Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o bombě v kufříku, lásce a mladíkovi, který se připlete do cesty nájemným zabijákům. Středoškolák Matt se v žertu chystá stříkací pistolí ?zastřelit? spolužačku Jenny. Souhrou okolností se ve stejnou chvíli skuteční zabijáci chystají zabít jejího otce Arthura, který zpronevěřil peníze svého zaměstnavatele. Je z toho zmatek, do něhož se zapletou nejen policisté a tajní agenti FBI, ale také Mattův otec Eliot, který se okamžitě zamiluje do Arthurovy manželky. Aby toho nebylo málo, objeví se v domě kufřík s jadernou bombou, který Arthur omylem obdržel od ruských obchodníků se zbraněmi. Statečný Eliot pronásleduje padouchy s bombou až do letadla a nad mořem se mu podaří nebezpečnou výbušninu zlikvidovat. (Nova Cinema)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (113)

kombajn 

všechny recenze uživatele

Halucinogenní žáby rulez :) Na námět Dave Barryho (získal mimochodem Pulitzera a píše vtipné knížky) vznikla poměrně krátká komedie (85 minut), která nemá velkých hluchých míst. Tim Allen není až tak přehnaně Allanovský a nestrhává na sebe veškerou pozornost. Každopádně hlasitě jsem se víckrát nezasmál u filmu dlouho. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Taková ta komedie, kdy snad ani jednou nevybuchnete v hlasitý smích, ale pobaveně se usmíváte celý film, protože vás ten zástup podivných, podivnějších a nejpodivnějších postav (a kupodivu všechny dobře ukočírovány a pro příběh stejně důležité) baví. škoda, že se Tim Allen ve filmu neprosadil více a pro mnohé zůstal jen Kutilem. Rene Russo by v tomhle filmu vůbec nemusela mluvit, stačilo by jen, že v něm je, v těch svých skvělých oblečcích a s neskutečným sex appealem. Je to prostě sranda. Sice ne třeskutá, ale schppně rozložená na celý film. ()

Reklama

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Zajímavý začátek, perfektní obsazení a místy originální (zmražené záběry) střih a kamera. T. Allen bohužel nikdy nepřekoná legendárního kutila a stejně tak T. Sizemore jistě tuší, že role stupidních zlodějíčků není šálek jeho kávy. Celé to působí jako špatně a přespříliš chaoticky umíchaný filmový koktejl. Kromě stručného výčtu v úvodu tohoto komentáře neshledávám bohužel nic víc, čím bych přidal, byť jen třetí hvězdu tomuto V(v)elkému průšvihu. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Velký průšvih naštěstí nedostál svého názvu a Barry Sonnenfeld natočil velmi vtipnou taškařici.Hodně mi tento film připoměl jiný povedený,velmi podobně laděný snímek,Řetěz bláznů.Velké množství postav,vesměs bláznivých,promotaný příběh s mnoha liniemi,které se postupně zas promotávají.Náhoda střídá náhodu,meléry vznikají jak na běžícím páse,jak už jsem zmiňoval,většina postav je přitroublích a podle toho se odvíjí i jejich činy,ale naštěstí od většiny filmů,kde vystupuje tolik blbů na m2 jsou zde jejich nehody,maléry a těžkopochopitelné činy vtipné a zábavné.Jistě tomu ale napomáhá i skvělé obsazení.Samotná zápletka jinak není moc vynalézavá,ale svůj účel plní vrchovatě.Celé je to natočeno svižně a trochu i ulítle a pro mě je Velký průšvih velké a milé překvapení. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Po dnešním shlédnutí musím své hodnocení vylepšit na pět hvězdiček, protože od komedie očekávám, že mě rozesměje a teď se pochechtávám ještě při psaní tohoto komentáře. Herecké obsazení i podané výkony byly přímo luxusní a hlášky z tohoto filmu mluví samy za sebe: "Snaku, myslím,že jsem zaslech tichej alarm." Snímek je plný skvělých postav, vůbec nemůžu říct, že by mě některá bavila víc než ostatní a z příběhu jako takového jsem úplně nadšený. Jediná věc, kterou nechápu, je důvod, proč jsem dal filmu před časem jen čtyři hvězdičky. Asi jsem tehdy nebyl ve své kůži. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (10)

  • Film sa stal kasovým prepadákom kvôli nepredpokladaným udalostiam. Útoky z 11. septembra 2001 spôsobili, že filmové komediálne pašovanie jadrového zariadenia do lietadla bolo divácky nevhodné a odkladanie premiéry úplne zničilo propagačnú kampaň. (Arsenal83)

Reklama

Reklama