Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alfie (Jude Law) si v životě užíval všeho, co mu ženy mohly nabídnout - krátkodobých románků. Od bohaté vdovy s chutí na mladší muže (Susan Sarandon) až po svobodnou matku, Alfie měl všechny... a nehledal nic víc. Když však důsledky jeho bohémského životního stylu ovlivní život bývalých milenek i nejlepšího přítele, začne Alfieho zajímat, zda může jít v životě o víc než jen o povrchní románky. A jestliže ano, Tak o co? (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (221)

claudel 

všechny recenze uživatele

Více britské, respektive evropské než americké a tudíž výborné a netrapné. Jude Law se pro tuto roli narodil - nemusel asi ani moc hrát. Počínání jeho postavy jsem několikrát nechápal, ale možná přemýšlím příliš povrchně a klasicky. Sienna Miller představuje dokonalou bipolární femme fatale, s níž nelze ani žít ani žít bez ní - se sexy kalhotkami a cigaretou v ústech před, po i během - to byla nejvtipnější věta celého snímku :-) S přítelkyní jsme vybírali romantiku z nabídky HBO GO, byli jsme oba spokojeni, avšak Zlatíčko bych určitě nezařadil do kategorie valentýnských nenáročných romantických komedií. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Dokud Cockney Alfie surfuje na vlně svého kurevnictví, má to šťávu. Lichotí, svádí, manipuluje, lže, říká lidem, co chtějí slyšet. Při bourání čtvrté stěny naopak sází na cynické glosy a upřímnost, kterou byste slyšet nechtěli. S erektilní dysfunkcí a následným pokusem „aim higher“ se však nastartoval proces, při kterém trhlinami v Alfieho krunýři prosvítala deprese a vy jste měli uvěřit, že mu vlastní sobectví najednou dovolilo trpět. Aby tomu tak alespoň částečně bylo, musí hodně zachránit Jude Law, který obšousta s omezeným datem spotřeby podává o dost jinak než Fassbender ve Studu, ale podstata je stejná.. „I donˈt depend on nobody. Nobody depends on me. My lifeˈs my own.“ Tady bysme mohli skončit. A nebo ještě pokračujeme? „But I donˈt have peace of mind. And if you donˈt have that, youˈve got nothing..“ ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nemám potřebu být nejbohatší mrtvola na hřbitově." Jako individuum, minimálně opouštějící bezpečí rodinného krbu, si užívám filmy o lidech, kteří dokáží proměnit v zábavu každou minutu svého života. Třeba takový Alfie s navoněným "Big Benem" je hodně příjemný společník, když nestydatě klátí naivní blondýnu, svobodnou matku či korpulentní paní domácí. Je s ním velká zábava a o to horší je, když čítankově bezcitný seladón bez varování přejde do role ukňouraného moralisty. To pro mne nastává čas odpadávání jednoho cípu hvězdy za druhým a z původně nadšeného hodnocení nakonec zbyl pouze koukatelný průměr. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Vskutku nevyužitý potenciál, pretože na začiatku sa to zdalo, že to bude nejaká uletená komédia, alebo to pôjde podľa očakávania do romantickej polohy. Lenže tu to skĺzlo do drámy s posolstvom, ktoré dáva zmysel, ale neočakávali ste takýto vývoj a koniec. V strede filmu takmer chýba zápletka, samá vata. Ale taka použitá z uší. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Aflie je môj srdcový film. Je to komédia, v ktorej nás muž (Jude Law) užívajúci si život na 100%, sprevádza svojím životom. Jeho vtipným komentárom jednoducho neodoláte. Zo začiatku je to veľmi humorné a postupne sa stávame svedkami jeho premeny vďaka skúsenostiam, ktoré zažíva. Aj keď je to komédia, v mnohých pasážach zisťujete, že je to až tvrdá realita. Zažijeme veľa zaujímavého ako napríklad, že hlavný hrdina pretiahne frajerku najlepšiemu kamarátovi (ja by som to neurobil ale bola to fakt kosť), ďalej netrpezlivo čaká na výsledky AIDS, na toaletách sa zoznámi s dedkom s ktorým si vymení číslo, zamiluje sa do staršej ženy (Susan Sarandon)...Proste scenár je na prasknutie a tento film ma bavil a v podaní Jedea Lawa to nemá chybu. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • Počas scény v kvetinárstve (ktorá sa mala natáčať na predmestí Manhattanu a natáčala sa v Liverpoole) je vonkajší záber obchodu. V tomto bode je v okne vidieť odraz niekoľkých malých domov v štýle Regency, ktorý je charakteristický pre britskú architektúru. (Arsenal83)
  • Alfieho Vespa (motorka) bola nastriekaná modrou a bielou, pretože to sú farby obľúbeného futbalového tímu Juda Lawa. Ide o anglický klub Tottenham Hotspur. (U_S_O)

Reklama

Reklama