Reklama

Reklama

Mstitel beze jména

  • Hongkong Wo shi shui (více)
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co byl po brutálním zásahu CIA prohlášen za mrtvého, musí osamělý mstitel rychle najít svou pamět, aby odhalil mezinárodní špionážní spiknutí, které chce uvést do provozu nový smrtonosný zdroj energie. S pomocí dvou krásných bojovnic musí Jackie překonat kontinenty a čelit ozbrojeným zabijákům a zlověstným spiknutím na každém kroku. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 9/10/// +velmi slušná akce, má to spád, Jackie Chan, některé parádičky, a dvě zajímavé herečky -delší stopáž, a párkrát se tvůrci sekli(Jackie zhodí brašnu ze střechy (má v ní uložený disk), přitom hlavní padouch říká"přineste mi tu brašnu" aniž by měl vůbec možnost cokoliv vidět nebo tušit kam Jackie disk schoval)/// Je faktem, že někdy mě Chanovi kreace a ekapády dost nudí. Možná hlavně proto, že to byvá posté to samé. Ovšem pokud má film svižnou réžiji a nápaditý scénář, tak vás i jackie začně bavil. Film místy připomínal Agenta bez minulosti, což při faktu, že tento film vznikl o pár let dříve, dělá z tohoto dílka zajímavou podívanou. Snad jen o hodně více bláznivou. Ale to není až tak na škodu, u Mstitele beze jména se díky tomu občas i zasmějete./// Celkem 76%/// ()

Colour 

všechny recenze uživatele

Veľký problém Chanových filmov je snaha tlačiť humor vrchom spodkom, výsledkom čoho je množstvo trápnych vrajvtipov. Druhým problémom je, že nikdy nevie odhadnúť vhodnú mieru akcie, takmer v každom je jej nadbytok. Tu je akcie neskutočne zbytočne veľa, celé je to od začiatku po koniec napchaté nejakou bitkou. Treba uznať, že na tie bitky sa síce dá dívať, sú originálne, ale všetkým sa dá prejesť. V tomto prípade už po hodine. A Jackieho nesmrteľnosť je tiež obdivuhodná. 50% ()

Reklama

Maverick 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu je hlavně hodně humoru a dost soubojů. Příběh mě nenadchnul, zdál se mi totiž moc protažený. Zvláště se mi líbila scéna, kdy Jackie ošetřuje zraněného závodníka a opravuje rozbité auto, přitom předstírá, že je křovák. Co se týče poslední bojové scény na střeše mrakodrapu, tak jsem slyšel několik názorů, že je moc dlouhá atd.... Podle mého názoru tento soubj patří k nejlepším, které jsem kdy viděl. Celkově to je docela podařený film. ()

venca163 

všechny recenze uživatele

Je to parádní akční komedie plná precizních kaskadérskejch kousků. O tom, jak Jackie Chan pečlivě maká na tý svý akční komedii, pojednává jeden díl na mym oblíbenym, ale né moc známym youtube channelu Every frame a painting. Rozhodně doporučuju (film i video), pokud máte Jackieho styl aspoň trochu rádi. (80%) ()

svist10 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že Mstitel beze jména je moje nejoblíbenější Chanovka. Kromě toho, že snad jako jediná má pořádný příběh, dává také prostor aspoň pro náznaky herectví. A je vidět, že když se chce i tohle Jackie zvládne. Jediné, co tak trochu kazí dojem, jsou nepříliš povedené CG efekty, ale na nich tenhle film nestojí. Má totiž v rukávu ještě jedno eso, a tím je Souboj jednoho na dva na střeše rotterdammského věžáku. Kdykoli odpřísáhnu, že právě tahle bitka je nejlepší kung-fu nářez, jaký jsem kdy viděl. Je nejen choreograficky skvělá, ale i perfektně provedená. Za zmínku ale stojí i dřeváková kopaná a střeštěná automobilová honička. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • Yuki (Mirai Yamamoto) nosí ve filmu hodinky značky Casio, model G-Shock. (Jizni Tlapa)
  • Jackie Chan se zhostil nazpívání písničky, která zní při závěrečných titulcích. (SG-1)
  • V čase 1:02:20 si Christine Stark (Michelle Ferre) vyhrne vlasy, v dalším záběru je má ale normálně rozpuštěné a v dalším záběru je má zase vyhrnuté. (asdfasdf)

Reklama

Reklama