Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děti tajných agentů musí zachraňovat rodiče. Gregorio a Ingrid jsou nejlepší tajní agent světa. Pracují pro různé země a jsou vysláni, aby zneškodnili svého největšího nepřítele... jeden druhého. V jistém exotickém koutu světa se konečně setkají tváří v tvář, zamilují se do sebe a vydají se na tu nejnebezpečnější misi: vychovávat děti. Nyní, kdy vyměnili špionáž za rodičovství, jsou povoláni zpět do akce. Jeden po druhém začnou mizet jejich bývalí kolegové, nejlepší špióni světa, a tak jsou Cortezovi nuceni přijmout technického génia Fegana Floopa. Když ale zmizí i Cortezovi, jsou na světě jediní dva lidé, kteří je mohou zachránit – jejich děti. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (232)

kinej 

všechny recenze uživatele

Natočit to někdo jiný, asi by se jednalo o průměrný film pro děti. To co ho vyzdvihuje nad průměr je hlavně Rodriguezův režisérský rukopis. Některé akční scény, jsou fakt dobře pojaté, nasnímané a sestříhané, že jsem takovou dobrou akci už dlouho neviděl ani v bondovce. Dalším plusem je rozhodně výtvarná stránka, která sice nedosahuje výšin filmů Tima Burtona, ale přesto film esteticky neurazí. Také mě potěšilo obsazení, zejména celé té partičky kolem Rodrigueze, vidět tyhle drsný mexikánce v dětské komedii, je fakt sranda. ()

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez má i dětskou duši... bohužel. Teda mě to nevadí, ať si ji má. Ale točit o tom filmy... ee. Na to od něho nejsem zvyklej. Na to nejsem zvědavej. Vlastně jsem se na to chtěl podívat, abych zjistil, jakou roli v tom má Machete. Blbou! Akorát jsem se dozvěděl, že se vlastním jménem jmenuje Isidor "Izzy" Cortez... ale jinak jeho postavu beru jako shodu jmen se skutečným zabijákem Machetem. Celé je to blbé. Teda až na hlavního padoucha, Alexandra "Poskoka" Miniona, kterého si střihl Tony Shalhoub. A jo, je tam pár chytlavejch nápadů a ze začátku to má i ten Rodriguezovský nádech, ale celkově je to strašná sračka pro moderní dítě. Nebo spíš mi to připadalo, jak kdyby to Rodriguez natočil pro svoje děti. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Spy Kids jsem ve dvanácti letech ještě tak nějak snesl. On příběh je dětsky úchylnej, zpracování je taky dost úchylný no a hlavně je to pro děti a překvapivě i pro dospělý určený, tak že se zasměje opravdu celá rodina. Já to tedy nesnáším. Efekty by možná stály za zmínku, ale jinak je to nanicdílo, které si dokonce vyžádalo další dvě pokračování do trilogie a já nejsem sto pochopit jak je to všecko vůbec možné. Každopádně legrace by byla, vtip by taky byl, jen kdyby mi to nemazalo med na hubu a nesnažilo to ze mě udělat debila, protože mě to fakt tak příjde. Zplácanina, která způsobí na nějakou dobu chronické ochrnutí míchy a tím zpomalení krve do mozku a tím pádem vlastně chod samotného mozku jako takového. Zdá se mi to fakt přehnaný, fakt jo. ()

mirec88 

všechny recenze uživatele

Taká veselá blbôstka pre deti, ktorá ale poteší aj dospelých keď si chcú oddýchnuť a zabaviť sa. Ja som sa smial a veľmi. Akurát tie svietiace oči tých detí-robotov boli už príliš. Sprvoti som si pomyslel, že sú ako malí Terminátori :D A môj obľúbený Tony Shalhoub bol pre mňa v inej roli ako Monk trošku zvláštny. A naviac v zápornej. Ale celkovo z toho vyžaruje pozitívna energia a super zábava. Nemusia byť všetky filmy len negatívne, si myslím. Čudujem sa, že to má také slabé hodnotenie. Veľmi dobré je aj DVD, kde je výnimočne popri štandardnej češtine aj slovenčina. ()

MERKATtv 

všechny recenze uživatele

Náhodou som si dnes pozrel tento skvost a musím povedať, že to bolo fakt zlé. Efekty, masky, lokácie, príbeh atď. Ale tento film je tak zlý, až je to vtipné. Už iba pri úvodnej sekvencií na svadbe som sa neudržal a smial som sa na tom aká je to blbosť. Veľké plus je Danny Trejo ktorý tu hrá family friendly Machetta. Ak sa chcete zasmiať tak tento film odporúčam. PS: Floopy vyzerá jak Exploited ()

Galerie (44)

Zajímavosti (19)

  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. Jedná se o záběr na jednu z chodeb Floopova (Alan Cumming) hradu. (SONY_)
  • Cheech Marin si zde zahrál spolupracovníka Gregoria a Ingrid Cortezových. V seriálu Detektiv Nash Bridges si zahrál spolupracovníka Evana Corteze. (HappySmile)
  • Před Mačetovým obchodem je nápis "Baile an Liopaird", což je irský výraz pro "Město leoparda". Leopardstown je předměstí Dublinu v Irsku, ale jeho správné jméno v irštině zní "Baile na Lobhar", což znamená "Město malomocných", které se jmenuje podle kolonie malomocných, která kdysi byla v této oblasti. (HappySmile)

Související novinky

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

Rodriguez opět točí pro své ratolesti

27.05.2015

Robert Rodriguez sice občas vypustí ze řetězu Macheteho a loni natočil dlouho odkládanou dvojku Sin City, jinak se ale s oblibou věnuje hlavně dětským filmům. Spy Kids to dotáhli ke čtyřem dílům a… (více)

Reklama

Reklama