Reklama

Reklama

Seminář

  • Švédsko Konferensen (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nesourodá parta úředníků vyrazí na zdánlivě nevinný teambuilding, který jim ale trochu pokazí vzájemné neshody. A taky krvežíznivý zabiják. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

qxkamo 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to krvák, toto sadlo ideálne vďaka zasadeniu do lesného prostredia a postavám, ktoré boli tak hlúpo divné, že boli až chutné. Update: Hneď po napísaní recenzie som si prečítal recenziu od LIVINGDEAD, ktorá to presne vystihuje:  "A jet s takovými lidmi, jako byli ve filmu, tak bych je pozabíjel sám.." ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Dějově rozhodně nic objevného, jede to zcela nepřekvapivě podle šablony, co se identity a motivace záporáka, i vývoje vztahů mezi postavami týká. Ale škatulku "komediálního slasheru" to za mne naplňuje v podstatě dokonale. Nabízí se srovnání s "Totally Killer", který vyšel před týdnem, a z něj Seminář vychází jako "Totally Winner". Dostatečně prokreslené postavy a fajn chemie mezi nimi, vysoký bodycount a drsné a rozmanité vraždy. A potěšila mě i režijní kreativita, kdy vtip kolikrát nevychází jen z dialogů, ale třeba i ze záběrování nebo střihu. Je to prostě dobře udělané. Asi nejpříjemnější žánrové překvápko tohoto roku (pravda, letos jich moc nebylo). ()

Reklama

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Fajn švédský slasher s nádechem komedie, který poměrně kvalitně zaháčkuje. Výtečná atmosféra, místy až k severským detektivkám. Přitom se člověk ale zasměje. Vrah sice lehce uhodnutelný, přesto jeho kreativita bavila a co cením, občas dostal na frak. Finále trochu jiné, než mají ostatní podobně laděné filmy, což vlastně je super. Za mě spokojenost. ()

Strandmon 

všechny recenze uživatele

Seminář je pohodový, satirický slasher horůrek ze Švédska, který rozhodně nepřináší nic objevného, ale na nudné odpoledne je to ideální kousek. Casting je tak špatný, až je to snad pozitivum (toxicita ne extrémní úrovni), protože každá jedna postava vás zde dokáže opravdu naštvat, takže jejich mordování má takový zvláštní náboj. Samotné vraždy jsou poměrně vynalézavé, originální a vrah je též dost fajn. Prostředí je také ok, ale filmu chybí větší napětí, atmosféra (ve slasheru prostě nutnost) a nějaké větší poselství, protože zde se to nabízelo. Celkově za mě spokojenost a lepší 3*. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„A TEĎ SE POJĎME BAVIT! STRÁVÍME SPOLU NĚJAKÝ ČAS A LÉPE SE POZNÁME. SPOJÍME PRÁCI A ZÁBAVU…“  Má to fajn tempo a začátek tou svojí „odlehčeností“ dost navnadí. Ta skupina je totiž taková … absurdní… Škoda, že tak, jako se stupňuje brutalita, se nestupňuje napětí. A že ubejvá i tý ironie. Ale na druhou stranu to fakt celkem odsejpá, páč vrahoun se s tím nesere a těm, co jde o kejhák, se dá i fandit.  /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Film vznikl podle stejnojmenné knihy, kterou v roce 2021 napsal Mats Strandberg. 2.) Thx za titule „Jakub Doležal“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  *  AKCE  **  NAPĚTÍ  * ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama