Reklama

Reklama

Mach a Šebestová


O utrženém sluchátku (E01)

(epizoda)
  • angličtina About a Torn Off Reciever (festivalový název)

Obsahy(1)

Mach a Šebestová jsou spolužáci ze základní školy, konkrétně ze třetí bé. Jednoho slunečného dne narazí v parku na starého pána, lezoucího po kolenou. Vyjde najevo, že pán hledá brýle, Mach s Šebestovou je najdou, pán je odmění utrženým sluchátkem ze starodávného telefonu a zmizí. Spolužáci s úžasem zjišťují, že jakékoli přání vyslovené do sluchátka se splní... (Oskar)

(více)

Recenze (22)

Billie777 

všechny recenze uživatele

Večerníček pro trošku starší děti, proto mě vždycky tak bavil, navíc je skvěle nadčasový a úžasně odvyprávěný a prostě zábavný. Taky Horáček s Pažoutem byli super a někdy jsem jim i fandila. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Nevím, co bych k tomu měl napsat. Kdo neviděl, nepochopí, kdo se na to podívá, bude si to chtít co nejdříve zopakovat. 100% a geniální Petr Nárožný! ()

Braddy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O tom, jak to všechno s tím sluchátkem vlastně začalo. Ach jo, škoda že jsem jako malý taky nepomáhal starým pánům hledat brýle, třeba bych taky vlastnil "nakrátko utržené sluchátko":-) ()

Paity 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto nejlepší večerníkovská klasika s Machem a Šebestovou v hlavních rolích. Není třeba nic dodávat, ale jen se dívat a bavit se a že se budete všichni bavit, to je jisté! ()

Reklama

Reklama