Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svobodomyslná Charlie na pláži zahlédne sympatického chirurga Kevina Fieldse. Vzápětí ho potká v kavárně a následně také na večírku, kde pracuje jako servírka. Cítí, že je to znamení. A opravdu, o několik měsíců později se Charlie ke Kevinovi nastěhuje, jsou šťastní a zdá se, že tvoří dokonalý pár. Jen z jediné věci má Charlie obavy - jak ji přijme Kevinova matka Viola, známá televizní moderátorka, která se před časem zhroutila, když jí sebrali pořad a nahradili ji mladou blondýnkou. Při prvním setkání se sice Viola tváří přátelsky, ale když Kevin požádá Charlie o ruku a ona řekne ano, nehodlá po práci přijít také o syna a rozhodne se Charlie zbavit. Nejdříve se ji snaží zesměšnit, a když plán nevychází, chce ji přivést k šílenství pomateným plánováním obří svatby. Charlie však její plán prohlédne a začíná hra kdo s koho. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (275)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Jane Fondová byla kdysi uznávanou ženskou filmovou hvězdou první velikosti, jenže filmový business je k herečkám krutý a drtivá většina z nich končí svoji kariéru předčasně. Po delší přestávce se pokusila vrátit k hereckému řemeslu a musela vzít zavděk postavou hysterické protivné tchýně, kterou by v dobách své slávy pokládala za urážku. Při některých jejích scénách jsem ji musel opravdu litovat. Opět jde o nenáročnou a předvídatelnou podívanou bez chytrého humoru a o ten druh filmu, který po pár hodinách zapomenete. Celkový dojem: 35 %. ()

laFei 

všechny recenze uživatele

Další až přehnaně tuctová blbinka, na které měla tu čest se podílet ta naše JLo. Během scén, které se daly v pohodě vidět v nespočtu v jiných filmech, sem se marně snažil najít něco k zasmání. Což je u Komedie docela důležité. Bohužel, na konci 102 minut dlouhého dílka sem pořád během sledování titulek marně pátral, kdy to konečně začne být dobré. Nechme tedy naší popelce jejího bohatého prince, at si ho vycucá do dna a pak ho v chytrém rozvodovém řízení pošle ke dnu.....=D ()

Reklama

BeranSon 

všechny recenze uživatele

No vskutku zase tak nejhorší to není. Samozřejmě nemusím předříkat že je to sušší verze jakési záživné komedie, ale jako skutečně pohodová odechovka to poslouží velmi dobře. Co se týče ženských hlavních rolí tak Jane Fonda jako stará a nepříliš přizpůsobivá tchyně působí rozpačitě, to se o roli půvabné Jennifer Lopez říci nedá, i když je ve filmu taková baculka tak se jejím výkonem i snaze se zviditelnit ve filmu spokojen. Sečteno i podtrženo to je celkem jednou do roka uvítaná podívaná. 4/10 ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Romantický snímek o situaci poněkud nezvyklé, přesto reálné a životní. Jane Fonda tu zahrála úspěšnou televizní hvězdu se svojí show, která psychicky neunese její výměnu za mladou a skončí na psychiatrii. Po návratu se před jejíma očima zasnoubí syn a pro ni se hroutí svět. Představa, že by byla svatba a synáčka ztratila je nepředstavitelná a tak se tomu snaží všemožně zabránit. Sympatická Jennifer Lopez a pohledný Michael Vartan je na pohled příjemná dvojice, k sobě se absolutně hodící. Jennifer je opět svá a přirozená, a upřímně její postavě, kterou zahrála obdivuhodně, jsem obdivoval pevné nervy a výdrž nad ztřeštěností a útoky své budoucí tchyně. Jane Fonda neměla zrovna lehkou roli. Zahrát takovou potvoru plnou nejrůznější výrazů a emocí je doslova výzva. Ale poprala se s tím velice bravurně. Její trapnost je tak opravdová, že si mnozí myslí, že je to hereččin omyl a neprofesionalita. Tak tomu se říká herectví. A díky tomu je humor krapet těžkopádný, takže zábavy si tu divák moc neužije, i když komediálních situací je tu spousty. Fackovací scéna mezi tchyní a 'nevěstou' se jen tak nevidí. A tak si snímek bude složitě hledat spokojeného diváka, což je na jednu stránku zase škoda. Svoje osobní kouzlo má a určitě stojí za shlédnutí. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, že se do této nepovedené komedie nechala uvrtat nikdy neselhávající herečka Jane Fonda. Bylo mně za ní trapně, když zde podstupovala režisérova přání mít rozcuchaný účes anebo se různě pitvořit. Tahle role byla až taková nedůstojná a ona to ustála. O to víc pak vedle ní vynikl jasný neherecký výkon Jennnifer Lopez, která tady působila příšerně nesympaticky. Pár vtipů se povedlo, ale jinak není co chválit. Většinou trapné a nudné. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Film, ktorý v noci sledujte Charlotte (Jennifer Lopez) a vystraší ju pri ňom svokra Viola Fields (Jane Fonda), je Nočná mora v Elm Street (1984). (fumatro)
  • Když se Viola obrátí na Tanyu s otázkou na její nejoblíbenější film, Tanya zmíní Pravou blondýnku (2001). Režisér Příšerné tchýně totiž natočil i tento film. (imro)
  • Jane Fonda prohlásila, že svou postavu modelovala podle svého bývalého manžela Teda Turnera. (imro)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama