Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pete byl nejlepším meteorologem západního pobřeží. I přesto udělal během silného tornáda chybu, která připravila o život jeho manželku. Své profese se na několik let vzdala odešel z města. Série tornád se však vrací, a proto se Pete rozhodne vrátit se na pobřeží, aby před ničivou smrští pomohl svým blízkým. Spirála se divoce roztáčí a Pete musí využít veškeré své zkušenosti, aby neudělal opět chybu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

nervoznideda 

všechny recenze uživatele

Filmy s bouřemi jsem viděl asi 5 a několikrát . Jednoduchý scénář měli všechny. O co však jde tvůrcům filmu ? Pokud se na tornádo díváme v obýváku je to k smíchu. Vzpomínám na léto v roce 2002 nebo 1997 začalo pršet a Igor Němec v TV říkal že je to banalita . Tehdy rosničky nevarovaly . Padaly domy ,topili se lidé ejhle příroda ukázala co umí. Povodeň, kterou nikdo nečekal! Následky katastrofální. Od té doby , když se zvedne trochu větřík meteorologové varují na týden dopředu!!!!! Lidi uvědomte si že člověk je jen mravenec a když se příroda brání plundrování lidmi tak má sílu se kterou si lidé nedokáží poradit. To bylo jen jedno z mnoha varování. Sopky , tsunami, příroda je prostě silná a když se naštve tak nás spláchne jako nic z povrchu zemskýho. Pokud toto nechápete tak vaše IQ je 0 . Děda:-) ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Nechápu, co scénárista zamýšlel, protože takový nudný a stupidní paskvil jsem už dlouho neviděl. Jestli jsem měl někdy trošičku rád katastrofické filmy, tak toto veledílo, které mělo k zábavě asi tak daleko jako k Oscaru, mi je zase hodně zprotivilo. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

...aneb Když je i 31% přehnaně moc. Žádný příběh, žádná zápletka, žádné pořádné tornádo (zas až tolik to s počítačem asi neumíme, co?), zato kupa řádných hovadin, jako například nekonečné honičky větrného víru s dodávkou. Tvůrcům gratulujeme a posíláme jednu hvězdičku, aby si s ní třeba utřeli zadek. ()

bari68 

všechny recenze uživatele

Tento film postrádal takmer všetko, čo má oný žáner obsahovať.Bez napätia, deja, príbehu, plus lacné filmové triky. ()

Radim 

všechny recenze uživatele

Podobnost s Twisterem je víc než zřejmá. Triky v žádném případě nenadchnou, ale na TV film ujdou, sem tam se objeví i napětí. Film ale sráží naivní a směšně působící scénář. ()

dobso 

všechny recenze uživatele

Odfláknuté scény, nerealistické tornáda. Takmer každé pomenované F5. Trošku smiešny film, celkom dobrá tragikomédia. :D Bolo to priam tragicky komické. ()

Colour 

všechny recenze uživatele

Tak bezduchý a vymetený scenár sa len tak často nepočuje. Ešte k tomu tí herci... Je nemožné, aby v oblasti častých tornád postavili vedecké centrum, kde sa uskladňovali nebezpečné vírusy. Rovnako nepravdepodobné je, že by sa postavila nekvalitne a klinec do rakvy dali vlastníci spoločnosti, keď odmietajú pripustiť všetky fakty a aj tak pracujú akoby nič, keď sa tam rúti silné tornádo. V skratke, film je samý blud (auto sa rúti po ceste, za zadkom má tornádo, nesfúkne ho a pod) a nelogika. Pokusy o psychológiu a emócie boli na bode mrazu. Napätie skoro žiadne. Ani hudba to nedokázala navodiť. ()

AweDuckling 

všechny recenze uživatele

Nepřipadalo mi to zas tak špatné - ale jen do doby, kdy se objevilo něco, co asi měl být děsivý, temný, rychle rotující vzdušný vír a bouřkové mraky. Dost nepovedené, trapné, laciné efekty. ()

spaiky 

všechny recenze uživatele

Trapná televizní kopie Twistera s neuvěřitelně špatnými efekty - divím se že to u nás někdo nadaboval a vydal na DVD ()

Reklama

Reklama