Reklama

Reklama

Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů

  • USA Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když se dcera amerického prezidenta dostane v zábavním parku do úzkých a když navíc vyjde najevo, že z otcovy kanceláře ukradla prototyp nebezpečného maskovače, do akce musí být povoláni ti nejspolehlivější. Jsou povolány dva týmy malých agentů. Carmen a Juni Cortezovi a Gary a Gerti Gigglesovi. Tyto sourozenecké dvojice spolu neustále soupeří, ostatně podobný souboj se odehrává i mezi jejich rodiči. Otec Carmen a Juniho, Gregorio Cortez, má být zvolen novým ředitelem OSS, školícího centra pro agenty. Na slavnostním ceremoniálu je ale do této funkce jmenován otec Garyho a Gerti, Donnagon Giggles. Během slavnostní večeře jsou uspáni všichni dospělí a podivní číšníci ukradnou prototyp maskovače i přes veškerou snahu dětských agentů jim v tom zabránit. Maskovač je zbraň, která dokáže vyřadit z provozu veškerou elektroniku široko daleko. K odcizení přispěla i rvačka mezi Junim a Garym a proto je Juni vyloučen z OSS. Jeho sestra Carmen se však dostane do centrálního počítače OSS a znovu Juniho zaregistruje jako agenta a také změní plán pro následující akci. Garyho a Gerti pošle do pouště a jejich velkolepou akci poblíž Madagaskaru přidělí sobě a svému bratrovi... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

svik 

všechny recenze uživatele

Mám Rodrigueze velice rád, ale tento díl se naprosto minul účinkem. Nezajímavé a místy bych řekl doopravdy nudné, a to i přes to, že akce byla na každém kroku. Počítačově dodělávané scény velice ubohé. Jediné co mne bavilo byl Steve Buscemi a jeho zmutovaný ostrov. 3tí díl je o mnoho zajímavější a dokonalejší, takže bohužel. ()

mirec88 

všechny recenze uživatele

Nemenej zábavné ako prvý diel, je tu trochu viac digitálnych efektov a zvláštnych príšeriek - mne osobne sa najviac páčilo lietajúce prasa :) Jednoducho mne tí malí špióni prirástli k srdcu a zabaviť sa pri tom dá perfektne. Potešili hodinky, ktoré neukazujú čas, lietajúce vrkoče a ďalšie šialené nápady. Rodriguez ukazuje, že tak ako vie natočiť zábavný film pre dospelých (Od súmraku do úsvitu), takisto dokáže aj pre deti. Inak musím pochváliť výbavu DVD, kde je výnimočne aj slovenský dabing, ktorý je mimochodom perfektný. ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Jediný diel Spy Kids, ktorý som aspoň čiastočne videl. Je to absurdná blbina preplnená šibnutými nápadmi, ktoré ma ale fakt bavili a celkom by som si ten film užíval, nebyť fakt desivo nepodarených trikov. Toto už bolo takmer na úrovni Dungeons & Dragons, čiže skoro na úplnom dne. Dosť mi to prekážalo a kalilo dojem z filmu. 5/10 ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ľahkosť, vtip a akcia prvého dielu sa do druhého dostali len s odretými ušami. Už úvodná akcia pôsobí infantilnejšie a menej vierohodne ako celý prvý diel a s postupujúcim časom sa situácia veľmi nezlepšuje. Ťažko povedať, čo mi vadilo na druhej časti najviac. Ale asi to bude tá originalita a ľahkosť prvej časti. Druhá časť je totiž všetko to, čo od sequelu očakávame vrátane jeho chýb. Ak sa s nimi zmierite, stále si môžete užiť viac ako 90 minút jednoduchej akčnej zábavy. ()

Tyler 

všechny recenze uživatele

Ještě barevnější a hravější než první díl...Ovšem ve výsledku je toho na mě už trochu moc a navíc už jsem věděl, co mám čekat. Jednička mě totiž dokonale připravila na tuhle jízdu, proto zážitek z "Ostrova ztracených snů" není až tak odzbrojující - tím pádem jdu s hodnocením o kousek níž. Ale to neznamená, že byste se přesto u dvojky "Spy Kids" výborně nebavili - a to bez ohledu na to, kolik vám je let! Nezapomenutelný je pro mě především Antonio Banderas - jeho dokonalá syntéza macho špióna, táty od rodiny a klauna v jednom mě bude rozesmívat vždycky. A ani ostatní členové rodinného týmu nijak nezaostávají a co víc, jsou spolu perfektně sehraní. Především scénky s prarodiči dají řádně zabrat vaší bránici...Co říct závěrem? Asi jen to, že "Spy Kids 2" jsou naprosto skvělým filmem pro čas, kdy vám nejde o nic jiného, než se před obrazovkou "jen" bohapustě bavit...P.S.: Jsem zvědavý na budoucnost Alexy Vega - její výstup v závěrečných titulcích nemá chybu, navíc tohle děvče disponuje nepopiratelným hereckým a komediálním talentem. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (9)

  • Scéna, kde postava Antonia Banderase češe svému synovi vlasy, byla také ve filmu Čtyři pokoje v části "The Misbehavers", kterou také režíroval Robert Rodriguez, a ve které také hrál Antonio Banderas. (HappySmile)
  • V závěrečných titulcích běží písnička zpívaná Carmen (Alexa Vega ), za ní následují nepovedené záběry a poslední scéna zahrnuje vlastníka zábavního parku (Bill Paxton) a Romera (Steve Buscemi ). (HappySmile)
  • Když se na scéně objeví Dinky Winks, můžete za ním vidět horskou dráhu. Je to Titan - nejvyšší a nejrychlejší horská dráha v celém Texasu. (HappySmile)

Reklama

Reklama