Reklama

Reklama

Deuce Bigalow, jehož jsme poznali už v předchozím snímku s názvem Deuce Bigalow: Dobrej striptér, se vrací do branže. Jeho bývalý pasák T. J. Hicks se totiž zapletl do případu vražd největších gigolů Evropy a Deuce chce očistit jeho jméno. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (242)

Hashirama 

všechny recenze uživatele

Po zpětný zkušenosti s jedním dobrým striptérem můžu konečně plně docenit a poprskat kritikou i evropskýho gigola. A jaký jsou vlastně změny oproti prvnímu dílu? Naprosto minimální...je to trošku drzejší, konečně už uvidíme i nějaký kozy, všichni jsou vtipnější a rozhodně už to nevypadá tolik znuděně jako první díl. Ve zbytku je evropská edice naprostou a úplnou kopií edice klasické. Takže tohle je jen takový upgrade, který opravdu pomohl. ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Po luxusní jedničce přichází dosti nudná až dementní dvojka. Jediná opravdu dobrá scéna je s delfíny hned na samém začátku filmu. Tolik humusoidního fekálního humoru se nevidí ani v epic movie. Ukrajinka, co má místo nosu penis, a když si kýchne, tak............No prostě hnůůůj největšího kalibru. Schneidera mám rád, ale tohle pos..l. ()

Reklama

Brano 

všechny recenze uživatele

Kvalít jednotky ani zďaleka nedosahuje a od druhej polovici mi to už prišlo miestami aj trochu prehnané a tie vtípky vyzneli trápne. Začiatok filmu bol bezchybný. Scéna so žralokmi, alebo tá v coffee shope bol dosť zábavná. Dejovo je to takisto slabšie. Muž, ktorý vraždy prostitútov, aby si kompenzoval svoje komplexy z detstva mi už také zaujímavé neprišlo. Ale je to pozerateľné a na niektorých scénach sa dá zasmiať. /55%/ ()

Manas50 

všechny recenze uživatele

Už první díl byl dost ujetý, ale celkem vtipný, takže jsem od tohoto druhého dílu čekal jen hromadu úchylných vtipů, bez trochy vtipnosti. Překvapivě to tak hrozné nebylo, půlka vtipů je trapas, druhé pulce vtipů se dá i trochu zasmát, takže to nebylo až tak hrozné. Rob Schneider se docela snaží hrát, není to můj oblíbenec, ale ani mi nějak nevadí. Nakonec je z toho ale stejně ve výsledků jen podprůměrná komedie, která mě zabavila jen jednu před spaním, když jsem nemohl usnout. 40% ()

Tempest 

všechny recenze uživatele

Další z výborných komedií v hlavní roli s Robem Schneiderem. Jak je vidět dle hodnocení ostatních uživatelů, které osciluje od odpadu po *****, tak celé řadě lidí tento druh humoru nebo Rob Schneider vůbec nesedí a jiným zase maximálně. Já osobně patřím do té druhé skupiny, výborně jsem se bavil. Mě osobně připadá toto pokračování ještě lepší než první díl, evropské prostředí svědčí Deuce Bigalowovi ještě více než to domácí. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (9)

  • Jean van de Velde odmítnul nabídku režírovat tento film. (Stocki)
  • Film získal nominace v dalších čtyřech kategoriích a sice: nejhorší film, nejhorší pár na plátně, nejhorší scénář a nejhorší remake nebo pokračování. (Stocki)
  • Pracovní názvy: Deuce Bigalow 2: Destination Amsterdam, Deuce Bigalow: Electric Gigolo. (Stocki)

Reklama

Reklama