Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svobodomyslná Charlie na pláži zahlédne sympatického chirurga Kevina Fieldse. Vzápětí ho potká v kavárně a následně také na večírku, kde pracuje jako servírka. Cítí, že je to znamení. A opravdu, o několik měsíců později se Charlie ke Kevinovi nastěhuje, jsou šťastní a zdá se, že tvoří dokonalý pár. Jen z jediné věci má Charlie obavy - jak ji přijme Kevinova matka Viola, známá televizní moderátorka, která se před časem zhroutila, když jí sebrali pořad a nahradili ji mladou blondýnkou. Při prvním setkání se sice Viola tváří přátelsky, ale když Kevin požádá Charlie o ruku a ona řekne ano, nehodlá po práci přijít také o syna a rozhodne se Charlie zbavit. Nejdříve se ji snaží zesměšnit, a když plán nevychází, chce ji přivést k šílenství pomateným plánováním obří svatby. Charlie však její plán prohlédne a začíná hra kdo s koho. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

BeranSon 

všechny recenze uživatele

No vskutku zase tak nejhorší to není. Samozřejmě nemusím předříkat že je to sušší verze jakési záživné komedie, ale jako skutečně pohodová odechovka to poslouží velmi dobře. Co se týče ženských hlavních rolí tak Jane Fonda jako stará a nepříliš přizpůsobivá tchyně působí rozpačitě, to se o roli půvabné Jennifer Lopez říci nedá, i když je ve filmu taková baculka tak se jejím výkonem i snaze se zviditelnit ve filmu spokojen. Sečteno i podtrženo to je celkem jednou do roka uvítaná podívaná. 4/10 ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Takto si rom.komédiu rozhodne nepredstavujem,v ktorej dve ženy-mladá nevesta a stará svokra-jedna viac šialená ako druhá,sa budú po celú dobu naťahovať o syna a partnera v jednej osobe.Nudná komédia pri ktorej si dovolím x - krát odskočiť po niečo a zároveň neprísť o nič podstatné...Scenár je vyvstavaný na veľmi jednoduchej dejovej linke,nevynímajúc scénky,ktoré nestoja za nič-okrem jednej,tej zo šatami-aj tú mohli viac rozviť a takisto z ostatnými viacej pohrať.Je zjavné,že v tomto celom chýbal duch inšpirácie...Asi by mala zaúradovať nejaká vyššia moc,aby by som sa k tomuto v budúcnosti chcela vrátiť...!Jen a Jane,toto nebol moc dobrý nápad,strata času moja aj vaša. ()

Reklama

VerenaLord 

všechny recenze uživatele

Jako tzv. odpočinkový film, u kterého si nemusím namáhat hlavu, je to relativně slušné. Jen Jane Fonda asi ztratila rozum, když kývla na takto podprůměrnou roli, která není hodná její herecké velikosti. Celá zápletka mezi Jane a Jennifer je dost realistická (boj o syna, celkem běžné téma každodenního života), občas lze objevit i vtipné scény. Nepohoršuje, ale na druhou stranu ani duši neladí.. ()

deepend 

všechny recenze uživatele

Příšerná tchýně mohla být docela dobrou černou komedií....takhle z toho vznikl divný kříženec černé komedie s romantickou. Začátek ještě ujde, ale s příbívajícími minutami je to čím dál tím větší nuda a přitom ten námět není špatný. Největším kladem filmu je Jane Fonda (bohužel si pro svůj comeback nevybrala nejlepší film). ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Jednou za čas takový film neuškodí :) A u mě zrovna prošel :D Bavilo mě vzájemné pošťuchování a naschvály a poté ukázka toho, že to dokáže i ten člověk, na druhé strany hřiště ;) Okouzlující a zcela výjimečná Jane Fonda, která prostě do této role skvěle sedí :) Je okouzlující a umí nosit úplně všechno :) Hlavně na ni jsem se nejvíc těšila :) Oproti ní Jennifer Lopez v jedné ze svých typických rolí, kterou pro mě osobně hraje i ve svém soukromém životě - pipinka, která zvládne vše a přitom dokáže mít vždy perfektně namalované rty a účet jako by odešla zrovna od kadeřníka :D :D Prostě pohoda, která mě vždy rozesměje, ale nesmí to být častěji než jednou za 5 let :D :D Definuji to jako typický film pro holky, které věčně sedí doma u romantických komedií a naivně čekají, že jim na dveře zaťuká "pan Božský" :D ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Jane Fondová se připojila k natáčení poté, co bylo natáčení Elizabethtownu (2005) pozdrženo o několik měsíců. (EbiGuetta)
  • Když se Viola obrátí na Tanyu s otázkou na její nejoblíbenější film, Tanya zmíní Pravou blondýnku (2001). Režisér Příšerné tchýně totiž natočil i tento film. (imro)
  • O scénář filmu se v roce 2002 strhl boj, který vyhrálo studio New Line se sumou 1,3 milionu. (imro)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama