Reklama

Reklama

Spy Kids 3-D: Game Over

  • Česko Spy Kids 3D: Konec hry (více)
Trailer

Obsahy(1)

Malý špion Juni Cortez natrvalo opustil OSS, organizaci sdružující všechny nadějné agenty jakéhokoliv věku. V současné době podniká na vlastní pěst jako soukromý detektiv. Není moc spokojen a moc se mu nedaří, ale o návratu do OSS nechce ani slyšet. Toto rozhodnutí však přehodnotí poté, co se dozví, že jeho sestra Carmen má velké potíže. Jako agentka OSS byla vyslána do kyberprostoru, aby ukončila nebezpečnou videohru jménem Game Over, kterou ovládá muž jménem Hračkář. Ten touží po vystoupení z kyberprostoru a ovládnutí všech dětí, čili celé budoucnosti lidstva. Carmen ve hře uvízla a už se nedokáže sama Hračkáři postavit. Juni neváhá a do kyberprostoru vyráží za ní ihned poté, co obdrží nutné informace k akci od manželů Gigglesových. Zpočátku má Juni ve hře jako nový hráč problémy, velmi brzy přichází o jeden z devíti životů. Navíc se dozví, že mu vyměřený čas pro záchranu sestry utíká rychleji, než předpokládal. Následně ale potkává uvnitř hry tři další hráče, kteří testovali jednu z verzí hry a poprosí je o pomoc. Ti mu poradí, že další kolo hry je na druhé straně Měsíce a tak se tam Juni nechá vystřelit. Na Měsíci obdrží zprávu z OSS, že si může vybrat jednoho člověka, který ho bude jako pomocník při hře doprovázet. Vybere si svého dědečka Valentina... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (229)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez natočil kvalitní zábavné akční filmy a taky natočil jak vidím otravné pohádky pro nejmenší. Čert ví co ho vedlo ke druhému žánru. Děj vypadá jako zrecyklovaný Tron. Sylvester Stallone byl asi v roce 2003 v totální krizi. Budu se snažit na tento film co nejdříve zapomenout. Vidět jej ale pro mě byla povinnost. Alespoň vím že mám vynechat ostatní díly. ()

lekr odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu ale opravdu příšerný film. Slavné hollywoodské star zde ze sebe dělají pitomce včetně jinak skvělého Stallona. Pitomý příběh na pomezí filmu a videohry který si myslí že nás zaujme tím že si tam nějakej kluk hraje Jamese Bonda jako vystřižený z kouzelné školky no to je opravdu ale opravdu na mě moct!!!! Nenávidím tenhle film!!! ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Kdyby Robert Rodriguez raději místo každého přibývajícího dílu Spy Kids nebo podobných chujovin ve stylu Žraločáka a Lávovky natočil nějaký regulerní akční film nebo horor ala Od soumraku do úsvitu, bylo by to skvělé. No, každý v sobě máme nějaké to dítě, které občas potřebuje ukázat, co je zač, ale Robert to dítě má asi moc velký, protože tohle už fakt nejde. Jedna hvězda za Sylvestera. ()

mirec88 

všechny recenze uživatele

Oproti prvým dvom dielom je to rapídny sklz dole. Bolo to nudné a celé také zvláštne. Plusy dávam len za výborné efekty, ktoré by v 3D museli byť úžasné a za vtipné úlohy aj predchádzajúcich zlosynov z minulých častí a vtipného Sylvestra Stalloneho a Georga Clooneyho. To potešilo. Škoda, Rodriguez to mohol ukončiť lepšie. ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Mám pokušení dát 4 hvězdy. Přiznám se, první dva díly jsem neviděl, ale tohle je skutečně nenáročná podívaná nejen pro děti. Sice mi tu chybí ta krásná nostalgie mých dětských filmů, ale zase jsem se nechutně většinou filmu prochechtal...už jenom pohle na 4 Sylvestery stál za to.:-) A těch cameo rolí. Z nich mě nejvís dostal Danny Trejo jako Machete (kdo viděl planetu terror, ví svoje:-)). Za to bych dal 4. hvězdu. Zábavná šílenost. Machete 4 ever! ()

Galerie (39)

Zajímavosti (13)

  • Scény s Georgem Clooneym byly natočeny během jediného dne v jeho vlastním obývacím pokoji. (Elbarto08)
  • Sylvester Stallone získal v roce 2003 za svůj výkon Zlatou malinu pro nejhoršího herce ve vedlejší roli. (Terva)
  • Po filmu Nájemní vraz (1995) se jedná o druhý snímek, ve kterém se setkal Antonio Banderas a Sylvester Stallone. (Chris Masters)

Související novinky

Tretieho Conana natočí Rodriguez

Tretieho Conana natočí Rodriguez

01.05.2005

Scenárista a režisér John Milius, ktorý so Schwarzeneggerom nakrútil Barbara Conana, bol štúdiom Warner Bros nečakane vykopnutý z postu režiséra jeho tretieho pokračovania. Nahradiť ho má Robert… (více)

Star Wars budou 3-D!

Star Wars budou 3-D!

19.03.2005

George Lucas je tak velký fanda do 3-D technologií, že do nich plánuje remástrovat všechny díly svých Hvězdných válek. Jako první přijde na řadu Nová naděje, kterou by chtěl v nové podobě uvést při… (více)

Reklama

Reklama