Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matka (Nia Long) mladé June (Storm Reid) zmizí na dovolené v Kolumbii se svým novým přítelem. Když dcera začne po nezvěstné matce pátrat, svazuje jí ruce nejen úřednická byrokracie, ale i vzdálenost tisíce kilometrů. Zatímco June zůstává v Los Angeles, využívá při hledání stop nejmodernější technologie, aby se ji pokusila najít dřív než bude příliš pozdě. Čím více proniká do světa digitální detekce, dostává se jí více otázek než odpovědí... A když June odhalí tajemství o své matce, zjistí, že ji vlastně vůbec neznala. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (168)

SidneyP 

všechny recenze uživatele

V poslední době je čím dál tím více vzácné najít pokračovaní, které by bylo min. stejně dobré jako jeho starší bráška. Řeknu to jinak - prvních 90 minut je za 5 hvězd a kdyby se tvůrci vytasili v závěru s něčím... já nevím, trochu jiným, tak to tak i zůstane. Neříkám, že ten konec byl špatný, ale myslím si, že kvalita šla trošku dolů a to je škoda. Nicméně i tak - na film, co se odehrává jen na chytrých zařízeních je toto úctyhodný výkon. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

No ještě, že měl pachatel na kazdým rohu baráku kameru, jinak bychom z toho únosu téměř nic neviděli a zábavnej byl i podezřele důvěryhodnej ´´random´´ strejda z Kolumbie, který když může, tak pomůže. To by se taky dalo zneužít. Film Pátrání byl v tomto ´´screenlife´´ kontextu o více jak chlup lepší. 50% ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Rozšířená variace na nedávné Pátrání, které i přes svou komornost dokázalo výborně napínat po celou dobu. A zde právě Nezvěstná tratí, protože už nechce být tak komorní a pokouší se o víceméně o klasický thriller o pátrání po únosu. Pořád je celý film sledován přes kamery, mobily nebo monitory počítačů ale stopáž je zbytečně přepálená a celý případ je tak moc přes čáru, že to od půlky neskutečně bije do očí. Někde je méně, více a Nezvěstná je toho příkladem. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Druhé pátrání už sice není tak kvalitní jako to první, ale určitě nezklamalo. Nápady tvůrcům určitě nedošly. Sympatičtí herci bezproblémově táhnou děj neustále dopředu, akorát bych samozřejmě tak o 20 minut klidně zkrátil. Fascinuje mě jaké dovednosti dnešní mládež předvádí. Hlavní hrdinka dokáže hýbat případem mnohem zdárněji než policejní vyšetřování. Velmi mě potěšila účast Desperádového de Almeidy. 70% ()

panvasik 

všechny recenze uživatele

Podle mého názoru jde o trošičku lepší kousek, než byl první díl. Překvapivě mi více sedlo pátrání po nezvěstném rodiči, než nezvěstném dítěti, kdy mladiství se víc vyznají v technologiích a tak je i pro mě víc osobní, když se bude pátrat opačné, než jak to bylo v případě prvního filmu. Tenhle film je minimálně stejně dobrý, ale já se pořád nemohu zbavit toho pocitu, že je Nezvěstná prostě o něco lepší. Víc se zaměřili na ten počítač a záběry. Lehce to navazuje i právě na Pátrání, ale prakticky to s příběhem nějak nehne, když člověk první díl neuvidí... 8/10 ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Film se odehrává v červnu 2022. (mikki089)
  • Na začátku filmu jsou vidět záběry z filmu Pátrání (2018), který se v mnoha ohledech podobá filmu Nezvěstná. (Osiris_o.O)
  • Natáčanie prebiehalo od 30. marca do 30. mája 2021 v Los Angeles v Kalifornii. (Arsenal83)

Související novinky

Reklama

Reklama