Reklama

Reklama

Scott Thomas je dobrý student a hodný kluk, který právě dokončil střední školu a chystá se na medicínu. Jenže jeho přítelkyně mu dá kopačky hned po maturitě, a když se s tím Scott svěří Mikovi, svému „dopisovacímu“ kamarádovi z Německa, k jeho překvapení mu Mike začne dělat návrhy. Scotta to rozčílí a s Mikem přeruší veškerý kontakt. Jenže pak zjistí, že Mike je ve skutečnosti Mieke a pravděpodobně je to dívka jeho snů. S kamarádem Cooperem se proto vydává na bláznivou cestu Evropou za svou pravou láskou. (Viacom)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (855)

ripo 

všechny recenze uživatele

Mňa zmienky o Bratislave ani za mak nepohoršili. Ba práve naopak - kde mali po ceste takú super obsluhu v super hoteli, keď nie v Bratislave ?? )) A odpoveď pre užívateľa "ic" : ".....jednou v létě jsem tam byl a vypadalo to tam přesně jako na filmu...." No keďže sa reálie točili v Česku, tak mi to pripomína o zlodejovi, ktorý kričí : Chyťte zlodeja !.... ))) Ešte raz - to nízke hodnotenie nie je za Bratislavu, ale za film bez scenára, s bezduchými dialógmi a len s asi 4 - 5 momentami kde sa dalo trochu pousmiať ... ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Hanbím sa za to, ale väčšinu filmu som sa výborne bavil. Podobne ako v Hosteli, aj tu z toho nakoniec ako najväčší blbci vychádzajú tí Američania. Ale tento ich pohľad na Európu má aspoň nadhľad a vtip, navyše vedľajšie úlohy sú náramne šťavnato obsadené (Vinnie Jones ako šialený anglický hooligan, Lucy "Xena" Lawless ako drsná amsterdamská domina). Samozrejme najviac som sa bavil na Bratislave ("Vlak do Berlína odíde čoskoro. Už staviame železnicu."; "Dostal som štvrť dolára sprepitné! A teraz si otvorím vlastný hotel!!!"). ()

Reklama

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Tínedžerská komédia na úrovni slabej tínedžerskej komédie, toť vsjo. Vzhľadom na to, že som sa naladila na jej úroveň, tak som sa občas aj zasmiala. Ale viac ako 1* si tento trapas nezaslúži. Biedny scenár s úbohou motiváciou, ktorý na tú jednu hviezdičku ako-tak zachraňujú len kameá známych hercov a Zelená víla. Vinnieho Jonesa ani nemusím komentovať, bol skvelý, Rade Šerbedžija sa blysol v klasicky padnúcej úlohe a Lucy Lawless si určite svoju roličku vychutnala od bičíku až po podpätky. Čo však porobili s Bratislavou, to im ako Slovák a polovičný “Blavák” jednoducho nedokážem prepáčiť. Jediné, čo si o tom môžem pomyslieť je, že predstavy amerických pubertiakov o sile ich meny k nám snáď pritiahnu viac výletníkov, ktorí vzápätí zistia, že sa za svoj jeden dolár nielenže nikam nedostanú taxíkom, ale nekúpia si zaň ani po*ratý hambáč v Mekáči! A českí diváci, ktorí sú radi, že to nebolo u nich, alebo si robia z Bratislavy posmech, sa tiež môžu ukľudniť – všetky „slovenské“ scény sa totiž nakrúcali v Prahe... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Rozhodně „neodpadová“ záležitost, jak by se mohlo zprvu zdát. Přesto spíše úsměvná (než-li vtipná) báchorka o tom, kterak jedna záměna jmen může vykřesat jeden šílenej trip po Evropě. Napříč zvyky a tradicemi nás provede kvarteto kamarádů (tři průměrní hošani a rozkošná Michelle Trachtenberg) a dočkáme se i několika překvapení (bordel máma Xena, potetovanej Matt Damon, sociální Východ, malý Hitler, několik českých tváří a slušné množství párů koziček..).. Není to nic takového, jako když se člověk těšil po peripetiích s Jimovým koláčem na druhé Prcičky, ale tvůrci se určitě nemusejí stydět. Hodnocení pomáhá i absence fekálního humoru, nicméně jednou bohatě stačilo!! ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Vzpomínáš si na náš Eurotrip, =woody=? Spousta věcí bylo tehdá podobnejch. Chtěli jsme se jet slunit k Jadranu a skončili na severu Francie. Sice nám neukradli prachy (což tenkrát ani nešlo, protože jsme žádný neměli), ale tys doma pro změnu nechal pas i s občankou, takže z Anglie zbyl jen dým za trajektem. Na cestě k jihu nám ho sice žádná prodavačka nepřeblafnula mezi popelnicema v Amstru, nikdo nám do zadku nerval nic, co by připomínalo zbraň Terminátora, ani jsme nevolili novýho Papeže; zato jsme se zamilovali do učitelky z francouzskýho venkova, sprchovali se v horským cihlovým domě u Corinne, prožili odpoledne s dvěma Ruskama v přímořský citadele a potkali kouzelnýho dědečka z karavanu. Navíc jsme se vezli v policejním autě, spali v návěsu, krematoriu, vojensky střežený pevnosti, a když jsme uvelebeni na dalším návěsu projížděli noční Bratislavou, mám ten dojem, že jsme viděli už dostavěný nádraží. Uznávám cestovatele všeho druhu, ale ať mi tahle fantastická čtyřka promine, u mě jsou to obyčejní čájos. Svůj názor jsem ochotnej změnit jen v případě, že se Michelle domluví s Jessicou a vyrazej mě hledat do Litomyšle. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (32)

  • Když na večírku Donny (Matt Damon) zpívá "Scotty Doesn't Know", pozve si na pódium Fionu (Kristin Kreuk) a ta si svlékne mikinu. Po chvíli už ji ale zase má na sobě... asi proto, aby si ji mohla znova sundat. (villon17)
  • Montesino Pictures původně koupili film pod názvem "Ugly Americans" ("Oškliví Američané"), ale později jej změnili, protože předpokládali, že takhle na film přilákají fanoušky Road Tripu (2000). (HappySmile)
  • Vinnie Jones (Maynard) se snažil přemluvit štáb, aby angličtí fanoušci patřili k týmu Chelsea, ve které v minulosti působil. (chris rock)

Reklama

Reklama