Reklama

Reklama

Baiohazado: Desuairando

  • Japonsko バイオハザード: デスアイランド (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

D.S.O. agent Leon Kennedy je poslán zachránit uneseného doktora Taylora. Mezitím agent B.S.A.A. Chris Redfield vyšetřuje výskyt zombie v San Franciscu, kde se nepodařilo zjistit příčinu nákazy. Oběti mají pouze jedno společné – všichni nedávno navštívili ostrov Alcatraz. (mikki089)

Videa (10)

Trailer 3

Recenze (46)

vikino1 

všechny recenze uživatele

Píšu to vždycky a napíšu to i ted: Residen Evil animovanej se mě prostě líbí. Pokaždé to má crazy finální supermostrum, spoustu jiných monster, super postavy - klasický klaďáky, dobrýho záporáka - jeho motivace vždy vykresleny, i choreografii soubojů, spousty těžkých zbraní a líbivé CGI.. Kam se hrabe serie s M.Jovovič (teda až na první díl. Tunel k Červné královně je pro mě nezapomenutelná scéna). ()

molcan2 odpad!

všechny recenze uživatele

Einstein povedal, že všetko je relatívne, vrátane času. Odstráňte Millu Jovovich, pridajte CGI a hej, presto. Radšej by som si vytrhol zuby z hlavy a zjedol ich, ako pozeral túto úplnú kravinu. Neviem, prečo si hollywoodski manažéri vždy myslia, že je dobrý nápad ušetriť peniaze a vyhodiť hlavného herca (To isté sa stalo aj pri Zaklínačovi), ale je to taký lúzerský ťah, ktorý robia lúzeri pre lúzerov. Na akú odpornú sračku sa táto séria zmenila bez mIlly. Odvtedy som vymazal všetky posledné filmy a teraz si znovu pozerám Millu v celej jej kráse. Prajem všetko dobré všetkým, ktorí si myslia, že sa to dá pozerať. ()

Reklama

stitch7 

všechny recenze uživatele

/// Nerozumím tomu. Nerozumím, proč si ještě v roce 2023 někdo řekl, že potřebujeme další animovaný Resident Evil film, který bude počtvrté o tom samém. Nerozumím tomu mít tolik herních známých tváří pohromadě, což se stalo úplně poprvé, a skoro toho nevyužít. Nepochopím ten nevyužitej potenciál Death Islandu. Nepobírám popírání fyziky a hloupé hlášky. Chápu jen těch 55%, co snímek teď má. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nečekal, že se z frančízy se jménem Resident Evil stane nefalšovaný Marvel. Tohle jsou totiž Avengers se vším všudy. Mě jako obřího fanouška herní předlohy zaujal nápad dát všechny hlavní protagonisty této série do jednoho filmu. Sice to ve výsledku je pořádný guláš, ale vem to čert! Po stránce příběhu nemá Death Island moc co nabídnout, volně to navazuje na Vendettu z roku 2017 (ta mi osobně přišla kvalitnější). Jinak akční sekvence neurazí, na tu spolupráci všech postav se docela dobře dívá. A za závěrečný souboj s monstrem by se nestyděl ani žádný superhrdina (tohle mi už osobně přišlo přes čáru). Slova komornost a střídmost tomuto dílu ságy RE absolutně nic neříkají! :D Za mě dávám 6/10 ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Hru jsem nikdy vlastně nehrál a filmové RE jsem úspěšně vytěsnil z paměti, takže mi postavy fakt nic neříkaly. Padouch fintou naláká hrdiny do alcatrazu, kde se to začne rubat. Příběh je dost nezajímavý, naštěstí akce je ucházející a těch 80 minut je tak akorát. Spíš mě to ale nebavilo, narozdíl od dětí, ta cílovka kol 10 bude spokojená. 4.5/10 ()

Galerie (17)

Zajímavosti (8)

  • Leon žertuje, že po incidentu na ostrově Alcatraz potřebuje dovolenou. Myslí přitom na to, že jeho poslední dvě dovolené byly násilně přerušeny. Poprvé ve filmu Degeneration (2008) nadřízenými a podruhé ve filmu Vendetta (2017), kdy ho Chris do konfliktu nechtěně zapletl. (mikki089)
  • Leon hovorí Jill, že Alcatraz bol kedysi vojenskou pevnosťou. To je pravda. Pôvodná pevnosť Alcatraz bola dokončená v roku 1858. S 85 delami a posádkou 200 vojakov strážila záliv San Francisco. Nikdy sa však neocitla v boji. Na ostrove bolo aj väzenie, v ktorom boli uväznení sympatizanti Konfederácie, súkromné osoby i vojaci Únie odsúdení za zločiny. (Arsenal83)
  • Toto je poprvé, kdy všichni protagonisté ve filmu spolupracují. (mikki089)

Reklama

Reklama