Reklama

Reklama

Běžec a vztekloun

  • USA Fast and Furry-ous
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný / Komedie
USA, 1949, 7 min

Obsahy(1)

První díl z dílny Looney Tunes o dvojici, kterou tvoří kojot a pštros. Pštros se řítí prérií a ze skály jej zpozoruje kojot, který si na něj hned začne brousit zuby. Kojot má ovšem smůlu, protože pštros je na něj příliš rychlý, proto vymýšlí kdejakou past na pštrosa. (zdeny99)

Recenze (16)

MarekT 

všechny recenze uživatele

Výborný začátek jedné z nejslavnějších dvojic animovaného světa. Pro postavu Road Runnera navíc mám zvláštní slabost, škoda, že tady na databázi (aspoň co jsem odpozoroval) není zrovna oblíben a pozornosti se dostává spíše Williemu. Má sice promyšlené vynálezy, to ano, ale na "Ptáčkovi" (tak jsem mu říkal v pěti letech a z nostalgie někdy i dnes) mi bylo sympatické, jak i přesto na nich najde nějakou skulinku. :-) Ale abych byl objektivní, napomáhá tomu i přehnaná smůla kojotova... Tento díl, stejně jako většina ze série, za pět hvězd. ()

Javert 

všechny recenze uživatele

První - a nutno říct, že i nejlepší - díl s mojí nejoblíbenější animovanou dvojicí Wile E. Coyote a Road Runner. Kojot již zde totiž využije většinu svých "mazaných" pastí, které se v dalších dílech už povětšinou v různých podobách opakují. ()

Reklama

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Ptáka uličníka a Wildu Kojota jsem měl vždycky z animáků dílny Looney tunes nejradši, a to asi z jednoho prostého důvodu, a to je ten, že zloun (těžko říct, kdo z nich to vlastně je) i klaďas (těžko říci) jsou maximální sympaťáci. Road Runners canť read! :-D ()

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o první díl o Willu E. kojotovi a Road Runerrovi. (R´Hell)

Reklama

Reklama