Reklama

Reklama

Bílí zabijáci

  • USA Shark Zone (více)

Obsahy(1)

Strážce pláží Dean Cochran se před časem jako jediný z týmu potápěčů ubránil útoku žraloků. A tak když žraloci opět napadnou koupající se lidi, okamžitě naléhá na starostu, aby pláže uzavřel. Jenže město je na turistickém ruchu závislé... (oficiální text distributora)

Recenze (68)

Phobia

všechny recenze uživatele

Za deset minut sledování jsem se u tohoto "hororu" nachechtala víc, než u většiny komedií za celý film! Nejvíce se mi líbilo, jak žraloci při útoku řvali, jako když nasraná lvice kopuluje s chrochtajícím kňourem! Skutečně kvalitka, nepochybuju, že si "Bílí zabijáci" všechny ty odpady zaslouží, jakkoliv jsem nesebrala dostatek psychické síly na to, abych tento masakr, složený z krutě dementních a brutálně mizerně natočených scén, absolvovala od začátku do konce. Ale až jednou někoho zabiju a budu se chtít adekvátně potrestat, pak bude sledování "Shark Zone" podstatně mučivějším zážitkem, než nechat se na pár let zavřít do zamřížovaného Hiltonu! ()

kaylin odpad!

všechny recenze uživatele

V konečném důsledku tedy platí doporučení se americko-bulharskému filmu „Bílí zabijáci“ raději vyhnout, protože zde není nic, co by vás mohlo nadchnout, co by mohlo opodstatnit hodinu a půl – hodinu a půl! – kterou budete sledování snímku věnovat. Věnujte ji raději něčemu jinému, ani na ty žraloky zde totiž moc nenarazíte, překvapivě jsou jen podružnou částí špatného filmu. ()

Reklama

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Jesus, sharks. Super hláška po tom, co žraloci hned na začátku sežerou půlku potápěčů a chystaj se zblajznout zbytek. Není úžasný, jak klidně se spolu baví, zatímco se účastní krmení krvelačnejch vrčících žraloků? A jak se vlastně pod tou vodou dorozumívaj? :-D Způsob, jakým je budováno napětí např. při hromadný vycházce žraloků na pláž, taky bere dech. Pozoruhodnej film. Nejlepší je to, jak se útoky žraloků opakujou pořád dokola podle tý samý šablony a jak sou všechny úplně stejně nudný. Ještě že tam sou ti zlí Rusáci s divným přízvukem, vyhrožování, přepadení dětskýho autobusu zakuklenými únosci, požár na lodi s pořádným výbuchem… :-) BTW když uslyšíte manžela říkat někomu do telefonu „Vyhrožujete mi?“, tak se ho zeptáte, jestli je všechno v pořádku? Každopádně ty záběry z dokumentů o žralocích použili pěkně, vrrrrrrr. ()

Romeroo odpad!

všechny recenze uživatele

A to jsem si naivně myslel, že mistr odpadu ( opravdového fekálního ) je jen jeden a to je troska. Ale postupně. Film vhodný pro všechny, jejiž IQ je těsně nad tím se dojít vymočit a vykálit. Chrochtající žralok, házení bomb na žraloky, logické chovaní hrdinů. Neskutečný průjem a to mám od Čelistí filmové žraloky opravdu rád. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Za zeleninu nemôžem.“ Prekvapivo brutálne vraždiace scény (v niektorých doslova krv s hrudkami ľudského mäsa špliecha o steny kajút) fanúšika žraločích hororov určite potešia, ale ak necháme stranou drobnosti (odporný ústredný hrdina, viacero scén skopírovaných z ČEĽUSTÍ – od opitého dievčaťa cez klietku - atď.), zostane najväčšie mínus. A to hrozný scenár, ktorý si nezaslúži ani plutvu zľutovania. To naozaj niekto myslel vážne? Ak áno, PREČO? Experti na žralokov sa boja žralokov. Starosta odmieta zavrieť pláže po tom, čo celá SVORKA doslova ROZTRHALA NA KUSY minimálne 5 plavcov. Keď hrdinovi priamo pred očami žraloky roztrhajú troch kamarátov, nahnevane buchne do stožiara a trocha zvýšeným hlasom povie „dočerta“... ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

  • Film je oficiálně čtvrtým dílem série Žralok útočí, nicméně s předchozími snímky nemá společný už ani název. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama