Reklama

Reklama

Happy Tree Friends 1 - První krev

(video kompilace)
  • USA Happy Tree Friends: Volume 1: First Blood
všechny plakáty

Obsahy(1)

První díl zabijácké klasiky... PRVNÍ KREV Happy Tree Friends jsou roztomilá plyšová zvířátka, jejichž každodenní dobrodružství končí katastrofou. Nezáleží na tom, jak nevinně jejich den začíná, ale vždycky končí ublížením na zdraví nebo smrtí. (oficiální text distributora)

Recenze (145)

Zalost 

všechny recenze uživatele

Dnes již klasický seriál krátkých příhod roztomilých kreslených zvířátek, která umírají brutální smrtí. Protože premisa je jasně daná (smrt jednoho až všech protagonistů), jde spíše o nápaditost a způsob provedení oněch smrtí. A v tom jsou Happy Tree Friends skutečně dobří, takže pokud nemáte předsudky, pobaví :-) ()

majklfly 

všechny recenze uživatele

Ne ne a ještě jednou NE! (ne!) Itchy a Scratchy je vedle tohoto výtvor absolutního genia. Myslím si, že mám rád humor, dokonce si myslím, že mám rád i brutální humor v specifické animaci, ale při tomhle jsem mlátit hlavou o zeď a na kolenou prosil, ať už to vypnou. Slitovali se a přešli jsme na Futurámu. Od té doby děkuji bohu za Futurámu. (Tu jednu hvězdičku za to, že se to z mě nepochopitelných důvodů líbí lidem kolem mně.) ()

Reklama

R´Hell odpad!

všechny recenze uživatele

Kdybych neviděla, neuvěřila bych, že z jednoduché animace se dá udělat tak brutální (a kupodivu velmi oblíbený) seriál. Místy nápadité, nicméně příliš primitivní. A jak už tu píše Arccos a jiní, je potřeba mít specifický smysl pro humor. Něco jako: "HA, HA teď mu rozmlátili hlavu.... HA HA HA". Zaráží mě, že to někoho rozesměje na celé kolo. Všichni se divíte týrání zvířat a jiným násilnostem, za které můžou nezletilí, ale přitom podporujete něco volně šířitelného, co posunuje jejich hranice tím, že ukazuje kam až lze zajít a že je to vlastně docela sranda.Tento kult mě minul velikým obloukem, díkybohu za to. ()

yazik 

všechny recenze uživatele

Konečně pořad pro děti :) A teď vážně, pokaždé když jsem se na to začal koukat, tak celý děj provázely 3 etapy. První, když se směju jako blázen, druhá, když mi dochází síly se smát a množství smrtí se dá srovnat s počtem smrtí Kennyho ze Southparku a třetí, když už je na mě množství smrtí už moc a nemám sílu to ani vypnout :). Ale stačí si dávat přestávky a člověk se skvěle baví... I když psychiatři by na to měli asi jiný názor :) ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Několik epizod (brutálních skečů) animovaného seriálu poskládaných na jednom DVDčku. Samostatné krvavé příhody skupinky lesních zvířátek jsou super, i když mi ke konci přijde, že jejich kvalita slábne, jakoby tvůrcům docházel dech. Výsledný dojem kazí po chvilce otravná znělka mezi jednotlivými epizodami a nepříliš zábavný audiokomentář. Slabší čtyři hvězdičky. ()

Zajímavosti (2)

  • Příběhy byly původně kresleny pro internet, kde si svou premiéru odbyli v roce 2000. Teprve pozdějI byly vydány na DVD. (Terva)
  • Podle seriálu byla vytvořena také počítačová hra, která nese název „Happy Tree Friends: False Alarm“. (Terva)

Reklama

Reklama