Reklama

Reklama

Dobrý synek

  • USA The Good Son (více)
Trailer

Obsahy(1)

Henry Evans je rozpustilý a hravý klučina, za jehož andělským úsměvem se skrývá temné tajemství a láska ke smrtelným hrám. Jeho milující rodiče a rozkošná sestra nemají ani potuchy, čeho je Henry schopen. Pouze jeho bratranec Mark, který k němu přijíždí na návštěvu, vidí zlo, které se skrývá za Henryho úsměvem. Zlo, jenž může ohrozit život celé rodiny. Mark se je snaží varovat, ale bezúspěšně a brzy se on stává tím špatným. Dokud nebude Mark schopen ukázat pravou tvář jejich „dobrého synka“, musí proti němu bojovat sám v zápase dobra proti zlu. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

miguel_111 

všechny recenze uživatele

Roztomilej klučina zo Sam doma vs. mladý a naivný Frodo. Culkin je riadne démonický parchant, ktorého detské hry zachádzajú za hranice únosnosti. Wood je klučina, ktorý je veľmi milý dobrák, ktorý by ani mouše neublížil a každého by rád chrániť lenže nikto mu neverí lebo všetci skôr veria anjelskej tváričke Culkina. Snímok má dosť zaujímavý koniec lenže predvídateľný. Pre mňa 60% ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Tématicky by se to mohlo jevit hodně přitažené za vlasy, pokud by si člověk nepoložil otázku, jak asi začínali masoví vrazi... A pak nás může při sledování i pořádně zamrazit. Přes různá klišé se jedná o film, na který se dá podívat, možná i vzbudí trochu napětí. Herecké výkony jsou poměrně sympatické, Macualay je spratek jako vyšitý a Elijah s těma velkýma, modrýma očima je prostě ten hodný, sympatický klučík, kterému musíme držet palce. Konec filmu je bohužel nezvládnutý a působí trapně. 71% ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Maculaye Culkina všichni známe jako toho klučinu z filmu Sám doma, kde si ho spousta lidí zamilovala, no, a tady v tomhle filmu ho budou zase nenávidět. Tady totiž hraje bezemočního psychopata. Ten film začne hodně rozvláčně, budování nějaké atmosféry je zde fakt neskutečně pomalé, avšak potom se to rozjede a začne to být dost napínavé, nemluvě o poslední půlhodině, tam jsem fakt měl oči přilepené k obrazovce a doufal jsem, že už toho Henryho někdo zabije. Pravda, mohlo to jít víc do psychologie, ale pak už si snad nemám na co stěžovat. Bylo to napínavé, hlavní hrdina byl sympatický, hlavní záporák byl hajzl a celé to prostě fungovalo tak, jak mělo, takže vůbec nemám problém tomu dát 4*. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Docela solidni a hlavne napinavej film, kterej ale klidne moh misty trochu vic pritlacit na pilu, takle to hororovy obstaravaj asi 3, 4 sceny a zbytek je spis takovy drama o dvou kamaradech. Nicmene jelikoz ma film jen 80 minut, tak po celou dobu dobre zaujme, nenudi a jak Macaulay, tak Elijah tady podavaj hodne slusny vykony. ()

Morien 

všechny recenze uživatele

SPOILER. Přijde mi totálně šílené, že to natočili na opravdovém útesu s opravdovými dětmi visícími doopravdy dolů, s tím, že Macaulay i část toho pádu doopravdy natočil padajíc z toho útesu, sice na laně, ale udělal to. Mno, k filmu samotnému: Je trošku podezřele filmařsky zmanipulované, že to eskaluje tak rychle, ale i teď po letech si myslím, že je to dobrý film. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Henryho sourozence Connie a Richarda (ve filmu je Richard jen na fotce), hrají skuteční sourozenci Macaulaye Culkina. (Dartdevil)
  • Rozpočet filmu bol približne 17 miliónov amerických dolárov. Z toho bol honorár Macaulaya Culkina (Henry Evans) 5 miliónov a Elijah Wood (Mark Evans) zinkasoval rovný milión. (Raccoon.city)
  • Zaměřovač na Henryho kuši je čelní znak z auta Buick Riviera. (Dartdevil)

Reklama

Reklama