Reklama

Reklama

Scott Thomas je dobrý student a hodný kluk, který právě dokončil střední školu a chystá se na medicínu. Jenže jeho přítelkyně mu dá kopačky hned po maturitě, a když se s tím Scott svěří Mikovi, svému „dopisovacímu“ kamarádovi z Německa, k jeho překvapení mu Mike začne dělat návrhy. Scotta to rozčílí a s Mikem přeruší veškerý kontakt. Jenže pak zjistí, že Mike je ve skutečnosti Mieke a pravděpodobně je to dívka jeho snů. S kamarádem Cooperem se proto vydává na bláznivou cestu Evropou za svou pravou láskou. (Viacom)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (855)

Šakal 

všechny recenze uživatele

Chudáci Slováci. Nevím, čím si to zasloužili, co komu udělali, ale po takových reklamách jaké jim udělali Jeff Schaffer a o rok později Hostel E. Rotha je s podivem, že se vůbec někdo do jejich končin odváží vydat :o) Pouze s dovětkem (pravda nebyl jsem v Bratislavě, ale shodou okolností jsem nedavno krátce pobýval v blízkosti Popradu a brodil se po pás ve sněhu v mých oblíbených Vysokých Tatrách ) a garantuju vám všem, že za " 1euro " byste toho moc nepořídili. Rozhodně ne vlastní hotel :o) V takovém klubu Vesper si (co se týče cen) nic nezadají s nejvyhlášenějšími pražskými klubíky. Ale co, vrátil jsem se... celý :o) ,takže.... KONEC dobrý, všechno dobré. Co se týče snímku samotného, tak nevím, do jaké míry na mně zapracovalo těch pár " šťopiček " Tullamorky na ledu, kterou mi ze Švýcarska dovezl kamarád nebo se patřičná nálada dostavila sama, ale já se ( světe div se ) chvílemi bavil. Že bych se ve svých " pokročilých " letech vracel do teenagerských let... ? Mutování na sobě zatím nepozoruji :o) Když už ÚLET, tak pořádnej. Pravda, jako fanda Liverpoolských Reds bych ocenil, kdyby se nejednalo o fans ManU, ale souhlas..fuck Italy, fuck Swiss :o) Navnadil mě již zmiňovaný Vinnie Jones jako hooligan ManU, pokračovalo to vtipnou miniroličkou Petra Jákla, do kolen mě dostal Matt Damon ( vskutku pěknou roličku si zde vystřihl ) a při " souboji robotů " jsem vyprskl obsah sklenky :o) Výsledný resultát: na nějaké ocenění snímek aspirovat nikdy nebude ( to ani nebylo jeho ambicí ) , ale vzhledem k faktu, že snímek jsem si pustil téměř omylem a čekal, že při něm vydržím max 5min, jsem byl příjemně překvapen a nemůžu říct, ( i přes těch pár hlušších míst) ,že bych se nebavil.....60% p.s. ne vždy věci "zdarma" ( tričko ) jsou výhrou, že :o) ()

2Pac odpad!

všechny recenze uživatele

...huste...taku facku v podobe zobrazenia Bratislavy, ako nejakej ukrajinskej dediny som necakal ani od Amikov. O to viac boli, ked som si vsimol, ze na Eurotripe sa podielali aj Cesi. Slovensko muselo tvorcom riadne lezat v zaludku. To uz aspon mohli dat na zaciatok aspon nasu vlajku, a nie rusku. Splachujem tento film do odpadu, tak ako film splachol Slovensko. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Samotný námět mě zaujal a i úvod filmu ve mně vzbudil dojem, že by mi tato podívaná mohla sednout. S přibývajícím časem mi ovšem začal vadit pitomý a jednoduchý humor a jediným potěšením tak zůstaly záběry Evropy a ústřední myšlenka - cesta za Mike. Potěšila však také hudba a čeští herci a sem tam nějaký ten vtípek. S tou Bratislavou to tvůrci trochu přehnali (ačkoliv to byl jistě záměr a snaha ukázat na představy Američanů o východní Evropě), jelikož se domnívám, že velká řada amerických diváků tomu opravdu uvěřila. Výsledný dojem z této lehce podprůměrné komedie nepřesahuje 2*. ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Od začátku do konce šílená jízda, plná neskutečných hlášek a nezapomenutelných scén. Michelle Trachtenberg je neuvěřitelně sexy a Jacob Pitts extrémní perverzák. Scény s vířivkou, vlaky Českých drah, robotem a Papeže ve Vatikánu, neměli chybu a prostor dostali i čeští a slovenští herci. Buongiorno. Ohhh .... Mi Scusi, Mi Scusi. Výborný soundtrack, hlavně nezapomenutelná Scotty Doesn't Know,Scotty Doesn't Know . Velice povedená teenagerovská komedie. Vandersex 70 % ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Je tu kopec odhalených vnad žien, humor si neberie servítku a výsledkom je hrubozrná, politicky nekorektná komédia, akú by dnes bolo ťažké nakrútiť. Výsledok ale bohvieako vtipný nie je a tú lacnotu vidieť všade (komplet Európa bola nakrútená v Prahe). Najlepšia pasáž je určite Bratislava, Matt Damon prekvapil a Michelle Trachtenberg je tu strašne rozkošná. 5/10 ()

Galerie (24)

Zajímavosti (32)

  • Ve scéně, kdy jde celá skupina hlavních rdinů navštívit muzeum Louvre a čekají ve frontě, je použita stejná skladba, konkrétně „Ce Plan Pour Moi“, a podobný záběr z rychle se pohybující kamery jako ve scéně z filmu Bláznivá dovolená v Evropě (1985), kdy americká rodina rovněž právě navštěvuje Louvre. (ChandlerBing)
  • Když se příběh přesune do Německa, můžete vidět bílou značku "automatische afsluiting" a modrou značku ukazující na opravnu aut. Obě tyto značky ale nejsou německé, nýbrž holandské. "Automatische afsluiting" znamená automatické zamykání. (HappySmile)

Reklama

Reklama