Reklama

Reklama

Běžec a vztekloun

  • USA Fast and Furry-ous
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný / Komedie
USA, 1949, 7 min

Obsahy(1)

První díl z dílny Looney Tunes o dvojici, kterou tvoří kojot a pštros. Pštros se řítí prérií a ze skály jej zpozoruje kojot, který si na něj hned začne brousit zuby. Kojot má ovšem smůlu, protože pštros je na něj příliš rychlý, proto vymýšlí kdejakou past na pštrosa. (zdeny99)

Recenze (16)

MarekT 

všechny recenze uživatele

Výborný začátek jedné z nejslavnějších dvojic animovaného světa. Pro postavu Road Runnera navíc mám zvláštní slabost, škoda, že tady na databázi (aspoň co jsem odpozoroval) není zrovna oblíben a pozornosti se dostává spíše Williemu. Má sice promyšlené vynálezy, to ano, ale na "Ptáčkovi" (tak jsem mu říkal v pěti letech a z nostalgie někdy i dnes) mi bylo sympatické, jak i přesto na nich najde nějakou skulinku. :-) Ale abych byl objektivní, napomáhá tomu i přehnaná smůla kojotova... Tento díl, stejně jako většina ze série, za pět hvězd. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Ptáka uličníka a Wildu Kojota jsem měl vždycky z animáků dílny Looney tunes nejradši, a to asi z jednoho prostého důvodu, a to je ten, že zloun (těžko říct, kdo z nich to vlastně je) i klaďas (těžko říci) jsou maximální sympaťáci. Road Runners canť read! :-D ()

Javert 

všechny recenze uživatele

První - a nutno říct, že i nejlepší - díl s mojí nejoblíbenější animovanou dvojicí Wile E. Coyote a Road Runner. Kojot již zde totiž využije většinu svých "mazaných" pastí, které se v dalších dílech už povětšinou v různých podobách opakují. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Debut najšialenejšej dvojky Road Runner a Willy E Coyote. Zrodila sa v hlavách Chucka Jonesa a Michaela Maltesa, príbehy sú bez dialógov a hudby. Zvukových efektov si však užijeme. A hlavne : píp, píp... ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Skvělý úvod k mé asi nejoblíbenější animované dvojici a ačkoliv jsem měl vždycky radši Road Runnera, po víkendu co jsem shlídl všechny epizody musím naznat, že kojot prostě vítězí (A zajímavý je, že až na pár tadndemů (leknutí se beep, beep) se žádný z vtipů téměř neopakuje. ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Můj naprosto nejoblíbenější díl Ptáka Uličníka! Geniální nápady a skvělé provedení jako vždy - plus navíc ještě nostalgie, protože tohle byl jediný díl, který jsem měla v dětství doma a mohla jsem se na něj tím pádem dívat pořád dokola... 100% ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

První díl a nastartování nikdy neokoukatelné série příjemného animáku v čele se zemní kukačkou (Road Runner) a kojota (Wile E. Coyote). Tohle je prostě má srdcovka. :-) Spousta pastí, které kojot vymýšlí v čele se super outfitem a jet-proppeled tenisovýma botkama. Míg míg! 100% ()

chuckboris 

všechny recenze uživatele

První díl o Ptákovi Uličníkovi a Kojotovi jako by byl předzvěstí letité zábavné série. Viděl jsem i lepší díly, ale přesto tenhle patří mezi ty nej. Dost dobrej závěr. ()

Reklama

Reklama