Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zloděj diamantů Max je legenda ve svém oboru. Jeho milenka Lola je přesvědčená, že už mají dost a je čas začít si užívat zaslouženého odpočinku. Max se tedy rozloučí se světem zločinu dokonalou loupeží druhého ze tří tzv. Napoleonových diamantů, při níž, jako již několikrát předtím, zesměšní agenta FBI Stanleyho Lloyda, který se ho už sedm let marně snaží dopadnout. Pak slíbí Lole, že už nebude krást, a odjede s ní na ostrov Paradise. Zatímco energická žena má plno zájmů, Max se začne nudit. Jednoho dne se na ostrově objeví Stan Lloyd, který nevěří, že by Max odešel do důchodu. Řekne mu, že v nedalekém přístavu se bude konat výstava, na níž bude vystaven i třetí Napoleonův diamant. První dva už Max ukradl a Stan věří, že chce i třetí. Přestože tu nemá žádné pravomoci, je odhodlán ho dopadnout… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (197)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Jsou zde napsány čtyři žánry, ale ani jeden nepíše, že je to komedie. Je to prostě a jasně krimikomedie. Která je dost dobrá. A to díky dobrému řemeslnému výkonu Woodyho H., Pierce B. a Salmy H. Úsměv mi na rtech vyloudilo hned několik momentů - a to jsem se na to díval sám! Musím říct, že scénář byl, ač jednoduchý, tak dost inteligentní. Prostředí bylo super, Salma byla velice sexy ... a opravdu jsem se bavil. Např. scéna matadorů v manželské posteli nebo scéna, která předcházela souloži Woodyho s Naomie H.: "Počkej, bude to rychlovka, budu za pět minut". "Ty mě urážíš". "Tak za tři minuty... za dvě". Prostě po celkem slušné době jsem viděl velice slušnou krimikomedii. PS: Poučení na závěr: Peníze nejsou vše. Ale je dobré, když jsou. ()

seba 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem se pobavil. Je to přesne 3,5*, ale film splnil mé očekávání, takže zaokrouhluji vzůru. Scénář nepříliš vzrušivý (událostí pomálu, občas nuda, ovšem pár slušných hlášek), kamera z ráje výborná, režie ucházející a lupič Pierce Brosnan jak jsme ho už viděli - standardní, vrchol filmu - zatím nejvtipnější role Woodyho Harrelsona (měl jsem z něj posit, že si to fakt užíval) a nakonec Salmičkáááá (trochu jak přehlídka Victoria Secret a Litex dohromady, ale nevadí). ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Príjemný oddychový film s Piercom Brosnanom a Salmou Hayek v peknom prostredí. Film nieje nijak inteligentný, je určený len pre trochu drsnejšiu zábavu a myslím, že sa mu to podarilo. Pierce je zábavný a zase trochu bondovský. Woody Harrelson ako vtipkujúci tajný agent celkom poteší. Dej, námet, herci, hudba - všetko priemerné. 60%. ()

DHDV 

všechny recenze uživatele

Filmu hodně pomohlo herecké obsazení, scenář není až tak dokonalý ale herci ty chybičky dokážou zakrýt. Brosnan, Harrelson a Hayek je skvělá ústřední trojice a musím říct, že Hayek vypadá pořád dobře. A asi se ptáte proč sem dal tak vysoké dohnocení. Je to proto, že humor ve filmu je intligentní a není to žádná komedie, kde se bavíte na úkor nechutností… Příjemné překvapení! ()

elanista1 

všechny recenze uživatele

Je to o kradnutí diamantov, ale scény kde sa má kradnúť nie sú veľmi originálne alebo zábavné. Zvyšok sú len manželské hádky medzi Hayekovou a Brosnanom, alebo nezaujímavé dialógy s Harrelsonom. Homosexuálne scény na lodi a v hotely sú dobré, Salmyne prednosti sú tiež dobré a nejaký ten vtip sa nájde aj medzitým, takže až taký zlý film to nie je, ale oproti Dannyho jedenástke a podobným skvostom je to podstatne slabšie. Na rozhraní 2,5*. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (13)

  • Max (Pierce Brosnan) v jedné ze scén prozradí, že pochází z Irska. Stejný původ má i jeho představitel Pierce Brosnan. (x_silver)
  • I když ve filmu nejsou volným okem postřehnutelné speciální efekty, jsou použity až ve 150 záběrech. (POMO)

Reklama

Reklama