Reklama

Reklama

Dobrý synek

  • USA The Good Son (více)
Trailer

Obsahy(1)

Henry Evans je rozpustilý a hravý klučina, za jehož andělským úsměvem se skrývá temné tajemství a láska ke smrtelným hrám. Jeho milující rodiče a rozkošná sestra nemají ani potuchy, čeho je Henry schopen. Pouze jeho bratranec Mark, který k němu přijíždí na návštěvu, vidí zlo, které se skrývá za Henryho úsměvem. Zlo, jenž může ohrozit život celé rodiny. Mark se je snaží varovat, ale bezúspěšně a brzy se on stává tím špatným. Dokud nebude Mark schopen ukázat pravou tvář jejich „dobrého synka“, musí proti němu bojovat sám v zápase dobra proti zlu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

kingik 

všechny recenze uživatele

Film je zpočátku dost nesnesitelně nudný. Rozjíždí se velmi pozvolna. Vzorný chlapeček s nevinnou vizáží a charakterem psychopata Macaulay Culkina není až tak brilantně zahraný jak by mohl být a lépe si s rolí poradil mnohem talentovanější Elijah Wood. Ruben používá dost odhadnutelné postupy a diváka pak uzemní poněkud kontroverzním finále. Film mohl být mnohem lepší kdyby nebyl tak utahaný. 60% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Po rokoch síce tento film už čo to zo svojho čara stratil, ale v súčasnej dobe sa točí i veľa horších thrillerov. Snímok ťaží hlavne z výborného herectva oboch chlapcov, z ktorých jeden pokračuje úspešne i v dospelosti. Culkina je škoda, ako dieťa nemal konkurenciu. Ako malý psychopat bol skvelý. Priemer. 60/100 ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

V Hollywoode často žijú detské hviezdičky (o tom, koľké z nich prekročia v dospelosti vlastný tieň, raz napíšem smutný článok), ale len málokedy sa staneme svedkami zázraku, akým je DOBRÝ SYNČEK. V ňom totiž tvorcovia proti sebe postavili Macaulayho Culkina zo SÁM DOMA a Elijaha Wooda z NAVŽDY MLADÉHO. Bolo to odvážne rozhodnutie, pretože toto naozaj nie je komédia, toto nie je ani čierna komédia, toto je "skutočný" triler. No, skutočný... je to riadne čudný a rozpačitý „detský triler“, ktorému nepomôže ani balansovanie nad priepasťou (ani David Morse). ()

choze 

všechny recenze uživatele

"NEVĚRÍM NA ZLO." - "MĚLA BYSTE." Výborně pohrocený scénář, pod kterým je podepsaný Ian "Macabre" McEwan a který bych si od něj moc rád přečetl zpracovaný knižně (bohužel v té podobě neexistuje). SPOILERY: Zpočátku nevinné dětské hry přitvrzují, až se hlavní hrdina musí utkat s manipulátorským psychopatickým vrstevníkem s tváří neviňátka a to právě když je sám traumatizován ze smrti své matky a kdy mu právě proto nikdo nevěří hrozná obvinění. A zároveň mu hrozí, že ho psychopat připraví i o zástupnou matku, na kterou se mezitím upnul, a že si tak prožije své trauma podruhé. A zástupná matka si taky během filmu projde slušným psychickým peklem, když přijde o dítě, pak málem o druhé, a nakonec se dozví, že třetí dítě zabilo první (takhle to zní trochu komicky) a musí podstoupit Sofiinu volbu. K tomu přesvědčiví dětští herci, takže je sakra škoda, že režijně je to tak uondané. ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

"Já na zlo nevěřím." ..."Ale to byste měla!" Já osobně teda na zlo věřím. Obzvlášt' po tom, co jsem měl možnost vidět nasraného a zlobou, až do morku kostí, prolezlého Kevina. Asi mu z toho, jak mu pořád domů lezli ti lupiči, Mokří banditi, už vážně přeskočilo. Jako padouch je vážně skvělý. Doufám, že v příštím díle "Sám doma" už poteče krev :-) ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Původně měl film natáčet režisér Michael Lehmann, ale byl odvolán kvůli neshodám s otcem Macaulay Culkina. (Dartdevil)
  • Henryho sourozence Connie a Richarda (ve filmu je Richard jen na fotce), hrají skuteční sourozenci Macaulaye Culkina. (Dartdevil)
  • V roku 1994 vyšla podľa scenára filmu aj rovnomenná kniha, ktorú napísal Todd Strasser. (emdvojka)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno