Reklama

Reklama

Seminář

  • Švédsko Konferensen (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nesourodá parta úředníků vyrazí na zdánlivě nevinný teambuilding, který jim ale trochu pokazí vzájemné neshody. A taky krvežíznivý zabiják. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

9 lidí jede někde do restaurace kde mají stavět supermarket na teambulding. Je to tam jeden jeden větší blb vedle druhého (Co vůbec dělal ten dědek ten je tam úplně zbytečný jen tam pořád kecá jak se za jeho časů bylo dobře ?) a kromě jedné ženské všechny nezajímavé (K čemu tam byla ta co pořád chlastala? Jedna je tam nová řekne názor a oni ji vždy utřou, že je nová a má držet hubu). Tak se tam baví a postupně tam zemře personál hotelu a pak jde vrah i po nich  jelikož tam takřka není nikdo sympatický fandíte mu bohužel většina vražd je mimo záběr. Pochválit jde možná ta maska P.s. Hláška tak jako kytice se ne vždy skládá z růží  je blbost pokud si koupím kytici z růží budou tam růže nebudou tam gerbery. P.s. 2 Mají možnosti co si nechat , když ztroskotají a jeden si chce nechat laptop a jedna ženská káže o olejové skvrně co škodí ekologii. P.s. 3 co za debila si prohlíží svůj penis v zrcadle a dělá si při tom asi dobře? P.s. 4 V té restauraci nemají jídlo jelikož zemřel kuchař nicméně oni ten pobyt měli  nahlášený to se nemohly připravit a  neměly tam nic jiného než párky v rohlíku ani blbé hranolky třeba? 40 procent ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Svěží a úžasný slasher. Jednoduchá zápletka, která si nehraje na nějakou mystifikaci, nenabízí 40 možností, kdo je vrah, nesnaží se o něco rádoby hlubšího a tvůrci se soustředí na to podstatné kolem. Žádní dementní puberťáci, ale parta obyčejných dospělých lidí hraná perfektním hereckým obsazením které svojí rasovou rozmanitostí neleze nikomu do prdele, ale ukazuje čistou švédskou realitu. Pevná režie, brutální a efektivní vraždy které se neopakují. Hravá práce s kamerou a střihem , která navíc svým černohumorným pojetím vykouzlí nejeden úžasný a atmosférický záběr, ale i několik cukání koutků či rovnou upřímný smích. Filmařská profesionalita, talent a radost z tvůrčí práce na vás cáká celý film, stejně jako potoky krve. Kvalitou na stejné úrovni, jako legendární Fritt vilt. Těch 58% tady je doslovná ubohost, která člověka může leda jen nasrat. Naprostý dementi tady. Pusťte si Vřískot 5, 6, 7 a třeba 18, kreténi 🖕. 85%. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Partička z práce je na teambuilding a bude se muset vypořádat s vrahem. Vše je podáno formou hororový komedie. Chtě nechtě si člověk musí vzpomenout na film Severance/Izolace(2006), která měla svýho Dannyho Dyera. Tady mi někdo takovej chyběl. Izolace je za mě minimálně o třídu výš ale tahle jednohubka ze Švédska taky rozhodně není k zahození. Vražd je celkem dost jen je škoda, že se tvůrci trošku víc neodvázali a tak musí divák někdy zapojit i svoji fantazii. I tak pěkný 3hvězdy... Co se tady vlastně stalo? Byli jsme tu rozvíjet dovednosti... ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Kedysi som si na podobných hororoch ulietal a plieskal som im vysoké hodnotenia, ale tentokrát sa mi tvorcovia netrafili do vkusu. Je pravda, že snaha o kombináciu humoru a krvi im celkom vychádza, ale vôbec mi tu nesadli postavy a vlastne mi už v polovici bolo úplne jedno kto zomrie a kto je vlastne vrah, takže to ako slasher stratilo svoju podstatu. Mrzutá Final Girl tomu príliš nepomohla a nebyť záverečného oskalpovania, za ktoré by sa nemuseli hanbiť ani hoši z Bone Tomahawk, bolo by hodnotenie nižšie. ()

Strandmon 

všechny recenze uživatele

Seminář je pohodový, satirický slasher horůrek ze Švédska, který rozhodně nepřináší nic objevného, ale na nudné odpoledne je to ideální kousek. Casting je tak špatný, až je to snad pozitivum (toxicita ne extrémní úrovni), protože každá jedna postava vás zde dokáže opravdu naštvat, takže jejich mordování má takový zvláštní náboj. Samotné vraždy jsou poměrně vynalézavé, originální a vrah je též dost fajn. Prostředí je také ok, ale filmu chybí větší napětí, atmosféra (ve slasheru prostě nutnost) a nějaké větší poselství, protože zde se to nabízelo. Celkově za mě spokojenost a lepší 3*. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama