Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zloděj diamantů Max je legenda ve svém oboru. Jeho milenka Lola je přesvědčená, že už mají dost a je čas začít si užívat zaslouženého odpočinku. Max se tedy rozloučí se světem zločinu dokonalou loupeží druhého ze tří tzv. Napoleonových diamantů, při níž, jako již několikrát předtím, zesměšní agenta FBI Stanleyho Lloyda, který se ho už sedm let marně snaží dopadnout. Pak slíbí Lole, že už nebude krást, a odjede s ní na ostrov Paradise. Zatímco energická žena má plno zájmů, Max se začne nudit. Jednoho dne se na ostrově objeví Stan Lloyd, který nevěří, že by Max odešel do důchodu. Řekne mu, že v nedalekém přístavu se bude konat výstava, na níž bude vystaven i třetí Napoleonův diamant. První dva už Max ukradl a Stan věří, že chce i třetí. Přestože tu nemá žádné pravomoci, je odhodlán ho dopadnout… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (197)

mzss1 

všechny recenze uživatele

[20%] Bez nějakého většího rozboru; vůbec mě to nebavilo. Potenciál to možná mělo, nic zásadního, co by mě iritovalo, ale prostě ne. Brosnan a Harrelson mě totálně nebavili. Salma Hayek byla v té době ještě sexy, ale to je asi tak vše. Děj, námět – to vše je totálně nevýrazné a nudné jako celý film. Trochu mi to připomnělo stylem Loupež po italsku, což je asi drzé, že to zmiňuji, ale to mi rovněž nesedlo. Zde něco podobné, prostě zlodějíčkové. Jenže zde to trvalo víc jak 2/3 filmu, než se něco dělo. A když se něco dělo, tak to stejně stálo za hovno. No nic, odpad nedávám, až tak mě to nenasralo, ale už nikdy nic podobného nedám, bože! ()

Eywa11 

všechny recenze uživatele

4*. Vždy mi to evokuje uvoľnenú karibskú atmosféru aj keď je vonku pochmúrny deň a mňa obchádzajú pochmúrne myšlienky. Už som to videla asi 6x a stále ma to baví rovnako. Pierce je neskutočne sexy chlap a so Salmou im to iskrí perfektne. 🙂 Plus Karibik, milovanie sa nahí na pláži, potápanie, neskutočne krásna príroda.... Aj ten "kolotočársky" soundtrack je super. 😊 ()

Reklama

zdenny 

všechny recenze uživatele

Jsou zde napsány čtyři žánry, ale ani jeden nepíše, že je to komedie. Je to prostě a jasně krimikomedie. Která je dost dobrá. A to díky dobrému řemeslnému výkonu Woodyho H., Pierce B. a Salmy H. Úsměv mi na rtech vyloudilo hned několik momentů - a to jsem se na to díval sám! Musím říct, že scénář byl, ač jednoduchý, tak dost inteligentní. Prostředí bylo super, Salma byla velice sexy ... a opravdu jsem se bavil. Např. scéna matadorů v manželské posteli nebo scéna, která předcházela souloži Woodyho s Naomie H.: "Počkej, bude to rychlovka, budu za pět minut". "Ty mě urážíš". "Tak za tři minuty... za dvě". Prostě po celkem slušné době jsem viděl velice slušnou krimikomedii. PS: Poučení na závěr: Peníze nejsou vše. Ale je dobré, když jsou. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Vcelku solidní lupičská komedie, se špetkou krimi a romantiky, která má samozřejmě své pro i proti. Tempo je vcelku solidní, dialogy jsou tak nějak "limonádově" oddychové a nijak moc se nikde nespěchá. Nemá to ale švih a zručnost Dannyho Parťáků, nemá to ani rychlost Loupeže po Italsku a nemá to ani šarm Aféry Thomase Crowna. Má to jen a pouze Salmu Hayek. ()

Hopper 

všechny recenze uživatele

Salma Hayek je KUS !!! A Pierce Brosnan tiež má čosi do seba. No a taktiež Bahamy tiež nie sú najhorším miestom, kde tráviť svoj čas... Vizuálne je to skrátka mňamka, ale inak sa nie je veľmi na čo dívať. Dej je neskutočne prekombinovaný, akcia nemastná-neslaná a celkovo sa skôr plíži ku koncu bez výraznejšieho momentu, ktorý by utkvel v pamäti. Takže ostáva len to, čo som spomenul na úvod. Otázka je, do akej miery a komu to stačí... ()

Galerie (51)

Zajímavosti (13)

  • Max (Pierce Brosnan) v jedné ze scén prozradí, že pochází z Irska. Stejný původ má i jeho představitel Pierce Brosnan. (x_silver)
  • Režisér Brett Ratner a herec Pierce Brosnan jsou kamarádi a chtěli spolu natočit nového Jamese Bonda. Když s ním ale neprošli u bondovských producentů, tak se pustili právě do tohoto filmu Když se setmí. (POMO)
  • Režisér Brett Ratner dostal na film 58 milionů. Během prvního víkendu (12. -14. 11. 2004) zanechali diváci v amerických kinech 11 mil. dolarů, celkově pak jen něco přes 30 milionů. Pro režiséra to byl nejhorší úvodní výdělek za posledních 7 let, předtím měl na kontě hity jako Červený drak a obě Křižovatky smrti. (imro)

Reklama

Reklama