Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anna, influencerka známá svým provokativním obsahem, se na sítích tajemně odmlčí. Když patnáctiletá Nina najde fotku polonahé Anny v mobilu svého táty, rozhodne se ji vypátrat. Sled dalších událostí změní život jak Nině, tak její rodině. Thriller #annaismissing je volným pokračováním úspěšného seriálu #martyisdead ověnčeného International Emmy Award 2020. (Aerofilms)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (213)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Cože, progresivně pojatá, PARÁDNĚ napsaná česká detektivka se světovou kamerou, a on na ni nikdo nepřišel? Nepřekvapuje, my si prostě hezký věci nezasloužíme. Za mě ovšem spolu s Úsvitem a loňským BANGEREM. jasný důkaz, že nám tady roste zajímavá generace filmařů, jejichž tvorba aspoň trochu větrá ten smrad, který tady roky uvnitř skomírající české kinematografie hnil. 9/10 ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Skvěle napsaný i natočený moderní thriller od dalšího z mladých nadějných tvůrců. Žádná postava není černobílá a žádný ze zvratů není úplně jednoznačný, takže po skončení filmu si budete mít o čem povídat. Film představuje i několik nových mladých hereckých talentů, a byť jejich výkony nejsou vždy 100% přesvědčivé, možná z nich budou další hvězdy českého filmu. Jo, a klidně na to můžete jít, i když jste neviděli #martyisdead, návaznost je velmi volná. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele

Dílo moc hezky zachycuje sílu sociálních médiích a vlivy na nás všechny, ty nejmladší zvláště. Nicméně zas takový zázrak v tom teda nevidím. Jde spíše jen o vcelku průměrné, při nejlepším lehce nadprůměrné krimi/drama. Dle mého názoru vlastně snímek zaznamenal větší úspěchy jen z důvodu, že situace na České filmové scéně je opravdu tragická. To jsem si potvrdil i při výběru filmů a seriálu tady na ČSFD pro Českého Lva. Nepochybuji tedy že se tento film umístil v čele. A kdo by také mohl snímek vyzvat? Byl to Buď chlap (pravdivý komentář razzora mne dostal do kolen 😅)?  A nebo ještě lépe třeba 9% cool girl či basatardi? Smutné... ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem šel do kina spíše kvůli ostatním, než že bych měl o tomto snímku jakékoliv vážné mínění. No a vize se částečně naplnila, tvůrci do postav automaticky nacpali všechny trendy anglicizmy a na povrch prosakují klasické průsery spojené se sociálními sítěmi, ale vlastně je to jako kriminálka dost poutavý, několik dějových rovin se parádně překrývá, hudba umocní tlak a zoufalství postav, no a vlastně to i celkem vhodně vykulminuje. Asi je to dobrý film pro střední školy, následky něčeho dosti nevinného se ukáží jako fatální, což tak je a strašně se mně líbilo, že je zde Anna vyzobrazena ne jako čistá oběť, ale zároveň jako siréna, která svádí, manipuluje a váže na sebe zvrhlíky sama. 7/10 - znovu už ne, ale kino fajn ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Už hooooodně dlouho mě takle nedostal český film. Je to moderní a člověk, kterýmu táhne na 40 jen civí a žasne nad všemi těmi novými výrazy, který dnešní mládežníci používaj. Je to holt mazec. Příběh perfektně propracovanej a extrémně vyhrocenej. Je to i napínavý a vlastně i když si myslíš, že víš, tak až do konce nevíš nic... Je to skvělý a já se těším na další kousek od tohodle rejži. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (5)

  • Film má i seriálovou podobu rozdělenou do devíti epizod. Seriál je o více než půl hodinu delší a nabízí nové i rozšířené scény. Některé scény jsou v seriálu oproti filmu v jiném pořadí. (fisus)

Související novinky

Ceny české filmové kritiky ovládla Přišla v noci

Ceny české filmové kritiky ovládla Přišla v noci

03.02.2024

Večer v sobotu 3. února 2024 proběhl v Divadle Archa v Praze 14. ročník slavnostního předávání Cen české filmové kritiky, které každoročně uděluje Sdružení české filmové kritiky výrazným a chváleným… (více)

Cenu filmových fanoušků získal Bod obnovy

Cenu filmových fanoušků získal Bod obnovy

15.01.2024

V pondělí 15. ledna 2024 dopoledne byly na tiskové konferenci České filmové a televizní akademie (ČFTA) odhaleny nominace v rámci 31. ročníku předávání cen Český lev. Na začátku tohoto ceremoniálu… (více)

Ceny české filmové kritiky 2023 - nominace

Ceny české filmové kritiky 2023 - nominace

04.01.2024

Ve čtvrtek 4. ledna byly Sdružením české filmové kritiky oznámeny nominace pro 14. ročník výročního předávání Cen české filmové kritiky, které by tentokrát měly vyzdvihnout výrazná česká… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama