Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zloděj diamantů Max je legenda ve svém oboru. Jeho milenka Lola je přesvědčená, že už mají dost a je čas začít si užívat zaslouženého odpočinku. Max se tedy rozloučí se světem zločinu dokonalou loupeží druhého ze tří tzv. Napoleonových diamantů, při níž, jako již několikrát předtím, zesměšní agenta FBI Stanleyho Lloyda, který se ho už sedm let marně snaží dopadnout. Pak slíbí Lole, že už nebude krást, a odjede s ní na ostrov Paradise. Zatímco energická žena má plno zájmů, Max se začne nudit. Jednoho dne se na ostrově objeví Stan Lloyd, který nevěří, že by Max odešel do důchodu. Řekne mu, že v nedalekém přístavu se bude konat výstava, na níž bude vystaven i třetí Napoleonův diamant. První dva už Max ukradl a Stan věří, že chce i třetí. Přestože tu nemá žádné pravomoci, je odhodlán ho dopadnout… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (197)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychovka. Úžasné blbnutí Brosnana s Harrelsonem provází takřka celý film a je na něm tím nejlepším. Škoda že se do toho motá nějaká loupež diamantu. Podobně zbytečně se do příběhu motá i Salma Hayek, ale na tu se dá aspoň dívat. Ke konci jsem si už už myslel, že se celý film na diamant opravdu vyprdne a zboří celou tu škatulku, ale bohužel to byl jen vysněný konec, a z Když se setmí se tak stala jen další trochu lepší tuctovka. ()

Eywa11 

všechny recenze uživatele

4*. Vždy mi to evokuje uvoľnenú karibskú atmosféru aj keď je vonku pochmúrny deň a mňa obchádzajú pochmúrne myšlienky. Už som to videla asi 6x a stále ma to baví rovnako. Pierce je neskutočne sexy chlap a so Salmou im to iskrí perfektne. 🙂 Plus Karibik, milovanie sa nahí na pláži, potápanie, neskutočne krásna príroda.... Aj ten "kolotočársky" soundtrack je super. 😊 ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„O tvojich názoroch sa ešte porozprávame, moja zlatá.“ – „Moje názory si poznal už keď sme sa brali aj rozvádzali. Dnes sa už nič nové nedozvieš.“ Urobil to už John Travolta – tak dlho chcel pokračovanie GENERÁLOVEJ DCÉRY, kde hral armádneho vyšetrovateľa, a tak dlho sa mu v tom nedarilo, až sa na to vybodol a zahral si armádneho vyšetrovateľa, ktorý sa proste len inak volal, v ZELENOM PEKLE. Pierce Brosnan čakal na pokračovanie AFÉRY THOMASA CROWNA (1999) tak dlho, až sa na to tiež vybodol a zahral si v inej romantickej akčnej zlodejskej kriminálke (tzv. heist movie). Znova sa objavuje v spaľujúco charizmatickej zrelej forme špičkového lupiča, len sa nevolá Thomas Crown, ale Max Burdett. To je však jediný rozdiel. Obaja totiž kradnú, hoci finančne sú dávno za vodou, priťahujú snaživých ale neschopných vyšetrovateľov, krásne ženy a po humor a ranu nejdú ďaleko. Po ZÁPADE SLNKA je profesionálne a remeselne poctivo odvedená fuška, ktorá nemá na špičkových súrodencov (PODRAZ, DANNYHO JEDENÁSTKA), ale je o to lepšia, o čo viac nemáte radi rutinéra Bretta Ratnera. Pritom Ratner druhý raz (po prvej KRIŽOVATKE SMRTI) príjemne dokazuje, že čím má menšie ambície, tým je lepší. Snímka je vtipná, akčná, vďaka bombastickej výprave sa na ňu dobre pozerá a medzi výbornými hercami (Brosnan, Hayeková, Harrelson, Cheadle) to iskrí natoľko, až sú paradoxne „herecké“ scény zaujímavejšie, ako samotná „neuskutočniteľná krádež“ (nevraviac o takej slabej záverečnej prekvapivej pointe s „opitým Woodym“, až som nevedel, či si zo mňa niekto nerobí srandu). ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tady se hodně spolíhalo na posádku známých rypáků na parníku, nicméně se za mě parník lehce naklání, podobně jako legendární Titanic. Nedopadne to tak tragicky, jako na slavné lodi, ale rozhodně ani vesele, jak tvůrci očekávali. Úplně obyčejnej flák, ve kterým bylo nejvzrušující koukat na rajcovní výstřihy populárních cecek Salmy... 50% ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Když Se Setmí je jakousi odlehčenou variantou dřívějšího "Brosnanova" kousku Aféra Thomase Crowna. Je však poněkud více komediálně laděn (což není díky Woody Harrelsonovi a občasným filozofickým promluvám Dona Cheadlea v jednotlivých scénách vůbec na škodu) a tak jako byla Aféra ódou na Rene Russo, je After The Sunset bezuzdnou adorací hispánské bohyně nesoucí na tomto světě jméno Salma Hayek. Dámy a obzvláště pánové - tohleto jste ještě nikdy a nikde neviděli. Takřka každý záběr ve kterém se nestárnoucí Salmita objevuje, je jako hymnus na její půvab a koncert pro vaše slinné žlázy...nebo jsem úchyl:) A to je bohužel taky jediné, v čem tento film překonává tolikrát zmiňovanou Aféru. Je to právě těmi komediálními a romantickými prvky, které v celkovém pohledu narušují onu "harmonii", a kouzlo, které by se jinak mohlo rozvinout tak zůstává nevyřčeno. Přesto se (a nejen pro pochybné smyslové potěšení) na tenhle film rád podívám znovu, a nejen jednou, a dám si k tomu Jacka na led;) 70% ()

Galerie (51)

Zajímavosti (13)

  • Během filmování některých plážových scén byla venku taková zima, že šla hercům pára z pusy. (POMO)
  • New Line Cinema propagovali film na pytlících s popcornech, které sa prodávají v amerických kinech, ovšem s chybným jménem Salmy Hayek, která se zde jmenovala Hayak. (imro)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno