Reklama

Reklama

Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů

  • USA Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když se dcera amerického prezidenta dostane v zábavním parku do úzkých a když navíc vyjde najevo, že z otcovy kanceláře ukradla prototyp nebezpečného maskovače, do akce musí být povoláni ti nejspolehlivější. Jsou povolány dva týmy malých agentů. Carmen a Juni Cortezovi a Gary a Gerti Gigglesovi. Tyto sourozenecké dvojice spolu neustále soupeří, ostatně podobný souboj se odehrává i mezi jejich rodiči. Otec Carmen a Juniho, Gregorio Cortez, má být zvolen novým ředitelem OSS, školícího centra pro agenty. Na slavnostním ceremoniálu je ale do této funkce jmenován otec Garyho a Gerti, Donnagon Giggles. Během slavnostní večeře jsou uspáni všichni dospělí a podivní číšníci ukradnou prototyp maskovače i přes veškerou snahu dětských agentů jim v tom zabránit. Maskovač je zbraň, která dokáže vyřadit z provozu veškerou elektroniku široko daleko. K odcizení přispěla i rvačka mezi Junim a Garym a proto je Juni vyloučen z OSS. Jeho sestra Carmen se však dostane do centrálního počítače OSS a znovu Juniho zaregistruje jako agenta a také změní plán pro následující akci. Garyho a Gerti pošle do pouště a jejich velkolepou akci poblíž Madagaskaru přidělí sobě a svému bratrovi... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

castor 

všechny recenze uživatele

Přerostlé hispánské dítě bylo svého času velmi nápadité a velmi energické. Za málo peněz nabídlo hodně muziky a jednoduše několikrát příjemně překvapilo. A jelikož je to chlap z početné rodiny, dalo se čekat, že změní a zjemní žánr a pustí se i do rodinných komedií. Jednička vydělala hodně peněz, ostatně i dvojka musela dělat producentům radost. Divákům už krapet méně. Sešup tam je, každopádně je furt cítit Rodriguezův svěží rukopis a zase to vesměs odmakal sám. A leccos zachraňují herci. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle už Rodriguezovi nežeru. To ani nejde. Ani jako zábava pro děti. Teda svejm dětem bych to snad úplně zakázal, na takovou blbost koukat. Není to stejně blbé jak jednička, je to ještě blbější. Nechápu, že jim vůbec někdo dal prachy na pokrytí rozpočtu. Tohle si snad na sebe ani nemohlo vydělat a už vůbec nechápu ty další dvě pokračování... Čiré zlo tohle. ()

Reklama

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Zábavné pokračování příběhu dvou drzých špionských dětí. Jak už jsem psala, děti to milují. Vždyť to představuje všechno co děti mají rády. Byla bych ráda, kdyby se dospělí dokázali jednou vcítit do malých dětí, a pohlížet na dětské filmy jejich očima. Snad by poznali že tenhle film si skutečně nezaslouží tak nízké hodnocení. ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Ještě barevnější a hravější než první díl...Ovšem ve výsledku je toho na mě už trochu moc a navíc už jsem věděl, co mám čekat. Jednička mě totiž dokonale připravila na tuhle jízdu, proto zážitek z "Ostrova ztracených snů" není až tak odzbrojující - tím pádem jdu s hodnocením o kousek níž. Ale to neznamená, že byste se přesto u dvojky "Spy Kids" výborně nebavili - a to bez ohledu na to, kolik vám je let! Nezapomenutelný je pro mě především Antonio Banderas - jeho dokonalá syntéza macho špióna, táty od rodiny a klauna v jednom mě bude rozesmívat vždycky. A ani ostatní členové rodinného týmu nijak nezaostávají a co víc, jsou spolu perfektně sehraní. Především scénky s prarodiči dají řádně zabrat vaší bránici...Co říct závěrem? Asi jen to, že "Spy Kids 2" jsou naprosto skvělým filmem pro čas, kdy vám nejde o nic jiného, než se před obrazovkou "jen" bohapustě bavit...P.S.: Jsem zvědavý na budoucnost Alexy Vega - její výstup v závěrečných titulcích nemá chybu, navíc tohle děvče disponuje nepopiratelným hereckým a komediálním talentem. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pokračování každopádně strašidelnější než jeho předchozí díl, no a panebože to je ještě trojka. Zase se toho zhostil ten samej režisér, hrajou v tom ti samí herci. Já to nechápu, ale to snad nemůžou myslet vážně, opravdu nemůžou. Já to tak nesnáším, že nedokážu pochopit jak tohle někoho může bavit. Není sice takových filmů podobných jako je tento, ale kdo by si dobrovolně nechával zdegenerovávat mozkové buňky sledováním filmu, tak debilního filmu. Nesnášim to. Už dříve jsem nechápal, k čemu to všecko tak důkladně funguje. Zřejmě k něčemu jo, ale já nebyl schopný to zjistit. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • Druhý film natočený kompletně na digitální kameru s progresivním skenováním ve vysokém rozlišení. Režisér Robert Rodriguez koupil 2 digitální kamery potom, co porovnal výhody digitální kamery oproti filmu. (HappySmile)
  • Když se na scéně objeví Dinky Winks, můžete za ním vidět horskou dráhu. Je to Titan - nejvyšší a nejrychlejší horská dráha v celém Texasu. (HappySmile)

Reklama

Reklama