Reklama

Reklama

Polibek draka

  • USA Kiss of the Dragon (více)
Trailer

Obsahy(1)

Elitní pekingský policista Liu Juan (Jet Li) je vyslán do Paříže splnit úkol tak tajný, že ani on sám doopravdy neví, co se pod jeho slupkou skrývá. Jisté je jen jedno: bude to pekelně nebezpečné. Jak totiž vzápětí vyjde najevo, Juanovým nepřítelem je zkorumpovaný a mocný inspektor Richard (Tchéky Karyo), který při likvidací nepohodlných svědků neváhá ani vteřinu. Nejdůležitější figurou v jeho nebezpečné hře se právě stala americká prostitutka Jessica (Bridget Fonda), která ví příliš mnoho. Juan se rozhodne ochránit ji i její malou dceru a pouští se do nelítostného boje, ve kterém proti obrovské přesile nebude váhat nasadit všechny své znalosti smrtících bojových umění. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (250)

Matty 

všechny recenze uživatele

Pro zajímavost jsem si během filmu zapisoval přibližnou délku akčních (A) a konverzačních (K) sekvencí, které se střídaly v nepravidelných intervalech: 10K, 10A, 15K, 5A, 10K, 5A, 10K, 5A, 10K, 10A. Konverzace = 55min., Akce = 35min. 60% Zajímavé komentáře: Cival, Marius, JohnnyD , genetique ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Film mého Mládí! Nesmělý JET Li začne nekompromisně zabíjet všechny hajzly na 200 Čínských způsobů, kteří mu vejdou do cesty! Byl v nesprávný čas na nesprávném Místě! Tohle je vynikající AKční řezba, plná Kurev, Drogových dealerů, podvodníků, zkorumpované Policie.. Veškerý Hnus shromážděný v jednom filmu !! ()

Reklama

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Akce nadupaný film, konečně se objevil i talentovaný Cyril Raffaelli, samozřejmě, že Jet má lepší filmy, nebylo to špatné takový klasický průměrný akční film, kterej neurazí a užijete si to s plnou parádou, je v tom vše, co byste čekali v akčních filmech. Tedy je v tom vše, co chybí v akčních filmech za posledních deset let. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Podle zdejšího hodnocení silně nadhodnocený akčňák s druhou nejlepší čínskou mlátičkou. Přecijen úrovně Utrženého Polibek draka nedosahuje ani v nejmenším. Nápaditějšími akčními scénami se šetří a ani záporák za moc nestojí. Prostě taková ta béčková klasika, ze které si za pár let vzpomenu maximálně tak na "šlápotu" jménem Bridget Fonda. 55% ()

tron 

všechny recenze uživatele

S ázijskými hviezdami to tak bolo, že po príchode do USA ich čakal smutný pád (česť výnimkám - TVÁR TOHO DRUHÉHO, DOUBLE TEAM). Jet Li nepredstavoval žiadnu výnimku. Nečudo, že medzi jeho najlepšie americké úlohy patrí záporák zo SMRTONOSNEJ ZBRANE 4 (ale zas čo by iní dali "aspoň" za to). BOZK DRAKA je podpriemer so slabou akciou, mizernou atmosférou a slabými hercami (Karyo, Fonda). Všetko toto zbytočné akčné akože-peklo pochádza z produkcie Luca Bessona a Li naň môže byť asi taký hrdý, ako na Rómea, ktorý musí zomrieť. UTRHNUTÝ Z REŤAZE (2005) im vyšiel neporovnateľne viac. Ale som rád, že som po dlhom čase znova videl starého dobrého "Kata". ()

Galerie (53)

Zajímavosti (10)

  • Scéna, ve které Jet Li napadne Lupa (Max Ryan), měla být natočena odděleně. Nejdříve dialog, až pak bojová scéna. Režisér však po skončení dialogu neřekl "cut", a tak Jet Li zaútočil. Vystrašený výraz Maxe je tedy opravdový. (D3VIL)
  • Scéna, v níž je Jet Li přepaden francouzskou policií, se natáčela v tunelu, ve kterém zemřela princezna Diana. (D3VIL)
  • Poslední natáčecí scéna byla rvačka s plnou tělocvičnou karatistů. (adams89)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno