vážny úraz hlavy, po ktorom prišla o krátkodobú pamäť. Toto nepríjemné postihnutie veľmi skomplikuje ich vzťah. Nakoniec všetko vďaka vrúcnej láske vyriešia. Happyend zaručený. *** ()

Galerie (55)

Zajímavosti (52)

  • Kvôli vysokým nákladom na natáčanie mimo štúdiovej zóny sa niektoré interiérové ​​scény (napríklad vo vnútri rezidencie Whitmoreovcov) natáčali na scénach v Los Angeles, ktoré boli zariadené tak, aby vyzerali ako na Havaji. (Arsenal83)
  • V Sea Life Park na Havaji nie sú v skutočnosti žiadne mrože. (Arsenal83)

Související novinky

Co se kde šustne

Co se kde šustne

21.02.2007

Ghost Rider láme v USA rekordy. Byl uveden v 3619 kinech a za pouhé 4 dny již stihl vydělat 51,5 miliónů dolarů. Tím hravě překonal dosavadní rekord v nejvyšším výdělku za sváteční víkend, který… (více)

Reklama

Reklama