Reklama

Reklama

Without Warning

  • USA It Came Without Warning (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokud vetřelec narazí náhodou na skupinku lovců hluboko uprostřed lesů, obvykle je chytí a udělá si z nich nástěnnou trofej. Co ale neví, je, že jeden z lovců chce udělat stejnou věc s ním a oba se pokoušejí dostat toho druhého. (olinka2)

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Prvá tretina dejom pripomína klasický slasher. Už len čakáte, či sa odniekiaľ z húštiny nevyvalí Jason, spoza skál nevyskočia deformovaný kanibali a napínate uši, či niekde nepočuť rev Leatherfaceovej motorovej píli. Avšak omyl. Táto časť má akú takú atmosféru, zvyšok je len nudný blábol, kde najväčšiu hrozbu predstavuje šialený bývalý vojak v podaní Martina Landaua a nie mimozemšťan, ktorý si na našu planétu prišiel zaloviť. Dočkáme sa ho až v posledných 15 minútach a to tiež len na pár záberov. Takže, nič moc. ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Viděno na youtube. Přímo bych netvrdil,že se jedná o předchuce predátora. Tady máme létající hvězdice,které na lidském těle pulzují dobře a tvůrci vsadili na napětí a tak nejlepší na tomhle filmu je právě konec. Rozhodně musím pochválit stvořitele mimozemšťana,je dobře propracován a docela hodně realistický. Film má dvě části. Zabití v první části v té druhé to nestojí za moc a dlouhé dialogy hlavních postav,výběr staříků nebyl nejhroší,ale přesto se mi zdálo,že až příliš přehrávají. Hudba se výrazně povedla,spíše se jednalo o napinavé brnkající motivy,které pomáhají budovat atmosféru,jenž se skutečně filmu daří udržet,ale ty dlouhé dialogy nebo ty dlouhé scény ve,kterých se moc něděje,zvláště jakoby prostředek je výrazně ukecený,přesto konec je hnán dobře. Přece jenom je to předchůce Predátora,toho mimozemšťana hrál ten herec co hrál v obou dílech Predátora. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Pořád přemýšlím, jestli dát silné 3* nebo slabé 4*. Je to osmdesátkové béčko, ale dost příjemné, a s hutnou atmosférou, o které by se většině dnešních hororů mohlo jenom zdát. Sice to začne tak, že skupina studentů jede někam k rybníku u lesa, což je snad nejklasičtější hororový začátek, ale příjemné je už jenom to, že ti studenti jsou celkem sympatičtí. U toho rybníka pak taky dlouho nevydrží, navíc zde SPOILER polovina studentů zemře v první půl hodině KONEC SPOILERU, což mi přišlo poněkud nečekané. A i když se v průběhu film stane pár blbostí, pořád to nemění nic na tom, že je to fajn horor. Líbil se mi i ten jeho způsob zabíjení, kdy střílel nějaké hvězdice s přísavkami, které pak vycucávaly krev z obětí. I ten jeho vzhled ušel a jak říkám, béčko je to dobré. Já nakonec ty hodně slabé 4* dám, protože jsem se u toho nenudil a mělo to silnější atmosféru, než většina současných hororů. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Sandy a Greg se rozjedou s kamarády k vodě, ale vše nevychází podle plánu, protože se stávají nedobrovolnou kořistí pro lovce z vesmíru... Ani v době svého vzniku nemohl být tenhle film nějaká extra pecka. Létající přísavky nebyly špatné. Velkým zklamáním bylo to, že se mimozemský lovec (Kevin Peter Hall) nezdržel v záběru kamery déle, protože se na něho čekalo dost dlouho. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Možno trochu priehľaná metafora toho, ako sa ľudia chovajú k zvieratám a ako by sa cítil človek, ak by sa ocitol na ich mieste. Ale prečo nie, koniec koncov s tým nemôže nikto nesúhlasiť. Rozhodne si viem predstaviť ešte béčkovejšie filmy, ktoré by si viac zaslúžili zapadnúť prachom, ako práve Without Warning. Atmosféru to má presne takú, aká sa dá očakávať od podobnej nízkorozpočtovky tohto obdobia, len ten chudák mimozemšťan sa mohol pre vlastné dobro trochu svižnejšie hýbať. Pokiaľ sa chcete zabaviť na mladom Carusovi, tak vo WW máte jedinečnú príležitosť. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Mimozemského zabijáka zde hraje herec Kevin Peter Hall, obr, který si o 7 let později střihnul roli daleko slavnějšího lovce z vesmíru, predátora. (Adaamos21)

Reklama

Reklama