Reklama

Reklama

Happy Tree Friends

(seriál)
  • USA Happy Tree Friends

Americký animovaný komediální seriál, který se stal mezinárodním televizním hitem, vypráví o roztomilých zvířecích kamarádech a jejich dobrodružstvích, která dobře začínají, ale skoro vždycky skončí nějakou pohromou.  Americký animovaný komediální seriál, který se stal mezinárodním televizním hitem, vypráví o roztomilých zvířátkách a jejich dobrodružstvích, která ovšem vždycky skončí nějakou pohromou. Do nesourodé partičky kamarádů patří mimo jiné králík, tchoří slečna, los a bobr, ale ať už si udělají piknik v lese, vydají se po medvědích stopách nebo zamíří mezi zběsile jedoucí auta, je jasné, že zmatek na sebe nenechá dlouho čekat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (257)

papaguy 

všechny recenze uživatele

Autoři mají smysl pro brutální dekadenci a grotesku. Také máte morální zábrany se tomu smát?:-) Jak by ne! Ta brutalita je tak roztomile stupidní, přepálená a vypointovaná, že i když si o vhodnosti myslím svoje, stejně to u mě vyloudí smích. Nechci se tomu smát, nechci se na to vůbec dívat. A ne, a ne, a ne! ;-D Živě si dovedu představit, jak to u nich vypadá na kreativním brainstormingu, když vytvářejí nové epizody. ()

MarekT

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že nevidím nic úžasného a hlavně vtipného na tom, že ze zvířátek teče krve jako z vola. Navíc si myslím, že stačí shlédnout jeden díl, pokud si pustíte další, tak garantuji deja vu. Ani nevím, jak to objektivně (na čemž si zakládám) ohodnotit - hvězdami to hodnotit nejde, a odpad... byl by možná krutý, což mi může vpálit do očí nějaký zarytý fanoušek, ale zase by byl vyjádřením mého názoru na současný stav společnosti a mých pocitů z ní. To ale pak nehodnotím kvalitu filmu... Vážně nevím, stopáž šest minut se podle mě dá využít jinak a sledováním bych ani ten čas zabít nechtěl, ale zase mě animované násilí neuráží. Takže ponechávám bez hodnocení, ač by si tento výplod zasluhoval za nesmyslnou masovou oblibu poslat do odpadu. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Krvavý balet a drsný humor pre dospelých a hlavne pre tých , ktorí vedia brať zobrazované násilie s humorom.Tí , ktorí to dokážu, si užijú aj srandu aj potoky krvi.Celkom chápem,že to nemusí sedieť každému,ale ja som sa slušne bavil.Za nápad a pár vydarených dielov dávam štyri, ale časom tá krv omrzí a po zhliadnutí niekoľkých dielov už nás tvorcovia nemajú čím prekvapiť, takže u mňa 70%. ()

Tygrys 

všechny recenze uživatele

Vždycky mě při sledování HTF potěší to, že se u tohohle seriálu smějou a nemůžou od něj odtrhnout oči i ti, kteří na nadměrou brutalitu tohoto seriálu nadávají. Kdybych si měl vybrat jenom jednu oblíbenou postavu tak mám velký problém... takže asi takhle: Sniffles, Lumpy, Flaky, Cub, Russell a samozřejmě CroMarmot. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Asi nejsem milovníkem morbidního humoru, protože tomuto jsem nikdy nepřišla na chuť. Přijde mi nechutné, že vnitřnosti tak krásně zanimovaného králíčka nebo veverky atd se rozprsknou někde na zemi nebo z nepochopitelného důvodu se omotá jeho oko s nervy na strom.. prostě nebýt tolika vulgarit a nechutností možná by se mi to líbilo. Bohužel tahle brutalita je shledávána zajímavou tak jen říkám za sebe, že se mi tento druh humoru značně nelíbí podobně jako u kraťásků Itchy a Scratchy v Simpsonech... Dvě hvězdy za krásná zvířátka a nic víc. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Inspirací pro postavu Disco beara byl Disco Stu ze seriálu Simpsonovi (od r. 1989). (t.mon)

Reklama

Reklama