Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratr a sestra svedou boj o lásku dívky jejich snů. Mají společné myšlenky, tančí jako Ginger a Fred, všichni si myslí, že jsou dokonalý pár. Gray (Heather Graham) a Sam (Thomas Cavanagh) společně bydlí a jeden by pro druhého udělal cokoli. Nikdo by neřekl, že jsou sourozenci. Co se teprve stane, když oba zjistí, že milují stejnou dívku Charlie (Bridget Moynahan). Něžná romantická komedie o tom, jak se mladá dívka snaží najít sebe sama, vytváří úplně nový pohled na lásku... a osud. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

Olík 

všechny recenze uživatele

Sourozenci Baldwinovi (Graham, Cavanagh) jsou tak sehranou a nerozlučnou dvojkou, že kdo je osobně nezná, lehce si je splete s párem. Další z takových omylů je přivede na myšlenku, že už je na čase najít si životní partnery. Klasicky lov na opačné pohlaví v psím parku jim přihraje do cesty sympatickou Charlie (Moynahan) – problém nastane v okamžiku, když on si ji vezme a ona se do ní zamiluje. Nenáročná romantická komedie o hledání sama sebe, bez zbytečného primitivizmu nebo trapnosti s dominující Heather Graham a slušně napsanými dialogy. ()

RobbieM@N 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to vypadalo na hodně špatnou režii, celkově tomu scházela jakákoli kostra, ale hlavně poslední třetina to vynahrazuje, na druhou stranu v první části byla hodně vidět Bridget ve spodním prádle....na to 5* stupnice nestačí rozhodně. Příjemné obsazení, divák dostane šablonovitou, povrchní podívanou, přesně jak se mu to líbí. ()

Reklama

vesper001 

všechny recenze uživatele

A tenhle znáte? Povídá na svatbě ženichovi jeho sestra: „Nebýt tebe, byly bychom ideální pár.“ (smích) Gray a Sam jsou sourozenci tak ideální, že by se dali představit mimozemšťanům jako nejreprezentativnější vzorek homo sapiens. Mají společný byt, společné zájmy, shodnou krevní skupinu Š (= šampóni) a jak se ukáže, i stejnou sexuální orientaci. To je fakt bomba. Popravdě, nebýt toho, že ústřední trojlístek je tak nechutně fešný (homunkulus Cavanagh se z něj jako jediný neobjevil v Sexu ne městě), asi bych tuhle super vzrušující filmovou událost nezvládla mít zapnutou ani jako kulisu k práci. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Na romantickou komedii lehce osvěžující námět, ale zabitý mizerným zpracováním. Spíš než filmový příběh připomíná počítačovou hru, kde se nelogicky vynořují a zase mizí figurky, aby provedly hlavní hrdinku na cestě za jejím sebepoznáním. I ona sama je naprosto plochá. Možná k použití jako instruktážní film pro teenagery, kteří váhají nad svou orientací. Jinak: nuda. /21. 12. 2010/ ()

Blackberry 

všechny recenze uživatele

Čo je treba na začiatok spomenúť je fakt, že rukopis ženy ako režisérky je tu ozaj citeľný. A vlastne možno práve tým ma vyviedol tento film z letargie jednoprúdových romantických komédií. Napodiv mal tento film toľko lásky, koľko nemáte ani v tých najdojemnejších "slaďákoch". Od samotného začiatku na vás pôsobí príjemne, nežne, a skutočne vytvára nový pohľad na lásku... No a ako chlap musím poznamenať, že Bridget Moynahan je od filmu k filmu čoraz pôvabnejšia. PS: Určite si tento film pozrite s partnerom. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama