Reklama

Reklama

Without Warning

  • USA It Came Without Warning (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokud vetřelec narazí náhodou na skupinku lovců hluboko uprostřed lesů, obvykle je chytí a udělá si z nich nástěnnou trofej. Co ale neví, je, že jeden z lovců chce udělat stejnou věc s ním a oba se pokoušejí dostat toho druhého. (olinka2)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Prvá tretina dejom pripomína klasický slasher. Už len čakáte, či sa odniekiaľ z húštiny nevyvalí Jason, spoza skál nevyskočia deformovaný kanibali a napínate uši, či niekde nepočuť rev Leatherfaceovej motorovej píli. Avšak omyl. Táto časť má akú takú atmosféru, zvyšok je len nudný blábol, kde najväčšiu hrozbu predstavuje šialený bývalý vojak v podaní Martina Landaua a nie mimozemšťan, ktorý si na našu planétu prišiel zaloviť. Dočkáme sa ho až v posledných 15 minútach a to tiež len na pár záberov. Takže, nič moc. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Pořád přemýšlím, jestli dát silné 3* nebo slabé 4*. Je to osmdesátkové béčko, ale dost příjemné, a s hutnou atmosférou, o které by se většině dnešních hororů mohlo jenom zdát. Sice to začne tak, že skupina studentů jede někam k rybníku u lesa, což je snad nejklasičtější hororový začátek, ale příjemné je už jenom to, že ti studenti jsou celkem sympatičtí. U toho rybníka pak taky dlouho nevydrží, navíc zde SPOILER polovina studentů zemře v první půl hodině KONEC SPOILERU, což mi přišlo poněkud nečekané. A i když se v průběhu film stane pár blbostí, pořád to nemění nic na tom, že je to fajn horor. Líbil se mi i ten jeho způsob zabíjení, kdy střílel nějaké hvězdice s přísavkami, které pak vycucávaly krev z obětí. I ten jeho vzhled ušel a jak říkám, béčko je to dobré. Já nakonec ty hodně slabé 4* dám, protože jsem se u toho nenudil a mělo to silnější atmosféru, než většina současných hororů. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Without Warning je Sci-Fi hororovým Béčkem o šmejdovi z vesmíru pro kterýho lidi slouží jako trofeje. Loví je pomocí létajících hvězdic který člověku doslova vysají krev. Samotnej sběratel lidskejch trofejí(mimizemšťan) se v celé své kráse ukáže až v poslední 15minutovce čímž celou tu dobu udržuje diváka v napětí odkudže ty hvězdice vlastně lítaj. Není to sice nic extra ale jako taková jednohubka zcela dostačující. Slabší 3hvězdy. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jsem byl tímto kouskem v mládí nedotčen a všude se o něm píše jako předchůdci naprosto geniálního Predátora, má očekávaní byla poměrně vysoká... No, o Predátorovi nemůže být řeč, jediné, co mají tyhle dva kusy společné, je mimozemšťan v roli lovce, jinak nic... Ale i přes to jde v tomhle případě o docela zábavný kousek, který mohl být klidně klasickým lesním slasherem, nebýt mimozemšťana a jeho létajících ozubených přísavek, které z lidí vysávaly krev... Atmosféra je fajn, přehrávající herci docela v pohodě (teda až na hysterickou Sandy, ta je neskutečně otravná), hudba neurazí a nízký rozpočet tentokráte filmu spíše prospěl... Proto je škoda, že některé scény jsou zbytečně ukecané a samotný lovec na konci nic moc nepředvedl... No, ale co už, člověk se musí někdy spokojit i s málem a já byl v tomto případě docela spokojen... Jo a tvůrce obalu by zasloužil depilovat ksicht frézou... ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Sandy a Greg se rozjedou s kamarády k vodě, ale vše nevychází podle plánu, protože se stávají nedobrovolnou kořistí pro lovce z vesmíru... Ani v době svého vzniku nemohl být tenhle film nějaká extra pecka. Létající přísavky nebyly špatné. Velkým zklamáním bylo to, že se mimozemský lovec (Kevin Peter Hall) nezdržel v záběru kamery déle, protože se na něho čekalo dost dlouho. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Mimozemského zabijáka zde hraje herec Kevin Peter Hall, obr, který si o 7 let později střihnul roli daleko slavnějšího lovce z vesmíru, predátora. (Adaamos21)

Reklama

Reklama