Reklama

Reklama

Tělo

Trailer

V napínavém thrilleru detektiv pátrá po mrtvole, jejíž tělo zmizelo z márnice. Napínavý příběh drží diváka v nejistotě, neustále ho nutí přemýšlet nad okolnostmi, proč oběť zemřela a proč následně zmizelo i její tělo. Inspektora Jaimeho dohání vlastní minulost, z čehož ho vytrhne zmizení mrtvého těla z márnice. Během vyšetřování musí Jaime zjistit, jak může mrtvola beze stopy zmizet z uzavřeného boxu a proč je jediný svědek v kómatu zapříčiněném nepopsatelným děsem. Inspektor, který je obklopen vlastními nočními můrami, podezřívá ze zmizení těla mrtvé ženy jejího manžela, novopečeného vdovce Alexe. Ten však vinu popírá. Zmizelé tělo, podivuhodné jevy... Jaime a Alex jsou vzájemně propojeni v hororu, ze kterého mrazí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (292)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Ok, réžia klasicky španielsky intenzívna, ale keď sa nad tým zamyslíte, celá tá situácia a všetko čo jej predchádzalo a podporilo jej priebeh, to je tak niečo neskutočne vykonštruované a nepravdepodobné, a oni to nakoniec ešte zaklincujú hláškou "Nič čo sa stalo nebola náhoda". Sklamanie, pretože som čakal Balaguerovskú neomylnosť a El Cuerpo bolo len pokusom o ňu, s deravým scenárom. Škoda, niektoré scény (autonehoda, toalety) mali naviac a natočené a zahrané je to dobre ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Já se u Oriol Paula, nevím proč, nemůžu zbavit obavy, že po pár filmech může být pro diváka předvídatelnej. Přitom ho asi jen podceňuji, protože ač má ve svých dílech hodně silný rukopis a jeho styl je stále stejný, ještě se mi nestalo, že bych ho někdy prohlédla. Naopak mě vždycky posadí na zadek a přinutí mě o jeho filmech mluvit a doporučovat je svým známým. El cuerpo v tomhle nebude výjimka. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Pálíte-li si dobré bydlo, je dost dobře možné, že vám při požáru vypadne ze skříně kostlivec. Deštěm zmáčený španělský thriller s výbornou gradací a zase jednou povedeným a opravdu nečekaným, nikoliv však hloupým, twistem v závěru. Jasné čtyři a neodpustím si drobnou spoileroidní poznámku stran vkusu a charakteru hlavního hrdiny. Mít doma bohatou, sebevědomou, inteligentní, vtipnou a krásnou mrchu a pálit mosty s labilní studentkou? Na to je třeba hodně málo testosteronu. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Z márnice zmizlo jedno telo. Kto ho ukradol a prečo...? Táto zdanlivo nie príliš komplikovaná zápletka sa postupne poriadne zamotá a nejeden divák si príde na svoje. Na tento neskutočne napínavý thriller som natrafil úplne náhodou a takúto pecku som rozhodne nečakal. Maximálne prepracovaný scenár, postavy využité na 100% a hustá atmosféra daždivej noci...Z dialógov a konania postáv si môžete vytvoriť nejaký obraz o tom, ako by to mohlo do seba zapadať, ale stále príde nejaký detail, ktorý to zmení. Ešte pár minút pred koncom nie je jasné takmer nič, alebo zdanlivo úplne všetko. Záver je maximálne účinný, tak premakaný som nevidel snáď od Obvyklých podozrivých. Presne tento typ chytrých a napínavých filmov mi v poslednej dobe chýba. Španielom posielam veľkú pochvalu. maximálna spokojnosť a v rámci žánru zaslúžený plný počet. 100%. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Nejlepší španělská kriminálka, kteoru jsem zatím viděl. Pravda, určitou roli v tom může hrát i fakt, že jsem žádnou jinou španěláckou kriminálku ještě neviděl, ale i tak je tohle pecka větší než má v sobě zmutovaná broskev. Hned od začátku mě dostala vynikající atmosféra, zde soulad kamery a obrazu působí opravdu na výbornou. Je to přesně ten typ scénáře, kterej miliuju aneb diváku nebuď jen pasivní sledovatel, ale alespoň myšlenkové se k filmu připoj. Kriminálka s hororovým příčeskem disponuje i kvalitní psychlogií v podobně vztahu hlavního hrdiny se svou manželkou. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v katalánskej metropole Barcelona. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama