Reklama

Reklama

Polibek draka

  • USA Kiss of the Dragon (více)
Trailer

Obsahy(1)

Elitní pekingský policista Liu Juan (Jet Li) je vyslán do Paříže splnit úkol tak tajný, že ani on sám doopravdy neví, co se pod jeho slupkou skrývá. Jisté je jen jedno: bude to pekelně nebezpečné. Jak totiž vzápětí vyjde najevo, Juanovým nepřítelem je zkorumpovaný a mocný inspektor Richard (Tchéky Karyo), který při likvidací nepohodlných svědků neváhá ani vteřinu. Nejdůležitější figurou v jeho nebezpečné hře se právě stala americká prostitutka Jessica (Bridget Fonda), která ví příliš mnoho. Juan se rozhodne ochránit ji i její malou dceru a pouští se do nelítostného boje, ve kterém proti obrovské přesile nebude váhat nasadit všechny své znalosti smrtících bojových umění. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Akce nadupaný film, konečně se objevil i talentovaný Cyril Raffaelli, samozřejmě, že Jet má lepší filmy, nebylo to špatné takový klasický průměrný akční film, kterej neurazí a užijete si to s plnou parádou, je v tom vše, co byste čekali v akčních filmech. Tedy je v tom vše, co chybí v akčních filmech za posledních deset let. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Zápasí se tam a střílí. Film má jednu nespornou přednost - všechno běží rychle a svižně, divák je neustále konfrontován s novými rvačkami, honičkami, situacemi. Kdo má rád akční filmy s prvky bojových sportů, tak má, co chtěl. Kdo očekává od filmu také něco jiného, bude se nudit. Naštěstí poločas rozpadu paměťových clusterů "nabitých" zmíněnými zážitkem je velmi krátký. U mě se, například, měří na hodiny. Mám to ale štěstí... ()

Reklama

ilemas 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že to bude zase nějaká asijská trapárna, ale nakonec mě to pro svou drsnou a depresivní atmosféru mile překvapilo. Akce je požehnaně, film má dobrý spád, ani trochu jsem se nenudil. Pár trapáren tam ale je, jak už to u filmů s asiaty bývá zvykem, přesto je to velmi zdařilé béčko na které se dá dívat. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Pro zajímavost jsem si během filmu zapisoval přibližnou délku akčních (A) a konverzačních (K) sekvencí, které se střídaly v nepravidelných intervalech: 10K, 10A, 15K, 5A, 10K, 5A, 10K, 5A, 10K, 10A. Konverzace = 55min., Akce = 35min. 60% Zajímavé komentáře: Cival, Marius, JohnnyD , genetique ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Kto tomuto písal dialógy tak ja by som ich napísal dva krát lepšie. Napriek výraznému nedostatku kvalitných dialógov film nie je až tak zlý, čo sa vlastne nad tým čudujem a prekvapuje ma to. Súboje sú rutinné okrem súboja ku koncu filmu kde je vidieť aj aká taká bojová taktika v spleti tých kopancov a svištiacich pestí (súboj v policajnej kancelárii). Príbeh je tiež úplne priemerný. Otázka znie teda čo baví na tomto filme? No zrejme je to dobre mixovaná akcia s príbehom a kratšia stopáž tiež filmu pomohla nenudiť po celú dobu. Posledné súboje sú teda najlepšie s filmu, preto zostáva po ňom dobrý pocit. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (10)

  • Scéna, ve které Jet Li napadne Lupa (Max Ryan), měla být natočena odděleně. Nejdříve dialog, až pak bojová scéna. Režisér však po skončení dialogu neřekl "cut", a tak Jet Li zaútočil. Vystrašený výraz Maxe je tedy opravdový. (D3VIL)
  • V celém filmu je použito pouze sedm pomocných lan. (D3VIL)
  • Poslední natáčecí scéna byla rvačka s plnou tělocvičnou karatistů. (adams89)

Reklama

Reklama