Reklama

Reklama

Bourák

  • USA Breaker! Breaker! (více)
Trailer

Řidič náklaďáku (Norris), který hledá svého dávno ztraceného bratra, se s kamarády stejné profese octne ve městečku plném korupce, kde se zjevně každý, od policie až po soudce, nechává uplácet. Dají jim nespravedlivě pokuty, aby z nich dostali peníze, a nechtějí je nechat projet, dokud nezaplatí. Řidiči se rozhodnou vzít věci do svých rukou a proti zkorumpovaným úředníkům společně připravují pomstu. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

Flipnic odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně slabý film i v rámci těch nejhorších filmů Chucka Norrise a zapadlých béček 80. let. Letělo to kdysi na vhs a i když tenkrát se u nás o každém "vhsfilmu" tvrdilo, že je perfektní, o tomhle se to příliš netvrdilo. Film je nepovedený ve všech ohledech. Scénář je něco přííšerného, akce minimum, herecké výkony otřesné a prostředí pro nás Evropany naprosto nesympatické (zaprášené stepy a v nich nekonečné dálnice). Toto opravdu nebyl Norrisův dobrý začátek, ještě že tenkrát byla Amerika v tomto ohledu země "nekonečných možností" a dovolila mu natočit spoustu dalších již o dost kvalitnějších filmů a získat si tak jisté, dosti početné publikum ... ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

jasně, nechtěl sem po práci koukat na buňuela nebo godarda, řek sem si, dám si oddechovku s čakem, ale nečekal sem, že to bude taková oddechovka, kde sou všichni kromě čaka totální dementi a film natočil nějakej retard, no nic, čak za nic nemoch, todle natočil nějakej idiot halt. A jak se k tomu přichomejt Jack Nance z Mazací hlavy, to je taky kuriozita. ()

Reklama

sud 

všechny recenze uživatele

Sedmdesátá léta neodvratně končí - éru velkých bouchaček a ran tvrdou pěstí, které bolí střídá éra bojových umění, kopanců a nesmrtelných akčních hrdinů. Ačkoli filmy o bojovém umění nevyhledávám, zkusil jsem to a musím konstatovat, že je to velice slabé i na Chucka Norrise. Od příběhu jsem nic nečekal, ale ani bitky nestojí za moc. Za závěrečný souboj a prostředí texaského městečka 20%. ()

castor 

všechny recenze uživatele

„Je-li nutná síla, je třeba postupovat odvážně, rozhodně a důkladně!“ I takové skvosty zaznívají z úst postav ve městečku, ve kterém bují korupce a kdekdo rád přijme nějaký ten úplatek. Soudce nevyjímaje. Řidič náklaďáku Chuck Norris to tak ale nenechá a sem tam někoho kopne otočkou do břicha. Kaskadéři asi zrovna nebyli k mání, protože jeho soupeři k zemi padají jak pecky, a on sám vypouští připitomělé repliky. Jeho (brzy vousatá) image skromného klaďase ale americkému publiku imponovala, v béčkových vodách byl jako ryba ve vodě a byl přesně tím zástupcem, který na čas utnul éru velkých bouchaček a ostrých slov, kterou vystřídali hbití mistři bojových umění. Jen tady to bylo zatraceně slabé. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Sorry Chucku, ale tohle je peklo. Ano občas to je i až tak špatný film, že se lze bavit nad neschopností tvůrců, ale spíš je to jenom hrozná sračka a i těch 80 minut jsem vyloženě protrpěl až do konce. Tak jasný no každej nějak začínal, tak z úcty k Chuckovi nedám odpad, ale v top tisíc nejhorších je to zcela právem.10% ()

Galerie (58)

Zajímavosti (2)

  • John David (Chuck Norris) během snídaně zjistí, kde je jeho bratr a běží z domu do svého auta, do kterého nasedne a hned zařadí a odjede, a to bez nastartování. (McFly2)

Reklama

Reklama