Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vývojář her vypustí do světa ničivý počítačový vir a děti dvou tajných agentů musí spojit síly, aby zachránily svoje rodiče a s nimi i celou planetu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (17)

HERGImanCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je průšvih... Nebudu tvrdit, že původní Spy Kids jsou mistrovským dílem. Přestože mám u prvních třech dílů nahozené tři hvězdy, je mi jasné, že tam hraje velkou roli nostalgie a fakt, že jsem to viděl v tom správném věku. Právě kvůli tomu jsem se snažil být vůči rebootu otevřený a připravený trochu přimhouřit oko. Ale tohle jsem fakt nečekal. Naprosto nechápu, že se pod tento paskvil podepsal Robert Rodriguez, který stál za předchozími díly. Noví Spy Kids jsou definicí toho, když někdo chce jenom vyždímat značku. Scénář je totální bullshit. Celé to našroubování na videohry je totálně mimo, protože asi nikdo ze štábu v životě hru nehrál a snad ani neviděl. To samé platí pro technologie. Jeden příklad za všechny je omílaný algoritmus. Pokud kód rozdělíte na dvě poloviny a máte jen jednu, opravdu se nestane to, že bude fungovat jen na půlce zařízeních, ten program prostě spadne, tečka! Motivace postav taky nedávají smysl a nejsou pořádně vysvětlené. Záporák celou dobu mele o tom, že chce svět vyléčit algoritmem videohry, ale za celou dobu to nevysvětlí. Pořád opakuje, že lidstvo jde zachránit jen silou, ale když ho vidíme konat, tak maže kódy k jaderným hlavicím? To je ta velká hrozba, která je potřeba zastavit? Člověk, který v podstatě odstaví atomové bomby? Můžeme si dál promluvit třeba o vizuálu. Většina interiérů je tu digitální. A když už tu vidíme interiér reálný, je prázdný a působí naprosto nepřirozeně. Digitálnost platí i pro posluhovače záporáka a technologické gadgety. A všechny ty efekty vypadají naprosto tragicky. O humoru pak není moc co říct, je zkrátka zaměřen na ty nejmenší, nechci ho proto úplně hodnotit. Celkově tu ale není co chválit a mohl bych obdobně pokračovat do aleluja. Myslím ale, že jsem už napsal dost. Během filmu se mi střídaly dva stavy - záchvat smíchu a vztek, že někdo může vůbec vypustit něco tak tragického na stream. Nazývat tohle filmem je výsměch celému filmařskému průmyslu. Asi jsou z mého zhodnocení hodně cítit emoce, které jsou opravdu hodně čerstvé. Většinou si nechám věci trochu proležet v hlavě, než něco napíšu. Myslím si ale, že tady právě ty čerstvé emoce dokonale reprezentují, co jsou noví Spy Kids zač. Doufám, že jsem odradil alespoň jednoho člověka, aby novým rebootem ztrácel čas. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Věděl jsem, že to bude debilovina tak jsem si sem dal hodnocení odpad a potvrdilo se to. Nějaký chlápek co vynalezl počítačovou hru chce vládnout světu tak ukradne nějaký tajný kód a nainstaluje ho všude lidi jsou pak nuceni hrát jeho hru ,aby se dostaly třeba do baráků do aut atd. Už tohle je tak debilní a bude hůř kluk je pařan co tu hru umí hrát (nikdy jiný to neuměl jasně tomu tak věřím ) holka je tam do počtu a ty dva jdou zachránit své rodiče. Záporák po nich posílá nějakého robota, mumii a kostlivce trikově to vypadá příšerně na rok 2023 nevím kolik tahle sračka stála , ale to snad i robot z tohohle Megažralok versus Kolossus (2015) vypadá lépe a to je Asylum. Snažím se i na sračkách najít nějaké pozitivum , ale tady žádné nevidím děcka jsou otravné snaží se hláškovat (nejde jim to) dospělí jsou příšerní (Zdravíme Leviho)  a záporák je trapný. P.s. vjely jsme tam náklaďákem vždyť je to posraný džíp to nepozná ani typ auta? P.s. 2 Ten konec je co za sračku ten agent byl agentem x roků měl nějakou funkci těm děckám nikdo funkci nedal agenty se staly jen, aby zachránily své rodiče rozhodně nejsou vysoce postavení agenti a , když už tak ho dostaly všichni 4 ne ten kluk   0 procent ()

Reklama

BOURQUE odpad!

všechny recenze uživatele

Škoda, že R. R. stále nedokázal (definitívne) opustiť tento vlak. Zbytočný film a zbytočný reboot pôvodného snímku, kde prakticky takmer nič nefunguje. Scenár, napriek určitým potenciálom, je z určitého pohľadu na ešte nižšej úrovni ako nejaký („ktorýkoľvek“) Disney+ príbeh, chémia medzi postavami je minimálna a CGI/zlváštne efekty sú predimenzované. P.S.: Pre Netflix (bohužiaľ, ako vo väčšine prípadov v poslednom čase) to opäť nevyšiel. Osobné hodnotenie: 45% (odpad!) ()

Ragnar89 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se podíval převážně z nostalgie jakou u mě znacka Spy kids vyvolává. Neměl jsem proto moc velká očekávání, a tento film mi bohužel nedal ani to málo. Přijde mi jako velká škoda, že snimek nabídl hen několik easter eggů na předchozí filmy a zahodil, opět, potenciál restartu celé značky, která se tím mohla oživit. Namísto toho jsme mohli spatřit jen opakování toho co už jednou bylo natočené. První tři filmy byly tenkrát něčím nový a na tehdejší dobu i vcelku zajímavé. Čtvrtý film se nám snažil nastínit možný restart ale zklamal. SK Armagedon, neměl ani snahu o vytvoření něčeho nového. Recyklace zapletky s videohrou ze třetího dílu nebyla ani překvapivá a ani neměla tak zajímavý příběh. Vizuální efekty byly jedním velkým CGI bordelem. Navic herecké výkony mě taktéž neoslovily. Herci jak ty dětští tak ti dospělí mě nepřesvědčili o jejich "problemech" neviděl jsem strach o rodiče ani o děti. Chyběla tam chemiemezi sourozenci. Herci sourozenců Cortezových ukázali dobrou chemii mezi sourozenci. Zde to vypadalo uměle a prvoplanově. Dávám dvě hvězdičky hlavně proto, že mám rád tuto značku a můžeme jen doufat, že pokud ještě někdy vznikne film Spy kids, bude nad tím někdo skutečně přemýšlet a představí nám kvalitní restart značky. A že to nedopadne jako poslední dva snímky ()

Johny M. 

všechny recenze uživatele

Původní trilogii jsem měl docela rád , i když od Rodrigueze cenim trochu jiný filmy. Každopádně byly fajn, ne až tak infantilní a dobře obsazený: Vega, Banderas, Gugino. Robert se pak dál věnoval filmům pro děcka (nechápu, kdo mu na ně dává peníze) - zejména pro svoje, ale ty už musí teď být dospělý nebo jsou retardovaný. Armageddon sice není takovej shit jako Stroj času, ale žádná hitparáda to taky není... ()

Galerie (102)

Zajímavosti (2)

  • Tento film je restartem původní série Spy Kids a pátým dílem této série. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama