Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charles chce dvěma agentům prodat barel, který dělá z lidí zombies. Ale zombie se vymknou kontrole a Charlese zabijí. Jeden z bareůu najde Julián s kamarády. Kamarádi si myslí, že je to nějaká droga, kterou by mohli prodat a vydělat. Jeden z nich chystá velikou párty. Vše se zkomplikuje, když se objeví zombie, které mají chuť na lidské mozky. Je na Juliánovi, jestli uteče a nechá všechny zabít nebo se jim postaví. (ČSFD)

(více)

Recenze (36)

Paldini odpad!

všechny recenze uživatele

Režisér Elkayem pokračuje v trendu, který nastavil v předchozím dílu, čímž se u mě zařadil mezi režiséry, jejichž díla budu raději ignorovat. Na scéně jsou opět trapní nesympatičtí teenageři, kteří bojují s oživlými mrtvolami. Mrtvoly jsou dost zvláštní, chvíli se pohybují klasicky pomalu trhaně a jen chroptí, jindy běhají rychleji než mistři světa ve sprintu a pronášejí rádoby "filozofická" moudra. A nakonec rada pro všechny: Neberte drogy, protože se z vás stanou chodicí mrtvoly :-o ()

kosta73 

všechny recenze uživatele

Docela milé překvapení. RAVE TO THE GRAVE je ze všech pokračování námětem a atmosférou nejvíce podobný skvělé jedničce. Je až s podivem, že toto vcelku zábavné dílko , které má docela originální zápletku a skousnutelný herecký ansábl má na svědomí stejný režisér, který natočil otřesnou čtverku NECROPOLIS. Dvě a půl *. ()

Reklama

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Zlatý Uwe Boll a jeho zombie sračky. Tohle je opravdu trapnost nad trapnost, nudnost nad nudnost, ubohost nad ubohost, blbost nad blbost. Myslel jsem, že obecně platí, že se filmaři každým dalším filmem lepší, proto trošku nechápu, že ti samí, co natočili sice slabou, ale přesto pořád lepší než tohle, předcházející čtyřku, nedokázali tohle natočit alespoň na stejné úrovni. Ruce, mozky od tohohle pryč. ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Tak sa ku mne dostala aj posledna cast serie Return of the living dead(dufam ze sa este nejakeho toho pokracovania dozijem) a musim povedat ze je asi najslabsia z celej serie(ale tak to uz byva pri 5tom az n-tom pokracovani),ale na druhu stranu musim povedat ze stale to bolo pozeratelne. Objavili sa tu aj celkom srandovne sceny(pravdaze gore),na ktorych som sa dobre zabaval,a ktore sa vsak na nestastie striedali s "hluchymi" castami filmu.Genialna scena bola na konecnej party kde sa pri blikani stroboskopu mihali zombici popred hlavnych hrdinov.Celkovop som sa rozhodoval medzi 2 a 3mi hviezdami.Davam 3(ako fanusik serie),ale realne je to asi na tych 50percent. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V roku 1985 bol natočený jeden z najvýznamnejších amerických zombie horrorov "Return of the Living Dead". Stal sa kutovým filmom. O tri roky bola vyprodukovaná druhá časť. Bola to nie moc podarená zombie komédia. Päť rokov po nej prišiel Brian Yuzna s tretím pokračovaním, ktoré tiež za moc nestálo. Po dlhých trinástich rokoch opäť oživil túto sériu režisér Ellory Elkayem. V roku 2005 natočil ďalšie dve absolútne zbytočné pokračovania: "Return of the Living Dead 4 - Necropolis" a "Return of the Living Dead 5 - Rave to the Grave". * ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Jedna z postav se jmenuje „Coach Savini," což je odkaz na Toma Saviniho, tvůrce zombií pro většinu filmů George Romera.“ (HellFire)

Reklama

Reklama