Reklama

Reklama

Chief of Station

Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

cerdax2 

všechny recenze uživatele

Rybarska sit je proti tomuhle pribehu neprustrelna :). Prvni dve tretiny byly ujdouci, ale kdyz mel pribeh jit do finale, tak najednou dosly napady a cele to pusobilo jako napsane za pet minut na kusu toaletaku na nadrazni toalete. 20% ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Já jsem naprosto spokojenej. Je to dobře natočený, akční scény jsou přehledný a nejsou tu hnusný digitální výstřely. Navíc se Eckhart na podobný role dokonale hodí a další plus je i Berhardt, kterej tu hraje nemilosrdnýho ruskýho žoldáka, co má všude kérky a stříbrný zuby. Johnson je suveréně jedním z nejlepších akčních režisérů, který v současný době točí video béčka. Za mě slušná práce. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Áčkoví herci v béčku, ktoré je béčkom aj medzi béčkami. Eckartovi ale tá rola sadla lepšie než by asi sadla pôvodne zamýšľanému Alecovi Baldwinovi, ktorý mal túto rolu v rukách. To by asi dopadlo horšie než len obyčajným filmovým nereálnym strieľaním, Alec má z Rustu iné skúsenosti. Každopádne táto strieľačka príliš neoslovila, lepší než šéf stanice bol aj Prednosta stanice a to ja Buriana veľmi nemusím. ()

Reklama

Reklama