Reklama

Reklama

Dva bezcílní muzikanti, kytarista mexického původu (Cheech Marin) a bělošský bubeník (Tommy Chong), se náhodou potkají a zažijí spolu řadu podivných dobrodružství, včetně toho, že se podílejí na bizarním pašování marihuany. Profesionální huliči Cheech Marin a Tommy Chong se dávají dohromady v komedii Stoupat jak dým, která sleduje tuhle značně sjetou dvojici na okružní cestě po Kalifornii. Ačkoli je jejich cílem sehnat jen trochu trávy, nakonec jsou omylem deportováni do Mexika. Zoufale se odtamtud snaží dostat domů, a proto přistoupí na nabídku, že převezou přes hranice káru plnou marihuany. Podaří se jim to ale stihnout dřív, než všechno vyhulí? Po cestě navíc naberou dvě stopařky a jakousi šťastnou náhodou se jim vždy podaří setřást poldy, kteří jsou jim - zcela nepovšimnuti - celou tu dobu v patách. (Cinemax)

(více)

Diskuze

babarella

babarella (hodnocení, recenze)

Viděno asi 7x. Pro mě se jedná o jeden z nejlepších filmových zážitků. Spousta dobrých hlášek a příjemné muzičky okořeněná špetičkou zeleného. Co víc si přát?

DareDeVill

DareDeVill (hodnocení, recenze)

pro chillidren : jo jo, mas pravdu , to sme se sel uchcat smichy... chill out weed komedie:)

sasa10

sasa10 (hodnocení, recenze)

Nejlepší je, jak jedou v tom autě z hašiše. Kouří jim výfuk, policajt se nadýchá a zhulí se jak prase. Pak se opírá o to auta.Tento film nemá chybu.

chillidren

chillidren (hodnocení, recenze)

výtečná je scéna, kdy se oba zhulí v autě a přijede policie..jsem si to snad stokrát pouštěl

ybuko

ybuko (hodnocení, recenze)

Neskutecne zabavna hulicska neteenegerska komedie, ve ktere se trava kouri, shani, pasuje, haze jeptiskam mezi nohy a dealuji ji policajti na protinarkotickem. Jednoho ze dvou hlavnich hrdinu hraje Cheech Marin (aka chlapik co v "Od soumraku do usvitu" stoji pred upirim barem a vykrikuje reklamni slogany) a oba typky nahani neschopna policejni grupa v cele se serzantem Stedenkem (Stacey Keach). Minirolicku tam ma taky Tom Skerritt - jako vietnamsky veteran Strawberry, ktery dealuje, kteremu preskocilo a ktery ma materske znamenko skoro pres pulku hlavy a nesnasi kdyz mu na nej nekdo kouka.

teahead

teahead (hodnocení, recenze)

Je to skvělej film a ZAHULÍME UVIDÍME mu nesahá ani po paty. Není to totiž jen film o hulení, ale o problémech Americké společnosti té toby a o problémech menšin v takové společnosti. Cheech a Chong spustili tímto snímkem soukromou filmouvou revolci, která se naplno rozjela v jejich dalších filmech

Reklama

Reklama