Reklama

Reklama

Scott Thomas je dobrý student a hodný kluk, který právě dokončil střední školu a chystá se na medicínu. Jenže jeho přítelkyně mu dá kopačky hned po maturitě, a když se s tím Scott svěří Mikovi, svému „dopisovacímu“ kamarádovi z Německa, k jeho překvapení mu Mike začne dělat návrhy. Scotta to rozčílí a s Mikem přeruší veškerý kontakt. Jenže pak zjistí, že Mike je ve skutečnosti Mieke a pravděpodobně je to dívka jeho snů. S kamarádem Cooperem se proto vydává na bláznivou cestu Evropou za svou pravou láskou. (Viacom)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (855)

predators 

všechny recenze uživatele

Scotty netuší, Scotty netuší, že mu jeho holka zahýbá :-) ...řekne mu to tedy sama :-) A výlet po evropě za láskou z internetu může začít. Čtveřice teenagerů je dobře zvolená, navštívené lokace evropských měst a události v nich jsou taktéž na slušné úrovni, tedy hlavně na té zábavné. Já se bavil a navíc tu hrála slušná muzika. Zajímavosti: Fanoušci Manchesteru neznají pár základních věcí. A to, že v Anglii se jezdí zásadně vlevo. Ve Francii již však nikoliv. A že existují otvíráky. Ikdyž o to silnější mají oční víčka. / Dozvíte se i něco z historie...třeba o A. Hitlerovi :-) 70% ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Koukatelná americká komedie, která zejména českého diváka potěší několika důvěrně známými lokalitami. Vyvolená hlavního hrdiny má byt v CineStaru na Andělu, Matt Damon tu jako punk-rockový cvok zpívá neuvěřitelnou vypalovačku, a všude je hrozně moc koziček :) a povedených vtipů. Klidně brát, připomene např. staré dobré Prcičky. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Takova ta klasicka teenagerska komedie a v tomhle zanru patri Eurotrip k tem lepsim. Navic taky prekvapi, ze je ve filmu spousta nadavek a nahoty a zaroven potesi, ze tu nejsou zadny nechutnosti a vetsina forku, i kdyz stupidnich, je fakt vtipna. Herci jsou v pohode, nic extra, ale staci to, ale jednoznacne nejlepsi je Vinnie Jones, sceny s hooligans nemaj chybu. Navic diky castemu meneni mista deje, narezovy hudbe, hodne dobrejm napadum spojenejm z ruznejma castma Evropy (kdy se jednak neco o statech dozvime, ale hlavne jsou vyuzity typicky znaky te ktere zeme) a kratky delce film ani na okamzik nenudi a je to neskutecne vtipna jizda. Par hluchejch momentu se tu sice najde, ale to je detail. Vahal jsem mezi 4* a 5*, ale nakonec davam 4*, ale to nic nemeni na to, ze jsem se skvele bavil. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 10/10 Děj 9/10 Hudba 10/10 Efekty 7/10/// +ukázkové obsazení, Miroslav Táborský, Vinnie Jones, Kristin Kreuk, Jessica Bohrs včestně hlavní čtveřice, velmi chytlavá titulní píseň, velká nadsázka, moře vtipů, všechny scénky mají šťávu a jsou sami o sobě zábavné, různorodá prostředí, střih, herecké výkony, zobrazené Slovensko, film se nebojí ukázat detaily :-) -některá hluchá místa, škoda že ten frantík se prokec (ten v Bratislavě), u Holandska jsem se smál nejmíň, jo a koho tam hrál Matt Damon? No a naši bratři možná nepochopili, že se jedná o nadsázku/// Nádherný a zábavný film jako žádný jiný. Když tam byla scénka s Papežem, tak jsem slítnul ze židle a to celkem hustě. Velmi se mi líbili jednotlivé romance mezi postavami, ta mezi sourozenci nemá chybu. Jak to jen říct: Prostě jedna z nejlepších Teen komedií, navíc naším krajům velmi blízká. Dám si to ještě párkrát./// Celkem 91%/// PS: Jsem zvědav na reakce otce, který pochází zo Slovenska !!! ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

American doesn´t know aneb parodie zkreslených představ synovců a neteří strýčka Sama o Evropě - pro lepší "čitelnost" v hávu teenage komedie utkaném z látek sexu, lascivity a trapných geograficko-humorných excesů. Super, ovšem otázkou zůstává, jaké procento amerických diváků to bralo s nadsázkou - snad nebylo menší, než obsah alkoholu v Zelené víle.. Já se občas pousmál, sem tam zaplakal a hlavně přemýšlel, jak by asi dopadlo vlakové setkání Vinnieho grupy fandů ManU a Langošovy sparťanské sekce z Proč?. Kterýpak študent by asi nakonec líbal vlajku..? ()

Galerie (24)

Zajímavosti (32)

  • Mezi striptérkami v podniku Vandersexxx byly mimo jiné i tři odhalené Češky, a to Lucie Kachtíková, Barbora Navrátilová a Tereza Zimová. V roli francouzského fotbalového fanouška prchajícího před příznivci Manchesteru United se pak ve filmu mihne i úspěšný herec a reklamní režisér Jakub Kohák. (KdG)
  • Filmovat se začalo 5. května a natáčení probíhalo až do července roku 2003 v České republice, ale také ve Francii. (Stocki)
  • Viacero scén filmu má dve verzie, väčšinou ide o scény obnažovania, s plavkami alebo spodným prádlom. (dobso)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno