Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek Bez dozoru překypuje elánem, oslnivými tanečními čísly a elektrizující hudbou. Znázorňuje nadčasový souboj mezi nevinným potěšením a přísnou morálkou. Přestěhování z Chicaga na vesnickou periférii, kde je místním knězem zakázáno hrát rockovou muziku a tancovat, znamená pro mladého Rena (Kevin Bacon) doslova šok. Jelikož už ale poznal svět, nehodlá se s bigotností a zapšklostí nového maloměstského domova jen tak smířit. V boji za svobodu vyjádření a vyznání se k němu připojí mnoho nových přátel... (HBO GO)

(více)

Diskuze

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

Kouknul jsem (jako většina) kvůli zmínce v MCU...

 

Jako první jsem viděl remake z roku 2011 a to byla tragédie... tenhle film je o chlup lepší, dá se na to koukat a taneční scény nejsou cringe, jako ve zmíněném remaku. Příběhově je to oboje stejné. Ale jo, silnější tři hvězdy, ale neplánuju na to koukat znovu.

 

Mimochodem, už je mi jasné, kde tvůrci R* čerpali inspiraci pro soundtrack ke GTA Vice City. Jo a Koňskej ksicht tu vypadá jako člověk, což mě úplně vyrazilo dech! :O

Tiberian

Tiberian (hodnocení, recenze)

Tento film som nepozeral iba kvoli Strazcom Galaxie ale aj kvoli videu k pesnicke Footloose, kde sa mi velmi pacil tanec. je zvlastne, ako sa konzervativna katolicka cirkev pozerala a mozno i stale pozera na rock and roll, no ja viem, ze jedna i druha strana tento "problem" vidi neskonale hlupou a prizemnou ludskou optikou. A pritom pravda tak odlisna je v podstate na dosah ruky. preto mam rad chut pravdy, je nou rock and roll, je nou laska. a ano, som katolik.

Eržik

Eržik (hodnocení, recenze)

Tak uz jen kvuli hlasce z Guardians of the Galaxy se na tento film musim podivat :-) Abych se dozvedel proc tem lidem strcili do zadku ty klacky, to je totiz krute ;-)

Reklama

Reklama